Νέα

Προσοχή στις απάτες και στις απομιμήσεις

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Afentra Ornella

Αφέντρα
Εγγρ.
6 Ιουλ 2012
Like
0
Θέλω να ενημερώσω τους φίλους μου στην Β. Ελλάδα, επειδή κάποιοι φίλοι νομίζουν πως είμαι στην Θεσσαλονίκη, επειδή μια "κυρία" με ψευδώνυμο DOMINA AFRODITI έχει ανεβάσει αγγελίες με δικές μου φωτογραφίες που έχει κλέψει, για να διαφημίσει τις υπηρεσίες της και το τηλέφωνο της και παρά τις ενοχλήσεις μου δεν τις αποσύρει από το διαδίκτυο ()

Προσοχή λοιπόν σε όσους θελήσουν να κάνουν μαζί της ραντεβού, διότι δεν είμαι εγώ αυτή που θα συναντήσουν.
Το άσχημο είναι πως κάποιοι που την επισκέφτηκαν απογοητεύθηκαν από την εμφάνιση της και από τις υπηρεσίες της και την πλήρωσα εγώ!! Ευτυχώς όμως όταν με είδαν κατάλαβαν τι παίζει με την συγκεκριμένη κυρία.

Με την ευκαιρία θα σας πω, πως εμένα θα με βρείτε όπως πάντα στο SaMe Place και αυτόν τον καιρό πολλές φορές κάνουμε παιχνίδι μαζί με την Miss Σελένα  με πολύ χαμηλά "τέλη υποτελείας". Για πληροφορίες επικοινωνήστε… !
Αφέντρα Ορνέλα
:s&m_2:

Lordboy

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Βρε την ξεδιάντροπη που τόλμησε να σηκώσει ανάστημα και να σου "ψειρίσει" την φήμη.

Στείλε τον "δικό" σου σαν πελάτη να την κόψει φέτες τρομάρα της που μου θέλει και ρόλο αφέντρας με ξένα κόλυβα.

Με λίγο ξύλο θα στρώσει και θα επανέλθει στην τάξη  :sunglasses:

sexybay

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
53
Πόντοι
606
Τα καλα πραγματα παντα αντιγραφονται! εχεις δει κανεναν να αντιγραφει LADA? ολοι το FIAT 124 αντιγραψαν!

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16
Θέλω να ενημερώσω τους φίλους μου στην Β. Ελλάδα, επειδή κάποιοι φίλοι νομίζουν πως είμαι στην Θεσσαλονίκη, επειδή μια "κυρία" με ψευδώνυμο DOMINA AFRODITI έχει ανεβάσει αγγελίες με δικές μου φωτογραφίες που έχει κλέψει, για να διαφημίσει τις υπηρεσίες της και το τηλέφωνο της και παρά τις ενοχλήσεις μου δεν τις αποσύρει από το διαδίκτυο ()

Προσοχή λοιπόν σε όσους θελήσουν να κάνουν μαζί της ραντεβού, διότι δεν είμαι εγώ αυτή που θα συναντήσουν.
Το άσχημο είναι πως κάποιοι που την επισκέφτηκαν απογοητεύθηκαν από την εμφάνιση της και από τις υπηρεσίες της και την πλήρωσα εγώ!! Ευτυχώς όμως όταν με είδαν κατάλαβαν τι παίζει με την συγκεκριμένη κυρία.

Με την ευκαιρία θα σας πω, πως εμένα θα με βρείτε όπως πάντα στο SaMe Place και αυτόν τον καιρό πολλές φορές κάνουμε παιχνίδι μαζί με την Miss Σελένα  με πολύ χαμηλά "τέλη υποτελείας". Για πληροφορίες επικοινωνήστε… !
Αφέντρα Ορνέλα
:s&m_2:

στα αρχιδια μας..καντης καταγγελια στη διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος :grin:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
77.931
Πόντοι
12.056
Ασε μας αφεντιτσα μου  :2funny: :birdman:

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
233
Πόντοι
36
παντως θελω μια φορα να κλεισω ραντεβου με μια αφεντρα να παω να την ξεφτιλησω λεμε !!!!

α

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
77.931
Πόντοι
12.056
Τωρα που μαζευω και τις ελιες θα την παρω στο χωραφι με τον βουρδουλα να κανει και τιποτα της προκοπης  :s&m_2: :rockon:

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
233
Πόντοι
36
παντως κουβεντα η αφεντρα !!!!! απο αφεντρα εγινε κοτουλα................. χαχαχαχααχχαχαχαχα

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.726
Πόντοι
1.306
Τωρα που μαζευω και τις ελιες θα την παρω στο χωραφι με τον βουρδουλα να κανει και τιποτα της προκοπης  :s&m_2: :rockon:

κάτσε να σε περιλάβει ο πορνόπαπος τώρα για καταπίεση μεταναστών να μάθεις εσύ...

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
:rolleyes: μόνο εγώ το είδα ως τσάμπα διαφήμiση?  ;) :rockon:

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος