Νέα

Προσοχή σε συνοδούς που δεν τηρούν όσα λένε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα chessadf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
93.303
Πόντοι
15.931

Hliast

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2025
Like
128
Πόντοι
0
Όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι όταν ασχολείσαι με αυτό το σπορ , και όλα αυτά είναι αναμενόμενα .Για αυτόν τον λόγο κατασταλάζουμε και στα λεγόμενα στανταράκια .Δεν λέει το να χαλιέσαι , δες το σαν απόκτηση εμπειρίας , και στο φινάλε αν δεν μπαζώσεις δεν χτίζεις . Εξαιρούνται φυσικά ορισμένες ακραίες και επικίνδυνες φάσεις που εκεί σαφώς και πρέπει να πέφτει άμεσα σύρμα στην πιάτσα .πχ θέματα υγείας , μαφία , κτλ κτλ κτλ

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.734
Πόντοι
456
Πάντα θεωρούσα ιδιαίτερα γενναίους όσους πάνε με τέτοιες. Μιλάμε για πολύ ρίσκυ κινήσεις.
Μπορώ να πω ότι είχε φασούλα.

Μόνο το πενηντάρικο λυπήθηκα. Ήταν για κάτι ψώνια. Να παω στην αστυνομία ; Και τι να τους πω ; Κύριοι μπάτσοι η βίζιτα μου έκλεψε 50 ευρώ ;

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.734
Πόντοι
456
Όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι όταν ασχολείσαι με αυτό το σπορ , και όλα αυτά είναι αναμενόμενα .Για αυτόν τον λόγο κατασταλάζουμε και στα λεγόμενα στανταράκια .Δεν λέει το να χαλιέσαι , δες το σαν απόκτηση εμπειρίας , και στο φινάλε αν δεν μπαζώσεις δεν χτίζεις . Εξαιρούνται φυσικά ορισμένες ακραίες και επικίνδυνες φάσεις που εκεί σαφώς και πρέπει να πέφτει άμεσα σύρμα στην πιάτσα .πχ θέματα υγείας , μαφία , κτλ κτλ κτλ
Ρε φίλε αυτό με τη μαφία και εγώ το φοβόμουν παλιά. Άλλα άμα τη φερθώ καλά απλά διαφωνήσουμε κάπου η μου ρίξει άκυρο και επιμένω.

Θα ασχοληθεί ο νταβάς μαζί μου ; Σιγά .... δε το πιστεύω.

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
28
Like
9.489
Πόντοι
7.095
Πέρυσι στα γενέθλια μου. Με Βραζιλιάνα , χωρίς κριτικές αλλά είπα να κάνω αυτό που λέμε καταδρομική.

- Πλήρωσα για 3 ώρες αλλά έκατσα 2 και κάτι , μου έκλεψε ώρα.
- Μου έκλεψε 50 ευρώ από το τσαντάκι μου.
- Κλασσικά " μη με πιάνεις δυνατά " με με αγγίζεις στα βυζιά ".
- Καλά δε χρειάζεται καν να πω πως αν και έγραφε πως δίνει φιλιά , δε πήρα ούτε στο μάγουλο.
- Στο τέλος μου είπε πως είναι και σατανίστρια wtf ρεεεεε

Επικό fail , έχω να θυμάμαι όμως.
Ρε αδερφέ πρώτη φορά, χωρίς κριτικές και έκλεισες 3ωρο;

tsontopoulos

Ανώτατος
Εγγρ.
10 Αυγ 2012
Κριτικές
71
Like
12.139
Πόντοι
19.250
Πέρυσι στα γενέθλια μου. Με Βραζιλιάνα , χωρίς κριτικές αλλά είπα να κάνω αυτό που λέμε καταδρομική.

- Πλήρωσα για 3 ώρες αλλά έκατσα 2 και κάτι , μου έκλεψε ώρα.
- Μου έκλεψε 50 ευρώ από το τσαντάκι μου.
- Κλασσικά " μη με πιάνεις δυνατά " με με αγγίζεις στα βυζιά ".
- Καλά δε χρειάζεται καν να πω πως αν και έγραφε πως δίνει φιλιά , δε πήρα ούτε στο μάγουλο.
- Στο τέλος μου είπε πως είναι και σατανίστρια wtf ρεεεεε

Επικό fail , έχω να θυμάμαι όμως.
Ωραίο νήμα αλλά εδώ πρέπει να δίνουμε λύσεις και απαντήσεις σαν σωστά αρσενικά και όχι να λέμε τις εμπειριες μου σαν γκομενιτσες που κλαίγονται …
Έχουμε τις κριτικές για να μαυρίσουμε τις κοπέλες που δεν κάνουν …

Επιγραμματικά .
Ανεξάρτητες πληρώνουμε στο τέλος ,συνενοηση από πριν για τις υπηρεσίες , ξεκάθαρα όσο σου επιτρέπει η εμπειρία σου , χυσαμολες κολαρακια κτλ κτλ κτλ .

Έτσι έχεις ένα αβαντάζ να μην βγεις χαμένος 100%.

Όσον αφορά τα γραφεία , εκεί δεν έχω πρόβλημα να πληρώνω μπροστατζα γιατί νιώθω ασφάλεια , ως επι των πλείστον έχεις έκπτωση στονεπομενο ραντεβού και αν συντρέχει κάποιος σοβαρός λόγος και επιστροφή όλου του ποσού .

Ειδάλλως έχεις την δυνατοτηα
Να μαυρίζεις μέσω των κριτικών .

Και μεταξύ μας , οι φίλες κατά 90% φαίνονται εξαρχής , άμα ανοίξει η άλλη την πόρτα και έχει νεύρα , ξινίλα μιζέρια πρέπει να πέρνει τον μπουλο .

tsontopoulos

Ανώτατος
Εγγρ.
10 Αυγ 2012
Κριτικές
71
Like
12.139
Πόντοι
19.250
Ρε φίλε αυτό με τη μαφία και εγώ το φοβόμουν παλιά. Άλλα άμα τη φερθώ καλά απλά διαφωνήσουμε κάπου η μου ρίξει άκυρο και επιμένω.

Θα ασχοληθεί ο νταβάς μαζί μου ; Σιγά .... δε το πιστεύω.
Κοιτα μιας και μιλάω με αρκετούς συναγωνιστές έχουμε ακούσει πολλές ιστορίες , καλό είναι να μην μπλέκεις .
Υπάρχουν οδηγοί που νομίζουν ότι ο Τζένσον σταθαμ και θα άμα γαμησουν , νταβάδες που θέλουν να πληρωθούν ντε και καλά , και άλλα .
Προσέχουμε για να έχουμε , ειδικά αν δεν έχεις και πλάτες …

ΤΙΜΩΡΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
4.524
Πόντοι
736
Τίτλος: Προσοχή σε ψευτο-συνοδούς που δεν τηρούν όσα λένε

Παιδιά, προσέξτε γιατί τελευταία έχω πέσει σε περιπτώσεις “συνοδών” που:
• Λένε για 1 ώρα και στην πράξη σε διώχνουν μετά από 20 λεπτά (ξεπέτα ξεκάθαρα).
• Σου λένε μια τιμή από πριν και μόλις πας αρχίζουν τα “αυτό είναι έξτρα, εκείνο δεν το κάνω, θέλει παραπάνω”.
• Υποτίθεται ότι είναι για δύο εκτονώσεις αλλά μετά την πρώτη εξαφανίζονται, με την κλασική δικαιολογία “είμαι κουρασμένη” ή “δεν νιώθω καλά”.

Δεν είναι ότι δεν πληρώνουμε – αλλά όταν πληρώνεις, απαιτείς και το ελάχιστο της συμφωνίας: σεβασμό και συνέπεια. Δεν ζητάμε ερωτικό ρομάντζο, ζητάμε να κάνουν αυτό που λένε.

Και το χειρότερο; Αν τους πεις κάτι ευγενικά, σε γράφουν ή γίνονται και επιθετικές. Όχι όλες, αλλά αυτές που χαλάνε την αγορά πρέπει να τις αποφεύγουμε και να τις εκθέτουμε με ειλικρίνεια.

Αν θέλετε, μπορώ να δώσω και συγκεκριμένα ονόματα ή στοιχεία με προσωπικό μήνυμα.

Προτείνω να μοιραζόμαστε εμπειρίες ώστε να προστατευτούμε μεταξύ μας και να σταματήσει αυτή η κοροϊδία.
Τύπε δε μπορείς να απαιτήσεις τίποτα, αλλιώς είναι βίασμα.
Δηλαδή αν σου πάρει τα λεφτά, και μετά δε θέλει να σε καβλώσει τι θα κάνεις;
Θα τη βιάσεις;
Αν θέλει να φύγει τι θα κάνεις;
Θα την κρατήσεις με το ζόρι;
Αν ζητήσεις τα λεφτά πίσω και δε στα δίνει τι θα κάνεις;
Θα τη δείρεις;
Μόνο με την ψήφο εδώ στο site μπορείς να κάνεις κάτι, αλλά και πάλι με όλες τις ψευτοκριτικές που υπάρχουν μια τρύπα στο νερό θα κάνεις.
Έχει και τη φώλα το σπορ.
Black list και προχώρα παρακάτω.

Βάρα εκεί που αντέχεις οικονομικά για να μην κλαις μετά, και να έχεις λεφτά για στανταράκι να ξεθυμάνεις.

pastelios

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
28
Like
16.672
Πόντοι
5.946
@tsontopoulos και @ΤΙΜΩΡΟΣ αυτό με τις κριτικές δεν ισχύει στο 100% όπως ξέρουμε όταν μια κοπέλα έχει την δυνατότητα να κατεβάσεις μια αρνητική κριτική δεν είναι δίκαιο προς τον κόσμο ούτε προς τις συναδέλφους της άρα οι κριτικές δεν λένε πάντα την αλήθεια.... Η όταν δεν βλέπεις κριτικές για ανεξάρτητες κοπέλες πάρα μόνο μια στο τόσο... Τα υπόλοιπα είναι πολύ σωστά που λέτε!!

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.734
Πόντοι
456
Κοιτα μιας και μιλάω με αρκετούς συναγωνιστές έχουμε ακούσει πολλές ιστορίες , καλό είναι να μην μπλέκεις .
Υπάρχουν οδηγοί που νομίζουν ότι ο Τζένσον σταθαμ και θα άμα γαμησουν , νταβάδες που θέλουν να πληρωθούν ντε και καλά , και άλλα .
Προσέχουμε για να έχουμε , ειδικά αν δεν έχεις και πλάτες …
Προφανώς και πρέπει να προσέχουμε. Αυτό πάνω από όλα.

Αλλά και πάλι δε πιστεύω ότι άμα δε κάνεις κάποια χοντρή μαλακία θα κάτσει ο νταβάς να ασχοληθεί μαζί σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom