Νέα

Προσωπικός Αριθμός

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.887
Πόντοι
266
Συνάδελφος που εμβολιαστηκε από την πρώτη μέρα, μας είπε σήμερα ότι θα περιμένει λίγο καιρό για να δει πως θα τσουλησει η υπόθεση..
Οπότε έχουμε ελπίδα μήπως παει κουβά η νέα παπαριά του Μωυσή

Μπα, ξυπνησε;
Θετικο αυτο.

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.009
Πόντοι
16.235
Η ολη φαση μου θυμιζει κατι αλλους που βαζανε αριθμους σε ανθρωπους....
Βεβαια εκεινοι δεν τους θεωρουσαν κ ανθρωπους...

αρχείο λήψης.jpg
Και τώρα οι απόγονοι τους προσπαθούν να εξαφανίσουν από προσώπου γης τους Παλαιστίνιους.

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
6.599
Πόντοι
6.795
η υπερσυγκέντρωση πληθυσμού δημιουργεί πιο έντονη επιθυμία στα διασυνδεδεμένα καθεστώτα για υπεροργάνωση κι έλεγχο, βασικά στοιχεία του ολοκληρωτισμού και λαγνεία για εξουσία, ισχύ, απολυταρχία, φόβο και τρόμο, μαστίγιο και καρότο...και ψυχαγωγία σε υπερβολικές δόσεις.

Αλλά...οι Iron Maiden τα έχουν πει στο Prisoner.
Βάλτε τον προσωπικό αριθμό στον κώλο σας, τόσο βαθειά που να κάνει λογαριθμικές πράξεις το κωλάντερό σας μέχρι να βγει ακέραιο υπόλοιπο. Ιδιαίτερα οι ' υπερασπιστές ' τυπολάτρες αριθμολάγνοι.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
43.653
Πόντοι
9.931
  • Χαχα
Αντιδράσεις: Y13

Snip

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2024
Like
585
Πόντοι
81
Ο προσωπικός αριθμός δηλαδή τα 5 πρώτα στοιχεία οδηγούν στο σύστημα ΑΑΔΕ στην ενότητα με τα θύματα που μπορούν να κάνουν οτιδήποτε πίπες, να στήνουν κώλο, να στραπονάρωνται με κορμούς δέντρων, ακάποτο κλπ
χαρακτηριστικά επειδή έχω φιλαράκι στο TAXIS μου έδειξε την σελίδα διαχείρισης και για να ξεχωρίζουν τις καρτέλες μόλις γραψει ο διαχειριστής τα 5 πρώτα στοιχεία πετάει pop up παράθυρο
ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΒΑΡΑΤΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ
και μπορούν να φορτώνουν ότι θέλουν στον γάιδαρο πόσο έλλειμα έχει σήμερα η Ελλάδα, τα γαμησιάτικα του Μητσοτάκη και ότι θέλουν

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.009
Πόντοι
16.235
Αλήθεια,γιατί μέχρι πριν από λίγα χρόνια δεν νοιαζόταν το κράτος αν μπερδευομαστε με τόσους αριθμους και τώρα σπεύδει να μας....βοηθήσει;
Και σιγά τους πολλούς ...ένα ΑΦΜ και έναν αριθμό ταυτότητας έχουμε όλοι άντε και ΑΜΚΑ.
Μας περνάνε για τόσο γκασμαδες που δεν μπορούμε να συγκρατήσουμε τρεις αριθμούς ενώ καθημερινά ασχολούμαστε με τόσες μαλακίες;

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
7.327
Πόντοι
1.056
Αλήθεια,γιατί μέχρι πριν από λίγα χρόνια δεν νοιαζόταν το κράτος αν μπερδευομαστε με τόσους αριθμους και τώρα σπεύδει να μας....βοηθήσει;
Και σιγά τους πολλούς ...ένα ΑΦΜ και έναν αριθμό ταυτότητας έχουμε όλοι άντε και ΑΜΚΑ.
Μας περνάνε για τόσο γκασμαδες που δεν μπορούμε να συγκρατήσουμε τρεις αριθμούς ενώ καθημερινά ασχολούμαστε με τόσες μαλακίες;
Νέες πλατφόρμες για έκδοση αριθμού, επιτροπές αξιολόγησης εταιρειών που θα φτιάξουν την πλατφόρμα. Το χρήμα να γυρίζει

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.009
Πόντοι
16.235
Ο προσωπικός αριθμός δηλαδή τα 5 πρώτα στοιχεία οδηγούν στο σύστημα ΑΑΔΕ στην ενότητα με τα θύματα που μπορούν να κάνουν οτιδήποτε πίπες, να στήνουν κώλο, να στραπονάρωνται με κορμούς δέντρων, ακάποτο κλπ
χαρακτηριστικά επειδή έχω φιλαράκι στο TAXIS μου έδειξε την σελίδα διαχείρισης και για να ξεχωρίζουν τις καρτέλες μόλις γραψει ο διαχειριστής τα 5 πρώτα στοιχεία πετάει pop up παράθυρο
ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΒΑΡΑΤΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ
και μπορούν να φορτώνουν ότι θέλουν στον γάιδαρο πόσο έλλειμα έχει σήμερα η Ελλάδα, τα γαμησιάτικα του Μητσοτάκη και ότι θέλουν
Kανουν και πλακιτσα για να έχουν υψηλό ηθικό...καλό!

• Like
Αντιδράσεις: Snip

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom