Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Μονο να μην την παρεις σε περιοδο νηστειαςΚαλό...
Θα διαμορφωθούν και νέα προγράμματα...
scp...spagetti carbonara parmezana, +20
mpf...μοσχάρι πατάτες φούρνου, +30
egg...ομελέτα σκέτη, +10
Trio 2 κοπέλες επιλογής με μαγειρευτό έκπληξη +200
Και οταν θα γραφεις κριτικη στο bou θα γραφεις και αν ηταν καλη και η φασολαδα που σουφερε.![]()
Γιατι να μαγειρευει μονο?
Να πλενει, να σιδερωνει και κανα σφουγγαρισματακι δεν βλαπτει.![]()
Σοφή κουβέντα!!Θα τα πλενεις μετα...δεν εκανες φανταρος;Το πλυσιμο πιατων μπορει να γινει ευχαριστο π.χ.ανοιγοντας ραδιοφωνο.Το ευκολο ειναι να μιζεριαζεις....το δυσκολο ειναι να κανεις κατι αποδοτικο.
εγώ να μαγειρεύω ξέρω ,αλλά ψάχνω μία να με κουρέψει - παίζει τίποτα;
Ναι παλιά λέγαμε κορίτσι για σπίτι, τώρα θα λέμεΓιατι να μαγειρευει μονο?
Να πλενει, να σιδερωνει και κανα σφουγγαρισματακι δεν βλαπτει.![]()
Πουτανα στο κρεβατι και καλη νοικοκυρα. Το ονειρο καθε αντρα.
Φανταρος εκανα κατι αρχαιες εποχες και λειτουργουσα υπο το φοβο μη φαω καμπανα...Θα τα πλενεις μετα...δεν εκανες φανταρος;Το πλυσιμο πιατων μπορει να γινει ευχαριστο π.χ.ανοιγοντας ραδιοφωνο.Το ευκολο ειναι να μιζεριαζεις....το δυσκολο ειναι να κανεις κατι αποδοτικο.
Συναγωνιστη troubaman,
Εγω εκανα φανταρος τον καιρο της δραχμης...ειχαμε καταπελτες, σαρισες , περικεφαλαιες...οταν ημουν αγγαρεια μαγειρεια ΔΕΝ ειχα την πολυτελεια να κανω την δουλεια αυτην συνοδεια ραδιοφωνου.Τωρα το κανω με ραδιοφωνο και το απολαμβανω ιδιαιτερα.Να ξερεις οτι στα θηλυκα αρεσει να κανουμε δουλειες στο σπιτι ( ιδιως μαγειρεμα)γιατι τις βγαζει δημιουργικοτητα και ικανοτητα στο κρεβατι...βρες καμμια συνταγη απο βιβλιο π.χ. και προσπαθησε .Αν μεινεις συγκεντρωμενος στο μαγειρεμα και δεν το παρακανεις με την τηλεοραση η δεν ασχοληθεις με ο,τιδηποτε ασχετο το αποτελεσμα θα σε εντυπωσιασει.