Θα μιλήσω στο τέλος Ωρίων ακόμα σχεδιάζω την υπεράσπιτικη μου γραμμή -εντ μεταξύ το νησί έχει γεμίσει με ουκρανεζες β διαλογής οι περισσότερες και χωρισμένες που διψάνε για σπέρμα- ήρθανε και καλά κομμάτια αλλά φύγανε Τουρκία και Ιταλία ( καριόλη Μητσοτάκη)-γίνεται της πουτανας
Σιγά μην έπεσες μέσα αρισταρχε είμαι φίλος σού και πρέπει να σού πω την αλήθεια - μόνο από σουβλάκια και μουσική ξέρεις αλλα φυσικά έχεις δυνατότητα βελτίωσης (το έσωσα τελευταία στιγμή)
Σιγά μην έπεσες μέσα αρισταρχε είμαι φίλος σού και πρέπει να σού πω την αλήθεια - μόνο από σουβλάκια και μουσική ξέρεις αλλα φυσικά έχεις δυνατότητα βελτίωσης (το έσωσα τελευταία στιγμή)
Τζίμι δικαιολογεισαι για τα άστοχα σχόλια, λόγω του πρόσφατου παλιμπαιδισμου..
Μόνο πρόσεχε μην κάνεις regression κάτω απτά 20..
Μετά θα είναι δύσκολα τα πράγματα..
( Με αγάπη στα λέω )
Τζίμι δικαιολογεισαι για τα άστοχα σχόλια, λόγω του πρόσφατου παλιμπαιδισμου..
Μόνο πρόσεχε μην κάνεις regression κάτω απτά 20..
Μετά θα είναι δύσκολα τα πράγματα..
( Με αγάπη στα λέω )
Δεν είναι παλιπαιδισμος αρισταρχε - σου είπα δεν το έχεις απο τα 20 κινούμαι σαν μισό παιδί και σαν μίσος άνδρας - ο ένας φροντίζει τον άλλον και δεν είχα ποτέ πρόβλημα- ξέρω να προσέχω τον εαυτό μου και ξέρω και τα όρια - ευχαριστώ παντός για το ενδιαφέρον και την αγάπη το εκτιμώ
Δεν είναι παλιπαιδισμος αρισταρχε - σου είπα δεν το έχεις απο τα 20 κινούμαι σαν μισό παιδί και σαν μίσος άνδρας - ο ένας φροντίζει τον άλλον και δεν είχα ποτέ πρόβλημα-