Νέα

Queen Athina (Trans)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SLK200GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 326
  • Εμφανίσεις 126K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

billias °

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Νοε 2023
Κριτικές
30
Like
2.959
Πόντοι
1.196

batraxos!!

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
6.430
Πόντοι
1.206
οτυ πείτε κυριε!!!!!!!!!!!!

o Mpampis o Flou

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2024
Like
456
Πόντοι
21
Για τη Sunrise έχω να πω ότι εμφανισιακά είναι τοπ.

Στο κομμάτι υπηρεσίες ναι μεν είναι πιο τυπική από άλλες αλλά δεν θα περάσεις άσχημα.

Κάθε φορά ήταν και πιο φιλική πάντως, προφανώς έτσι λειτουργεί.
Της Sunrise της σηκώνεται ακόμα; γιατι κάτι έβλεπα με μερικούς που ανέφεραν οτι δεν σηκώνονταν...

Kaligulas 75

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2025
Like
2
Πόντοι
0
Η Queenathina η καλύτερη υποτίθεται Ελληνίδα επαγγελματίας τραβεστί να μην έχει λογαριασμό Onlyfans....
Πραγματικα απορώ

Sexand

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2019
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
0

George BarbaTroll

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
42
Like
8.227
Πόντοι
3.446
Εγώ μια φορά που είχα πάει μαζί της με το ζόρι…
Και με εμένα τίποτα - είχε χύσει πρίν ; ούτε και θυμάμαι ,αποστειρωμένη φάση και ήθελε και με καπότα πίπα νομίζω ...καύλα αλλά δεν θα (ξανα)μπορέσουμε

Cman

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
504
Πόντοι
21
Της Sunrise της σηκώνεται ακόμα; γιατι κάτι έβλεπα με μερικούς που ανέφεραν οτι δεν σηκώνονταν...
Πολύ δύσκολα. 4 φορές έχουμε συναντηθεί μόνο μια καβλωσε, τις υπόλοιπες τίποτα. Κρίμα γιατί είναι απίστευτα όμορφη

RockTh

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2025
Like
490
Πόντοι
21
Πολύ δύσκολα. 4 φορές έχουμε συναντηθεί μόνο μια καβλωσε, τις υπόλοιπες τίποτα. Κρίμα γιατί είναι απίστευτα όμορφη
Ομορφη ναι αλλά ξεπετα και αγενής

Veritas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2022
Κριτικές
11
Like
486
Πόντοι
310
Καλησπέρα σε όλους, με την QA γνωρίζομαι απο τα πρώτα βήματα της, είναι άνθρωπος με ποιοτικά χαρακτηριστικά και με αρκετά υψηλό IQ. Το τελευταίο της εχει χαρίσει και το κοινό που εχει. Λατρεύει την καθαριότητα αλλά όπως όλοι θα πω ότι σίγουρα το εχει πάει ενα βημα παραπέρα (εγω θα πω αποστείρωση). Δεν θα την κατηγορήσω γιατί αυτά που εχει δει εκεινη και ολες οι επαγγελματίες του είδους δεν πρόκειται να τα δούμε εμείς ποτε. Όμως (και πάντα υπαρχει ενα όμως), ο πελάτης που πάει σε μια τέτοια επαγγελματία με τέτοιο σεβαστό αντίτιμο θελει και την επαφή. Δεν είμαι σε θεση να γνωρίζω τι έχει προσφέρει στον καθένα ξεχωριστά θα πως όμως οτι τα ιατρικά γάντια εμενα με ενοχλούν και σίγουρα με ξενερώνουν. Δεν είμαστε ολοι καθαροί αλλα από την άλλη δεν είμαστε ολοι ακάθαρτοι. Για να το μαζέψω θα πω οτι πάντα μετράει τι ζητάμε εαν προσφέρεται και πόσο είμαστε διατεθειμένοι να γυρίσουμε το μάτι αλλου και να μην δίνουμε σημασία. Ανεξαρτήτου επαφής το στάνταρντ των υπηρεσιών και της υγιεινής παραμένουν σε υψηλά επίπεδα και είναι μια σίγουρη και ασφαλής επιλογής για κάποιον που θέλει να αρχίσει να εξερεύνηση του τρίτου φύλου.

billias °

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Νοε 2023
Κριτικές
30
Like
2.959
Πόντοι
1.196
Ειμαι ενεργητικός....
Όσες φορές έχω πάει μαζί της μέχρι τώρα,πάντα καυλωνει ....
Βέβαια με την ανάλογη περιποίηση από μεριάς μου έχει χυσει δύο τρεις φορές πάνω στη φάση...
Είναι από τις τοπ , όμορφη και επαγγελματίας και δεν με έχει αφήσει ποτε να φύγω νωρίτερα από την ώρα που έχουμε συμφωνήσει !!!

Moreno

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2012
Κριτικές
13
Like
577
Πόντοι
311
Για εμένα τα αξίζει και με το παρά πάνω!!! Σχετικά διάβασε τις κριτικές που έχουμε καταθέσει και θα βγάλεις συμπέρασμα.

Είναι η καλύτερη σε όλα τις μακράν! Αν θέλεις να περάσεις πολύ όμορφα με κάποια τρανς και χωρίς να κλαίς τα γιούρο που θα δώσεις, η QUEEN ATHINA είναι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ!!!
Την έχω επισκεφτεί τρείς φορές και δεν το έχω μετανειώσει καμία από τις τρείς στο παραμικρό!!!
Την συνηστώ ανεπιφύλακτα!

Εγώ όχι. Ναι έχει εργαλείο που είναι μεγάλο και εργάζεται σωστά. Είναι όμως πολύ φλύαρη και τείνει πιο πολύ να μιλάει και να αμπελοφιλοσοφει παραπάνω από το δεον παρά να προσφέρει την υπηρεσία για την οποία την πληρώνεις. Ετσι ήταν την πρώτη και τελευταία φορά που την είδα και άλλην δεν σκοπεύω να πάω να την δω.

Cman

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
504
Πόντοι
21
Από εμφάνιση πως είναι;; Ρωτάω γιατί νομίζω ότι είναι και μεγάλη ηλικιακά και οι φωτό είναι πολύ παλιές

OUROBOROS

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
26
Like
2.146
Πόντοι
7.316
Από εμφάνιση πως είναι;; Ρωτάω γιατί νομίζω ότι είναι και μεγάλη ηλικιακά και οι φωτό είναι πολύ παλιές
τι εννοεις οτι ειναι μεγαλη ηλικιακα? Η Αθηνα ειναι πολυ ομορφη, γυμνασμενη και αψογη επαγγελματιας. Γιατι δεν διαβαζεις τις κριτικες του forum?

Cman

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
504
Πόντοι
21
τι εννοεις οτι ειναι μεγαλη ηλικιακα? Η Αθηνα ειναι πολυ ομορφη, γυμνασμενη και αψογη επαγγελματιας. Γιατι δεν διαβαζεις τις κριτικες του forum?
Γιατί τώρα 15 χρόνια είναι ίδιες φωτογραφίες και οι κριτικές δεν είναι και τόσες πολλές για ξεκάθαρη άποψη. Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες σου όμως

Veritas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2022
Κριτικές
11
Like
486
Πόντοι
310
Γιατί τώρα 15 χρόνια είναι ίδιες φωτογραφίες και οι κριτικές δεν είναι και τόσες πολλές για ξεκάθαρη άποψη. Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες σου όμως
15 χρονια δεν ειναι οι ιδιες φωτογραφιες, πχ αυτες με τα κοκκινα εσωρουχα με το ζορι ειναι χρονου, εχει 4 σελιδες κριτικες στις ποσες αποκτας καθαρη αποψη?

Cman

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
504
Πόντοι
21
15 χρονια δεν ειναι οι ιδιες φωτογραφιες, πχ αυτες με τα κοκκινα εσωρουχα με το ζορι ειναι χρονου, εχει 4 σελιδες κριτικες στις ποσες αποκτας καθαρη αποψη?
Ναι το έχω δει απλά σε αυτές τις τέσσερις μόνο μια σελίδα είναι για τα τελευταία τέσσερα χρονι
Ειναι παλιές οι φωτογραφίες στάνταρ. Ναι έχει τέσσερις σελίδες στο νήμα της αλλά η μια σελίδα είναι για άσχετο με αυτήν και στις υπόλοιπες οι κριτικές είναι πολύ παλιές και ναι για αυτό δεν έχω ξεκάθαρη εικόνα, φενεται αστέρι απλά πριν πάω να δώσω τα χρήματα μου θέλω παραπάνω πληροφορίες διότι 3 κριτικές στα τελευταία δύο χρόνια δεν είναι αρκετές. Σε ευχαριστώ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom