Νέα

Προτάσεις Διασκέδασης Θεσσαλονίκης

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα House of Fun
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 153
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
House of Fun

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Μηνύματα
36.816
Κριτικές
5
Like
43
Πόντοι
366
Καλό θα ήταν αν πηγαίνει κάποιος-α και σε μαγαζιά εκτός των γνωστών και μαζικών να προτείνει κάτι αξιόλογο.
 

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Μηνύματα
33.215
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
OP
OP
House of Fun

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Μηνύματα
36.816
Κριτικές
5
Like
43
Πόντοι
366
Ένα ωραίο,εναλακτικό,στέκι για φαγητό από το μεσημέρι(κρητική κυρίως κουζίνα) αλλά και καμιά μπύρα ή κανά τσίπουρο το βράδυ είναι το "Δέντρο που έδινε" στη Συγγρού χαμηλά με Βαλαωρίτου.Φοιτητόκοσμος αλλά και διανοούμενες κυρίες του κέντρου οι θαμώνες του.Χαλαρό μικρό μαγαζί όπου και λόγω χωροταξίας όλοι γίνονται,αφού πιουν,μια παρέα.
 
OP
OP
House of Fun

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Μηνύματα
36.816
Κριτικές
5
Like
43
Πόντοι
366
Εξαιρετικά μαγειρευτά,κυρίως,στο Μαμίσιο της Βαλαωρίτου.Στον Β όροφο μέσα στη Στοά Κολόμβου.Είσοδος από Βαλαωρίτου.Ωραία αίθουσα με λίγα τραπεζάκια,πολύ καλές τιμές(vfm 10),φιλικό και χαλαρό σέρβις,μια πολύ καλή επιλογή για μεσημεριανό.Έχει και ντιλίβερυ.30 αυρώ για 2 άτομα με σαλάτες και μπύρες ή 1-2 ποτήρια κρασί το κόστος περίπου.
 

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Μηνύματα
12.357
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Αγαπητε φιλε,

1.για πιο προχωρημενες ηλικιες (γυρω στα 40) θα απευθυνθεις στο Oval (απεναντι απο τον Λευκο Πυργο, διπλα στην ΛΑΦΘ), στο διπλανο του Cardhu Chateu (εδω μπορεις να βρεις τα παντα! απο 18 ως 58), φυσικα στο Tre Marie στην Π.Π. Γερμανου λιγο πανω απο το Πλαισιο, στο παλιο Cardhu ακομα λιγο πιο πανω, ισως στο Kitchen bar στο λιμανι, στο περιφημο Banquet πολυ κοντα στο Cardhu chateu.
(κατα την ταπεινη μου αποψη, οι ηλικιες αυτες ειναι οι καλυτερες για κυνηγι. Θα προχωρησεις γρηγορα, ευκολα, χωρις πολλες δεσμευσεις και πρηξιμο ορχεων.)


2.για μεσαιες ηλικιες, κοντα στα 30, θα προτεινα φυσικα τα δυο Cardhu που ανεφερα παραπανω, αλλα και το saxophono στν παραλιακη, το A Votre Sante στην Μητροπολεως, το Πανθεον στην προξ. Κορομηλα, και τελος ΚΑΙ τις 4 γωνιες της διασταυρωσης Π.Π. Γερμανου και Π. Μελα, δηλαδη τα Local, Destino, Cardhu (το ανεφερα πολλες φορες, γιατι εχω παρει απο εκει αρκετα καλα κομματια. Πλεον, καθε φορα που παω ολο και καποια πρωην συνανταω - αλλα ολο και καποια καινουργια γνωριζω, οχι βεβαια παντα με τελικη επιτυχια).



3. για μικροτερες ηλικιες, φοιτητικες θα λεγαμε, προτεινω το Μικρο στην Ικτινου (πολυ ακριβο, αλλα καταπληκτικα κοκτεηλ), το Coc Au Zen στην Βαλαωριτου, το Haven στην Βενιζελου. Προκειται για μπαρακια με σχετικα ησυχη μουσικη και φιλικη και ζεστη αντιμετωπιση, οπου δεν χορευει κανεις, και μπορεις πιο ευκολα να προσεγγισεις το στοχο σου και να ανοιξεις κουβεντουλα.


4. Τα πολυ καλα και ακριβα μαγαζια τυπου Κλαμπ, οπως το Λιμανι, το Shark, το Vogue, ακομα και το White Bungallow κλπ. δεν ειναι το ειδος μου. Υπερβολικα πολυς κοσμος, οι κοπελες πηγαινουν εκει φτιαγμενες στην πενα για να μας δειξουν το καινουργιο τους τσαντακι Louis Vuitton 2.345 Ευρω, και ΟΧΙ για να φλερταρουν,και το χειροτερο απο ολα, υπαρχουν κατι εκνευριστικοι τυποι στην πορτα που σε ρωτανε "Ποσα ατομα ειστε;" (δεν ξερεις να μετρας ρε παιχτη;) - "Εχετε κανει κρατηση;" (ναι κραταω τα @@ μου) και αλλες τετοιες αηδιες. Εκει θα ηταν ΙΣΩΣ σκοπιμο να παει κανεις ΟΝΤΩΣ με κρατηση (υπολογισε καμια 50αρια ευρω το ατομο) σε κεντρικο τραπεζι, να παραγγειλει και 2-3 πιατα, και να το παιζει ΚΑΠΟΙΟΣ - πολλες κοπελες ετσι θα ψαρωσουν, και θα αγορασουν την μουρη που τους πουλας. Καλο μεν, ΠΟΛΥ ακριβο δε - καλυτερα να τα φυλαξω για το Αρτεμις. Ασε που παει ΟΛΟ τζαμπα, αν τυχει να μην εχεις καλο τραπεζι, η να μην εισαι τυχερος εκεινη τη βραδια.

Ευχαριστω!
Θα ληφθει σοβαρα υπ' οψην το παρον ποστ σου, μολις βρεθω Θεσσαλονικη!
 
OP
OP
House of Fun

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Μηνύματα
36.816
Κριτικές
5
Like
43
Πόντοι
366
Βe our guest SPEED.
 
OP
OP
House of Fun

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Μηνύματα
36.816
Κριτικές
5
Like
43
Πόντοι
366
Μη ντρέπεστε,γράψτε για ότι ξέρετε από high club μέχρι καντίνες με βρώμικα.
 
OP
OP
House of Fun

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Μηνύματα
36.816
Κριτικές
5
Like
43
Πόντοι
366
Ένα καλό mainstream club,το Level9 στον 9ο όροφο του Μακεδονία Παλάς πάντως έκλεισε στο τέλος του έτους λόγω αλλαγών στο ιδιοκτησιακό μαθεστώς του ξενοδοχείου.Κρίμα.
 

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Μηνύματα
1.965
Like
1
Πόντοι
16
Καλά όλα αυτά για τα καθωσπρέπει μαγαζιά.. Γνωρίζει όμως κανείς αν υπάρχει κανένα after after που λέμε που να συχνάζουν γκομενάκια με σκοπό να βρουν γαμιά? Εννοώ να παίζεται δυνατό παιχνίδι και έτσι.. Γιατί όλα καλά αλλά να γαμάμε και λίγο μην περιπλανιόμαστε μόνο σαν τους μαλάκες  :grin:
 

Imperatore

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Μηνύματα
70
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
10
Ας προσπαθήσω και εγώ να βάλω ένα λιθαράκι κυρίως σε ότι αφορά επιλογές φαγητού.

Ας ξεκινήσω από δυτικά αν και επειδή δεν μένω και δεν συχνάζω προς τα εκεί ξέρω λίγα αλλά νομίζω πολύ αξιόλογα φαγάδικα.Οπως έχει ήδη αναφέρει ο house of fun για κάποιον ξενύχτη που γουστάρει το καλύτερο ''βρώμικο'' της πόλης πρέπει να επισκεφτεί τον Μαύρο στην Σταυρούπολη.Μιλάμε για ΤΗΝ ''βρωμιά'' και ότι πάρετε να ζητήσετε να βάλει και azax(δικιά του συνταγή σάλτσα-dressing).Απλά να σημειώσω ότι βάζει συνήθως αρκετό μπούκοβο οπότε να ξέρετε αν δεν θελετε να του πείτε να μην βάλει.

Παραμένωντας δυτικά αξιόλογη μπουγάτσα έχει επί της Λαγκαδά το Εκλεκτον και επίσης έχω ακούσει αλλά δεν τον τέσταρισα ο ίδιος αφού δεν μπόρεσα να τον βρω είναι ο milkakis στην Πολίχνη

Στο κέντρο για μπουγάτσα για μένα από τις καλύτερες είναι το Νεον στην Φράγκων.Χειροποίητη και χωρίς ιδιαίτερη λαδίλα.Μαγαζί με πολλά χρόνια ιστορία.
Για κάποιον που θέλει μια πιο gourmet φάση δοκίμασα πριν κανα-δυό βδομάδες τις 7 θάλασσες(στην Καλαποθάκη) χωρίς όμως να πω ότι ξετρελάθηκα.Καλούτσικο θα το έλεγα το φαγητό,συχνάζει υποτίθεται η καλή κοινωνία της πόλης(κάποιοι τους λένε και ψώνια,εξαρτάται πώς το βλέπει ο καθένας) και είναι αρκετά ακριβό αλλά εντάξει μιλάμε ότι πρόκειται για fish restaurant και ως γνωστόν το ψάρι έξω το πληρώνεις ακριβά.See and be seen μαγαζί με άλλα λόγια.
Στο κέντρο επίσης για κάποιον που του αρέσει το παγωτό,θεωρώ ότι το καλύτερο παγωτό της πόλης το φτιάχνει ένας οριτζιναλ Ιταλός στην Αλεξάνδρου Σβώλου.Το μαγαζί λέγεται gelati e amore και αν δοκιμάσεται θα αναθέωρησετε την όποια γνώμη έχετε για το τι είναι το παγωτό.Απλά καμία σχέση με το παγωτό που όλοι ξέρουμε είτε αυτό είναι το βιομηχανοποιημένο που το αγοράζουμε από το περίπτερο είτε από κάποιο ζαχαροπλαστείο.

Κινήμαστε λίγο ανατολίκοτερα του κέντρου και συγκεκριμένα στην Τούμπα όπου έχω να επισημάνω 2 καλές επιλογές.Η πρώτη βρίσκεται στην οδό Ανατολικής Θράκης και θεωρώ ότι είναι το καλύτερο ουζερί της πόλης.Το όνομα αυτού Μαύρη Θάλασσα.Πολύ μικρός χώρος αλλά πεντακάθαρος και φυσικά νοστιμότατος.Φρέσκο ψάρι(σωστά ψημένο) και μερακλής ο ιδιόκτητης του αφού μιλάμε για ένα μαγαζί με μεγάλη ιστορία και πολλές διακρίσεις.Συστήνω ανεπιφύλαχτα λευκό ταραμά(κίτρινος στην όψη) χειροποίητος και φιλέτο γλώσσα αχνιστή.Από τιμές σίγουρα τις χαρακτηρίζεις τσιμπημένες,γιατί όχι και ακριβό αλλά όπως είπαμε το ψάρι το πληρώνεις έξω αλλά εδώ θεωρώ ότι αξίζουν μέχρι τελευταίου cent τα λεφτά του.Σαν τοποθεσία δεν λέει και πολλά αφού δεν έχει την θέα θάλασσα που έχουν οι τουριστικές κατά την γνώμη μου ψαροταβέρνες της Κρήνης με τα στάνταρ πιάτα και τα αμφιβόλου ποιότητας ψάρια.

Για τους λάτρεις του κοτόπουλου στα κάρβουνα θα έλεγα ότι αξίζει να πάτε στην Λαμπράκη(Τούμπα) στο Famous Roοster.Σαν περιβάλλον δεν νομίζω ότι αξίζει να καθίσετε εκεί(ψιλοπαρακμή το μέρος,χρίζει άμεσης ανακαίνησης) αλλά μπορείτε να το πάρετε σε πακέτο.Φοβερό κοτόπουλο στα κάρβουνα(να του πείτε να σας βάλει και την σως και τριμένη παρμεζάνα).

Λίγο πιο κάτω από την Τούμπα και συγκεκριμένα στην Μπότσαρη συναντάμε το σουβλατζίδικο Κώστας.Χειροποίητο σουβλάκι(καλαμάκι για τους φίλους μας τους Νότιους) άλλο πράγμα.Τα ψήνει εκείνη την ώρα όχι σαν άλλα μαγαζιά που τα έχουν έτοιμα και στα ξαναζεσταίνουν(βλέπε derlicatessen).Εχει σουβλάκια και σουτζουκάκια(δεν νομίζω ότι λένε πολύ αυτά).Προσοχή ότι δεν κάνει σαντουιτς.Παραγγέλεις πόσα θέλεις,στα ψήνει έκεινη την ώρα και κάθεσε στο πολύ μικρό μαγαζί και στα φέρνει στην λαδόκολλα με κρεμμυδάκι αν γουστάρεις,ψωμί κτλ.Εχει και στο κέντρο(Αγιου Δημητρίου) ένα δεύτερο μαγαζί αλλά δεν με βολεύει η περιοχή και δεν το έχω επισκεφθεί.Κάνει και delivery αν γουστάρετε απλά αν τα πάρετε σε πακέτο ένα χρήσιμο tip είναι να του πείτε το ψωμί να το βάλει χωριστά.Και αυτό γιατί βάζει τα σουβλάκια με το ψωμί μαζί και το ψωμί απορροφά όλα τα υγρά από τα σουβλάκια και σας έρχονται στο σπίτι στεγνά.Τι άλλο θα γράψω ο καριόλης:2funny: :2funny:

Μετά από τόσο φαγητό θα σας έλεγα να πιείτε ένα καφεδάκι στο Azzuro στην Σοφούλη(Καραμπουρνάκι).Chill out κατάσταση,χαλαρή ατμόσφαιρα και απολαμβάνεις καφέ μπροστά στην θάλασσα(σε απόσταση ενός μέτρου) με θέα την παραλία της Θεσσαλονίκης.

Για ένα από τα καλύτερα νομίζω πεϊνιρλί της πόλης μας είναι στον Ξύλινο Φούρνο στην Κομνηνών στην Καλαμαριά.Παλιό μαγαζί και αυτό,το ξέρω τουλάχιστον 25 χρόνια και εξακολουθεί μέχρι σήμερα από τις πολύ πρωινές ώρες να έχει κόσμο.

Για να συνεχίσουμε με κρεατοφαγία και για κάποιον που θέλει να πεταχτεί μέχρι την Περαία για μια κοντινή βόλτα υπάρχουν τρεις αξιόλογες επιλογές που όλες τους έχουν την ίδια σπεσιαλιτέ,τα σουτζουκάκια.Πρόκειται με την σειρά που τους συναντάς οδηγώντας για τον Μανώλη,τον Ανέστη(αυτοί οι δύο είναι στην Περαία) και τον Νίκο που βρίσκεται 100 μέτρα πιο κάτω στους Νέους Επιβάτες.
Αν έπρεπε να τους αξιολογήσω θα έλεγα ότι για έμενα ένα κλικ καλύτερος είναι ο Νίκος μιας και μου αρέσουν λίγο περισσότερο τα σουτζουκάκια του και αλλά έχει και ένα κορυφαίο σουβλάκι(το ονομάζει σις κεμπαπ και πραγματικά αξίζει να το δοκιμάσεται).Μετά θα έβαζα τον Ανέστη ο οποίος υπερτερεί στις μερίδες του(είναι πραγματικά ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ).Και τέλος ο Μανώλης όπου όμως έχω να πάω καιρό και δεν έχω ξεκάθαρη εικόνα οπότε να μην τον αδικήσω.Και οι τρεις ταβέρνες είναι χασαποταβέρνες με μέτριο περιβάλλον.

Τέλος για κάποιον που θέλει να φύγει εκτός των τειχών και να πεταχτεί μέχρι την Βόρεια Χαλκιδική νόμιζω ότι είναι must μια στάση στο γραφικό χωριουδάκι του Αγίου Προδρόμου(η φήμη τους είναι όχι μόνο πανελλαδική αλλά νομίζω και παγκόσμια) για σουβλάκια(καλαμάκια) στον Μιλτιάδη ή λίγο πιο μετά στον Πολύγυρο(15 λεπτά με το αμάξι από τον Αγιο Πρόδρομο) στο ξακουστό εστιατόριο της Μαριγούλας με τον πραγματικά ανεξάντλητο κατάλογο και τις άπειρες διακρίσεις για την κουζίνα της.

Αυτά από εμένα σαν πρώτες επιλογές και να με συγχωρείτε για το μεγάλο ποστ.Αφησα επίτηδες έξω τα γυράδικα αφού θεωρώ ότι πλέον δεν βρίσκεις τον γύρο που είχαμε παλιά στην πόλη και έχει χαλάσει πολύ η ποιότητα και δεν μπορώ να συστήσω/ξεχωρίσω κάποιο.Επίσης δεν νομίζω ότι χρειάζεται να γράψω για τα τσουρέκια του Τερκενλή ή τα τριγωνάκια του Ελενίδη κτλ.

Εδώ θα είμαστε να μεγαλώσουμε την λίστα και να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον είτε με μπαρ,club ή φαγητό!!! 



 

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Μηνύματα
3.875
Κριτικές
30
Like
653
Πόντοι
4.475
Imperatore respect... Ειδικά Κώστας στην Αγ. Δημητρίου (και καλές τιμές), Αγ. Πρόδρομο και Μαριγούλα.

Στην Μαριγούλα το μενού είναι λίγο πιο "περίεργο" για τα κοινά γούστα. Μην αγχώνεστε... Έχει πιο ιδιαίτερες γεύσεις εννοώ και εξηγώ. Που αλλού θα φάτε ένα φαγητό που μπορεί να φτιαχτεί με 7 διαφορετικούς τρόπους και σάλτσες και συνοδευτικά; Και ο άτιμος ο σερβιτόρος θυμάται όλο τον κατάλογο απ' έξω...

Και για παγωτό ο Ιταλός δεν παίζεται.

Για μεγάλα τοστάκια σε διάφορα ψωμιά, φαντασία και καλή τιμή και το Healthy Advice στην Σβώλου παραδίπλα από τη Ζώγια-Βιβλίο, Τσάι και Συμπαθεια. Αν πετύχετε και τον Άραβα θα καλοπεράσετε... μόνο μην ζητήσετε πικάντικο γιατί το παρακάνει...

Και μια που είπα Ζώγια... Πολύ καλό καφέ. Φοιτητόκοσμος και πιο μεγάλες ηλικίες. Ανοιχτοί χαρακτήρες, πρόσχαροι (πελάτες και υπάλληλοι) και μπορεί να ξεκινήσει κουβέντα σε διπλανά τραπέζια με αφορμή πολλούς λόγους...
 

stelakis(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2009
Μηνύματα
175
Like
1
Πόντοι
1
Όχι μωρέ... τζινάκι, πουκαμισάκι και καλό σακάκι είναι τα ρούχα κυνηγιού μου...
Εγω παλι φοραω στολη εκστρατειας.
Κοστουμι μαυρο η γκρι, γιλεκο μαυρο, ασπρο η ροζ πουκαμισο, μανικετοκουμπα. Δεν κανω πλακα.

Αγαπητοι φιλοι dokimazo & House of Fun, μιας και βλεπω οτι τα γουστα μας ταιριαζουν αρκετα, ειμαι στην διαθεση σας.
Χτες βραδυ ημουν καρντου με ενα φιλο και μια φιλη, αλλα δυστυχως δεν προκειται για κυνηγους, και δεν τους επεισα να συνεχισουμε σε αλλα μαγαζακια του κεντρου - οχι οτι εκει ηταν ασχημα, περισσοτερες λεπτομερειες απο κοντα!

Σημερα θα αλητεψω παλι στο κεντρο αλλα νωρις, και αυριο που ειναι και η καλυτερη μερα για κυνηγι θα ειμαι εξω απο τις 17:00 μεχρι κατα τις 23:00.




Γνωρίζει όμως κανείς αν υπάρχει κανένα after after που λέμε που να συχνάζουν γκομενάκια με σκοπό να βρουν γαμιά? Εννοώ να παίζεται δυνατό παιχνίδι και έτσι.. Γιατί όλα καλά αλλά να γαμάμε και λίγο μην περιπλανιόμαστε μόνο σαν τους μαλάκες
 
Αγαπητε φιλε Vagos The Pimp  ,
ταπεινη μου αποψη ειναι οτι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ τετοιο μαγαζι, ουτε και τετοια γκομενακια. Γιατι προφανως αν υπηρχαν, και εψαχναν γαμια, θα ειχαν βρει ΗΔΗ τριακοσιους (και το Λεωνιδα μαζι). Μηπως θα περιμεναν εμενα κι εσενα;

Δυστυχως η ευτυχως, το κυνηγι θελει πολυ υπομονη και πολυ δουλεια - και πολυ περπατημα, γυρισμα στα μαγαζια, πολλα εξοδα, πολυ χρονο, πολυ προλογο...
Αν παλι εσυ ανακαλυψεις τον τροπο και τον χωρο οπου γαμας αβερτα τα καλα γκομενακια, να εισαι σιγουρος, 10.000 συναδελφοι εδω μεσα θα σε πληρωσουν χρυσαφι να τους το αποκαλυψεις....
 
OP
OP
House of Fun

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Μηνύματα
36.816
Κριτικές
5
Like
43
Πόντοι
366
Μπράβο μάγκες για τα ωραία ενημερωτικά ποστς,την καλημέρα μου. :)
 

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Μηνύματα
11.883
Κριτικές
140
Like
421
Πόντοι
3.595
Σουβλάκι Κώστας Μπότσαρη ποιος είναι,σε ποιο ύψος?

ΥΓ σουβλάκι σαν αυτό στην Ομόνοια στην Αθήνα,δεν υπάρχει σε μας που να χτυπιέστε

όλοι έχουν αυτό το χοντροκομμένο κρέας σαν χαρτόνι,εντελώς άγευστο
 

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Μηνύματα
11.883
Κριτικές
140
Like
421
Πόντοι
3.595
Να συμπληρώσω για ένα κορυφαίο μαγαζί σχεδόν άγνωστο

Είναι στο λιμάνι,λίγο πριν τη Δωδεκανήσου προς δυτικά

εκεί που έχει ένα πατσατζίδικο,δίπλα

Ξέχασα γαμώτο το όνομά του...νομίζω Αδαλάκης

παλιός Νεαπολίτης

κουζίνα απίστευτη,βασικά δεν ξέρεις τί τρως γιατί όλα είναι παράξενα....

δεν παραγγέλνεις εκεί,σου φέρνει ό,τι θέλει αυτός,δηλαδή ό,τι φτιάχνει εκείνη την ώρα

ψαρομεζέδες μοναδικοί....τιμές πολύ υψηλές

μειονέκτημα,είναι λίγο παράξενος,ανοίγει όποτε γουστάρει και μπορεί να είναι 'αδειος και να πας να κάτσεις και να φας πόρτα....ψιλοτρελοκομείο ο τύπος

έχω δει πολλούς από Αθήνα επώνυμους εκεί....
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom