pastelios
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 28
- Like
- 16.672
- Πόντοι
- 5.946
Ίσως δεν έχω καταλάβει βέβαια τον σκοπό ύπαρξης του σαϊτ......δεν λεμε για τα προμοτερακια τωρα ..![]()
Ίσως δεν έχω καταλάβει βέβαια τον σκοπό ύπαρξης του σαϊτ......δεν λεμε για τα προμοτερακια τωρα ..![]()
λευκη ποδια να βαλεις ντοτορεΜε ιατρική μάσκα ίσως...![]()
Να περάσεις το καλοκαίρι μέσα στο γύψο ε???.... Χαχαχαχαθελεις να τον κανεις σαν τον ρομποκοπμονο που αυτος θα ειναι γυψινος
![]()
δεν χρειαζεται να καταλαβειςΊσως δεν έχω καταλάβει βέβαια τον σκοπό ύπαρξης του σαϊτ......
Κοίτα αν πετάει ο γάιδαρος όλα καλά...δεν χρειαζεται να καταλαβειςεγκω πακιστανο φιλε δεν ξερει διαβαζει ελληνικα
![]()
σε βλεπω σε κεντρο αποκαταστασης κανα 2 χρονακιαΝα περάσεις το καλοκαίρι μέσα στο γύψο ε???.... Χαχαχαχα
Και οι σωλήνες??? Τι θα γίνουν τόσα νερά??σε βλεπω σε κεντρο αποκαταστασης κανα 2 χρονακια![]()
θα τους κουβαλαω εγω με το suvΚαι οι σωλήνες??? Τι θα γίνουν τόσα νερά??
Ωραία έκλεισε!!!!.......θα τους κουβαλαω εγω με το suv
ΟΤΑΝ ΕΝΝΟΕΙς ΜΟΥΝΙΑ μιλας θυληκου γενους η γενικα το λεςΩραία έκλεισε!!!!.......
Ελάτε ρε μουνια....![]()
Ε προφανώς μόνο κορίτσια!!!! Τι είμαι εγώ???ΟΤΑΝ ΕΝΝΟΕΙς ΜΟΥΝΙΑ μιλας θυληκου γενους η γενικα το λες
Μπορώ να πω ότι είχε φασούλα.Πάντα θεωρούσα ιδιαίτερα γενναίους όσους πάνε με τέτοιες. Μιλάμε για πολύ ρίσκυ κινήσεις.
Ρε φίλε αυτό με τη μαφία και εγώ το φοβόμουν παλιά. Άλλα άμα τη φερθώ καλά απλά διαφωνήσουμε κάπου η μου ρίξει άκυρο και επιμένω.Όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι όταν ασχολείσαι με αυτό το σπορ , και όλα αυτά είναι αναμενόμενα .Για αυτόν τον λόγο κατασταλάζουμε και στα λεγόμενα στανταράκια .Δεν λέει το να χαλιέσαι , δες το σαν απόκτηση εμπειρίας , και στο φινάλε αν δεν μπαζώσεις δεν χτίζεις . Εξαιρούνται φυσικά ορισμένες ακραίες και επικίνδυνες φάσεις που εκεί σαφώς και πρέπει να πέφτει άμεσα σύρμα στην πιάτσα .πχ θέματα υγείας , μαφία , κτλ κτλ κτλ
Ρε αδερφέ πρώτη φορά, χωρίς κριτικές και έκλεισες 3ωρο;Πέρυσι στα γενέθλια μου. Με Βραζιλιάνα , χωρίς κριτικές αλλά είπα να κάνω αυτό που λέμε καταδρομική.
- Πλήρωσα για 3 ώρες αλλά έκατσα 2 και κάτι , μου έκλεψε ώρα.
- Μου έκλεψε 50 ευρώ από το τσαντάκι μου.
- Κλασσικά " μη με πιάνεις δυνατά " με με αγγίζεις στα βυζιά ".
- Καλά δε χρειάζεται καν να πω πως αν και έγραφε πως δίνει φιλιά , δε πήρα ούτε στο μάγουλο.
- Στο τέλος μου είπε πως είναι και σατανίστρια wtf ρεεεεε
Επικό fail , έχω να θυμάμαι όμως.
Ωραίο νήμα αλλά εδώ πρέπει να δίνουμε λύσεις και απαντήσεις σαν σωστά αρσενικά και όχι να λέμε τις εμπειριες μου σαν γκομενιτσες που κλαίγονται …Πέρυσι στα γενέθλια μου. Με Βραζιλιάνα , χωρίς κριτικές αλλά είπα να κάνω αυτό που λέμε καταδρομική.
- Πλήρωσα για 3 ώρες αλλά έκατσα 2 και κάτι , μου έκλεψε ώρα.
- Μου έκλεψε 50 ευρώ από το τσαντάκι μου.
- Κλασσικά " μη με πιάνεις δυνατά " με με αγγίζεις στα βυζιά ".
- Καλά δε χρειάζεται καν να πω πως αν και έγραφε πως δίνει φιλιά , δε πήρα ούτε στο μάγουλο.
- Στο τέλος μου είπε πως είναι και σατανίστρια wtf ρεεεεε
Επικό fail , έχω να θυμάμαι όμως.
Κοιτα μιας και μιλάω με αρκετούς συναγωνιστές έχουμε ακούσει πολλές ιστορίες , καλό είναι να μην μπλέκεις .Ρε φίλε αυτό με τη μαφία και εγώ το φοβόμουν παλιά. Άλλα άμα τη φερθώ καλά απλά διαφωνήσουμε κάπου η μου ρίξει άκυρο και επιμένω.
Θα ασχοληθεί ο νταβάς μαζί μου ; Σιγά .... δε το πιστεύω.
Τύπε δε μπορείς να απαιτήσεις τίποτα, αλλιώς είναι βίασμα.Τίτλος: Προσοχή σε ψευτο-συνοδούς που δεν τηρούν όσα λένε
Παιδιά, προσέξτε γιατί τελευταία έχω πέσει σε περιπτώσεις “συνοδών” που:
• Λένε για 1 ώρα και στην πράξη σε διώχνουν μετά από 20 λεπτά (ξεπέτα ξεκάθαρα).
• Σου λένε μια τιμή από πριν και μόλις πας αρχίζουν τα “αυτό είναι έξτρα, εκείνο δεν το κάνω, θέλει παραπάνω”.
• Υποτίθεται ότι είναι για δύο εκτονώσεις αλλά μετά την πρώτη εξαφανίζονται, με την κλασική δικαιολογία “είμαι κουρασμένη” ή “δεν νιώθω καλά”.
Δεν είναι ότι δεν πληρώνουμε – αλλά όταν πληρώνεις, απαιτείς και το ελάχιστο της συμφωνίας: σεβασμό και συνέπεια. Δεν ζητάμε ερωτικό ρομάντζο, ζητάμε να κάνουν αυτό που λένε.
Και το χειρότερο; Αν τους πεις κάτι ευγενικά, σε γράφουν ή γίνονται και επιθετικές. Όχι όλες, αλλά αυτές που χαλάνε την αγορά πρέπει να τις αποφεύγουμε και να τις εκθέτουμε με ειλικρίνεια.
Αν θέλετε, μπορώ να δώσω και συγκεκριμένα ονόματα ή στοιχεία με προσωπικό μήνυμα.
Προτείνω να μοιραζόμαστε εμπειρίες ώστε να προστατευτούμε μεταξύ μας και να σταματήσει αυτή η κοροϊδία.
Προφανώς και πρέπει να προσέχουμε. Αυτό πάνω από όλα.Κοιτα μιας και μιλάω με αρκετούς συναγωνιστές έχουμε ακούσει πολλές ιστορίες , καλό είναι να μην μπλέκεις .
Υπάρχουν οδηγοί που νομίζουν ότι ο Τζένσον σταθαμ και θα άμα γαμησουν , νταβάδες που θέλουν να πληρωθούν ντε και καλά , και άλλα .
Προσέχουμε για να έχουμε , ειδικά αν δεν έχεις και πλάτες …