Νέα

Προσωπικός Αριθμός

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΣΕΞΟΤΟΥΡΙΣΤΑΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2024
Κριτικές
6
Like
1.189
Πόντοι
361
Εγώ τον εξέδωσα σήμερα, χωρίς πολλά πολλά όπως έκανα και με την νέα ταυτότητα καθώς λόγω δουλειάς, αλλά και ως ενεργός χομπίστας στο άθλημα του σεξοτουρισμού είμαι άνθρωπος που ταξιδεύει συχνά και ως εκ τούτου θέλω όλα μου τα έγγραφα πλήρως ενημερωμένα και εντάξει. Ακόμα και σχέση να μην έχουν με ταξίδι, φυλάω τα ρούχα μου να έχω τα μισά.
Από εκεί και πέρα αν αρχίσω να γράφω καμιά μαλακία μην με παρεξηγήσετε, θα είναι από τον έλεγχο που θα έχουν επιβάλει στον εγκέφαλό μου οι εξωγήινοι μέσω του 5G τσιπακίου.
Βασικά λάθος. Μαλακίες λέω στα κανονικά μου, αν μιλήσω λογικά να ανησυχήσετε.

Ωχ... Μόλις είπα την πρώτη. ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ξεκίνησε κιόλας...:helpplea::stretcher:

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.734
Πόντοι
456
Έχει αρκετά κενά ασφαλείας. Εγώ προσωπικά ως που να σιγουρευτώ πως δε θα μάθει ο νέος μου εργοδότης άμα παίρνω ιατρική κάνναβη δε πρόκειται να τον πάρω.

Εκτος αν τεθεί θέμα επιβίωσης.

• Like
Αντιδράσεις: cool11

hijra

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2023
Like
597
Πόντοι
81
Ο προσωπικός αριθμός συνδέεται άμεσα με όλα τα παρακάτω δεδομένα:

προσωπικός αριθμός (ΠΑ)
επώνυμο
όνομα
επώνυμο πατέρα
όνομα πατέρα
επώνυμο μητέρας
όνομα μητέρας
ημερομηνία γέννησης
χώρα γέννησης
αριθμός δημοτολογίου (Δήμος / αρ. οικογ. μερίδας / αρ. μέλους)
αριθμός μητρώου κοινωνικής ασφάλισης (ΑΜΚΑ)
αριθμός δελτίου ταυτότητας (ΑΔΤ)
αριθμός φορολογικού μητρώου (ΑΦΜ)
αριθμός κινητού τηλεφώνου
διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
διεύθυνση κατοικίας
διεύθυνση επικοινωνίας

OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.315
Πόντοι
3.846
Τόσους προσωπικούς αριθμούς έχουμε, τι να μας κάνει ένας ακόμα;
Μου θύμισες ένα θείο ενός αδελφικού φίλου που έλεγε το θέμα είναι να μην στον χώσουν γιατί είτε λίγο σου μπει είτε περισσότερο το ίδιο κάνει

Πάντως αφού ένα γράμμα μπαίνει με το έτσι θέλω ίσως το αφήσω ελεύθερο να επιλεχθεί από το σύστημα, δεν γαμιώνται κι αυτοί...

Τελευταία τροποποίηση:

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
6
Like
9.682
Πόντοι
2.636
Λογικα το τριτο επιλεγεται απο τον υπολογιστη, με σκοπο να ειναι οσο πιο αταιριαστο γινεται με αλλους ΠΑ, δηλαδη τη μεγιστοποιηση των διαφορετικων ψηφιων μεταξυ οποιουδηποτε αλλου αριθμου.

Πχ αν εχεις ΑΦΜ 111222333

και βαλεις για δυο πρωτα ΑΒ

Αν στο συστημα υπαρχει αλλος ΠΑ με τα στοιχεια ΑΒΓ111222334

το συστημα θα σου αποκλεισει το Γ, ωστε να μην εχετε ΠΑ που διαφερουν μονο κατα το τελευταιο ψηφιο. Αυτο για να αποφευγονται λαθη απο τους χρηστες στους γκισεδες, τα μπακ οφις, τα σαππορτ, κλπ και γενικα οπουδηποτε μπορει να πληκτρολογηθει ο ΠΑ σου. Προφανως ο αλγοριθμος ειναι πιο πολυπλοκος αλλα η λογικη ειναι η ιδια. Ιδια ειναι και η λογικη των τραπεζικων IBAN, ακομα και στην ιδια τραπεζα, δεν υπαρχουν τραπεζικοι λογαριασμοι που να διαφερουν μονο κατα 2 ψηφια μεταξυ τους, αλλα ειναι τουλαχιστον 3, ωστε να ελαχιστοποιουνται τα λαθη στους γκισεδες
ειναι φιξ το τριτο γραμμα λεμε... οταν πας να βγαλεις η αν μπεις στο συστημα για να βγαλεις παιξε για να δεις οτι πχ αν βαλεις ΑΑ θα βγει αλλο γραμμα. αν βαλεις ΑΒ θα βγει αλλο. αν βαλεις ξανα ΑΑ θα βγει το ιδιο με πριν....

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
14.422
Πόντοι
3.506
Βάζεις πρώτο γράμμα ένα σύμφωνο,δεύτερο ένα φωνήεν οπότε ότι και να σου βγάλει τρίτο βγαίνει μια μονοσύλλαβη λέξη εύκολα απομνημονεύσιμη.

sonixxx11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
1.226
Πόντοι
206
Αυτός ο αρχιμαλακας Μητσοτάκης πρέπει να είναι τραγικός υπερμαλακας.

Μας έχει πεθάνει στην ψηφιοποιηση των πάντων αλλά δεν έχει κάνει τίποτα για την ακρίβεια στα πάντα από διατροφή μέχρι ότι θέλετε ενώ η φτώχεια διογκώνεται μήνα με το μήνα.

Μιλάμε πρέπει να του δοθεί βραβείο υπερμαλακιας.

Μέγιστος τρομπας!!

Συγγνώμη που βγηκα εκτός θέματος και ασχολήθηκα με κατακάθια της κοινωνίας σαν τον Μητσοτάκη και ξανά συγνώμη που κατέβασα το υψηλό επίπεδο του σάιτ ασχολούμενος με σκουπίδια.

Nikos40@

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2023
Like
742
Πόντοι
81

Μας έχει πεθάνει στην ψηφιοποιηση των πάντων αλλά δεν έχει κάνει τίποτα για την ακρίβεια στα πάντα από διατροφή μέχρι ότι θέλετε ενώ η φτώχεια διογκώνεται μήνα με το μήνα.

Μέγιστος τρομπας!!

Συγγνώμη που βγηκα εκτός θέματος και ασχολήθηκα με κατακάθια της κοινωνίας σαν τον Μητσοτάκη και ξανά συγνώμη που κατέβασα το υψηλό επίπεδο του σάιτ ασχολούμενος με σκουπίδια.
Μήπως μαλάκες είμαστε εμείς....;

sonixxx11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
1.226
Πόντοι
206
Μήπως μαλάκες είμαστε εμείς....;
Ισχύει και αυτό που λες αλλά αν γίνει κάτι μαζικά ο τύπος έχει φύγει νύχτα.Η αποχη κάνει μεγάλη ζημιά.

Επισης γνωρίζω απολυτα γιατί μου το έχουν πει άτομα που έκαναν καταμέτρηση ψηφων ότι γίνεται τεράστια νοθεία.

Αν δεν γινόταν τέτοια αποχη και ψήφιζε ο κόσμος η νοθεία όσο και αν γινόταν δεν θα ξεπερνάγε την τεράστια αντίδραση του κόσμου.Εκει δεν θα μπορούσαν να το μαζέψουν και να το σώσουν με τίποτα.

Πάντως όσο και αν κάτσει αυτός ο βλάκας στην εξουσία το τέλος του δεν θα είναι καλό να το θυμάσαι αυτό.Εννοω ότι θα φύγει κακήν κακώς από την οργή του κόσμου.

Ότι λέω ισχύει.Μου αρέσει να τιμώ τα παντελόνια που φοράω.

OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.315
Πόντοι
3.846

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.934
Πόντοι
456

Μέγιστος τρομπας!!

Οτιδήποτε κάνουν γίνεται αποκλειστικά και μόνο για το δικό τους κέρδος και την εξαθλίωση του έλληνα. Εχεις μια κυβέρνηση που σε ΜΙΣΕΙ. Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται απλός κόσμος να νομίζει πως αυτή η ιστορία με τον προσωπικό αριθμό γίνεται για το καλό μας…βέβαια εδώ πίστευαν ότι είχαν χρυσοπληρώσει τα κανάλια να ουρλιάζουν όλη μέρα να κάνουμε εμβόλια γιατί φοβόντουσαν για την υγεία μας….και πριν αρχίσουν κάποιοι να ειρωνεύονται, όχι δεν μπλέκω ούτε 5g, ούτε χριστοπαναγιες, ούτε χαράγματα ούτε τίποτα τέτοιες μπούρδες οι οποίες είναι βούτυρο στο ψωμί των κυβερνητικών για να γελοιοποιούν οποιαδήποτε αντιθετη άποψη

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
17.145
Πόντοι
7.745
Τόσους προσωπικούς αριθμούς έχουμε, τι να μας κάνει ένας ακόμα;
Έχουμε αρ.δελτ.ταυτ, ΑΜΚΑ, Αρ διαβατηρίου, Αφμ...

Είμαι ψεκ και δεν γουστάρω άλλους αριθμούς, ούτε κορωνοεμβολια...

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
2.656
Πόντοι
456
ειναι φιξ το τριτο γραμμα λεμε... οταν πας να βγαλεις η αν μπεις στο συστημα για να βγαλεις παιξε για να δεις οτι πχ αν βαλεις ΑΑ θα βγει αλλο γραμμα. αν βαλεις ΑΒ θα βγει αλλο. αν βαλεις ξανα ΑΑ θα βγει το ιδιο με πριν....
Ειναι φιξ για σενα, πχ αν βαλεις ΑΒ τα δυο πρωτα θα σου βγαζει παντα για τριτο πχ το Κ

Ειναι ομως ιδιο για ολους; Αν προσπαθησει δηλαδη αλλος με ΑΒ τα δυο πρωτα θα του βγαλει και αυτουνου το Κ η καποιο αλλο;

Αν βγαζει σε ολους το ιδιο (ΑΒ -> Κ) τοτε αυτο που λεω δεν ισχυει, αν βγαζει διαφορετικα, μαλλον αυτο που λεω βρισκεται στο υποβαθρο και καλα το κανουν ετσι, γιατι τυχον λαθη σε καταχωρησεις σε γκισεδες, κλπ μπορει να οδηγησουν σε μεγαλες ταλαιπωριες

Δε θα ειναι λιγες οι περιπτωσεις που ταμιες θα προσπαθουν να καταλαβουν αν το ψηφιο ειναι 1 η Ι, αν ειναι 0 η Ο και αν υπαρχουν ΠΑ που διαφερουν μονο κατα ενα ψηφιο, καταλαβαινεις τι θα γινεται

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
17.145
Πόντοι
7.745

Μέγιστος τρομπας!!

επειδη ειναι ανικανος να κανει κατι στα σοβαρα θεματα ασχολειται με μαλακιες

Y13

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
6.704
Πόντοι
1.056
Εγώ με της γυναίκας μου που το έκανα ταυτόχρονα με τα δύο κινητά στο χέρι και τις ίδιες κινήσεις, με 00 (μηδέν μηδέν που επέλεξα και για τους δύο) σε εμένα έβγαλε Μ το τρίτο και στην γυναίκα Ζ.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
26.025
Πόντοι
7.046
Μπορεί να σου βγάλει, θεωρητικά, 0 ή 7, τρίτο ψηφίο; Να είσαι δηλαδή ο Πράκτορας ΘουΒου 000 ή 007 (Τζέμις Μπόντις)

Talibanakos44

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
21
Like
4.969
Πόντοι
1.446
Όλο μαλακιες και αχρείαστα πράγματα γίνονται σ αυτή τη χώρα.Παντελως άχρηστοι όλοι τους,βέβαια τεράστια ευθύνη έχει αυτό το 41% που ψήφισε τον ηλιθιο αλλά μου πεις κ ποιον να ψηφίσουν όλοι πανιβλακες είναι κ παρτακιδες.Επισης από τότε π έγιναν οι εκλογές ποσο είναι 2 χρονια;;; Πως σκατα γίνεται με όσους μιλάω τον κραζουνε κ όσους έχουμε το θάρρος κ εμβαθύνουμε δεν έχω βρει άνθρωπο που να τον έχει ψηφίσει.
Τέλος πάντων όπως αναγράφτηκε κ από άλλους μύστες εδώ επειδή το κράτος είναι τελείως ανίκανο για οτιδιποτε σοβαρό κ ουσιώδες γιαυτο το λόγο ασχολείται με μαλακιες και με οτιδιποτε μπορεί ώστε ν πάρει λεφτά από το κόσμο.
Δε θα αναφερθώ σε τίποτα περισσότερο παρά μόνο από τα βασικά γιατί εαν επεκταθούμε σε οποιοδήποτε κρατικό κ κοινωνικοπολιτικό θέμα όλα σκατα παντού.
Ο μεγάλος ζήλος του κράτους είναι αυτός ο αριθμός που για τον οποίο πραγματικά είμαι τελείως ανίδεος πως τον βγάζεις τι κανεις που χρησιμεύει. Όμως σε λίγο ένα ενοίκιο θα ξεπερνάει το βασικό μισθό,το ρεύμα κ το σουπερμάρκετ είναι στο θεό,πληρώνουμε χαράτσι κάτι λιγότερο από 20 χρονια. Σαν νέος επιχειρηματίας πας κατευθείαν στα βράχια κ χρεωμένος σου πίνουν το αίμα κατευθείαν όπως μπορούν,υγεία κ παιδεία ανύπαρκτες,τέλος αστυνόμευση γαμησετα κ εκεί φεύγεις από το σπίτι σου κ ανησυχείς μέχρι να γυρίσεις εάν θα έχουν μπουκάρει μέσα,καθώς επίσης η μόνη τους σοβαρή ασχολία είναι να κυνηγάνε τους πολίτες σαν θηράματα για να κόψουν κλήσεις για το οτιδιποτε με σκοπό να φέρουν ζεστό χρήμα στα ταμεία του κράτους με κανένα απολύτως σκοπό ως προς την ασφάλεια κ συμμόρφωση.
Όπως είπαμε κ αρχικά ένα τεράστιο μπουρδελο κ μας μάρανε αυτός ο κωλο αριθμός.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
6
Like
9.682
Πόντοι
2.636
Εγώ με της γυναίκας μου που το έκανα ταυτόχρονα με τα δύο κινητά στο χέρι και τις ίδιες κινήσεις, με 00 (μηδέν μηδέν που επέλεξα και για τους δύο) σε εμένα έβγαλε Μ το τρίτο και στην γυναίκα Ζ.
αρα ειναι "ψηφιο" επαληθευσης αρα ειναι στανταρ.... οπως τα πισω ψηφια στις πιστωτικες.... δεν παει "τυχαια"

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom