jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
ο απατημενος στον γκομενο θα επιτεθει οχι τοσο στην συζυγο
αδικο γιωργη
την καριολα να αρπαξει
αλλα μαλακες
τι περιμενεις?
ο απατημενος στον γκομενο θα επιτεθει οχι τοσο στην συζυγο
οποτε λαθος ειναι ο τιτλος. Καταδρομικο πηδημα σε παντρεμενη και εξαφανιση = μια χαρα. Το να την φορτωθεις γκομενα και να την πηδας σε βαθος χρονου = risky
μονο να γαμας παντρευμενες χωρις δεσμευση και αντε γεια μετα αφου ξερεις οτι αν την κανεις γκομενα μπορει να σε απατησει και εσενα
Γι αυτο καλυτερα με πουτανες. Δουλεια δεν ειχαμε να τσακωνομαστε με τον καθε μαλακα.Δεν χρειαζεται να είναι παντρεμένη μια γυναίκα για να έχεις τετοια προβληματα.
Αμα νταραβριζεσαι με γκομενες που εχουν σουξέ,έχεις να ασχολείσαι και με θαυμαστές,πέφτουλες,πρωην που θέλουν επανασυνδεση και ένα σωρό αλλους μαλάκες.
Μια χαρά βιαια σκηνικά μου έχουν τύχει από τέτοιες καταστάσεις.
Γι αυτο καλυτερα με πουτανες. Δουλεια δεν ειχαμε να τσακωνομαστε με τον καθε μαλακα.
διακρινω μια υποβοσκουσα μελαγχολιαεχω γαμησει παντρεμενες,αρραβωνιασμενες,δεσμευμενες,τα παντα...
μπορει και γω να χω φαει κερατο οντας δεσμευμενος αν και ειμαι σιγουρος περι τουτου...στα αρχιδια μου.
αφου δεν το εμαθα να παει να γαμηθει.
Η τελευταια παντρεμενη που γαμουσα,ηταν μια ξεκωλιαρα σαλονικια δικηγορος που εχει παρει πολυ κοσμο.Τον αντρα της τον ηξερα,μιλαγαμε κιολας.ηξερα οτι δεν τα πηγαιναν καλα και μετα χωρισανε κιολας.Ενα πρωι χαιρετηθηκαμε και το προηγουμενο βραδυ ειχα την ψωλη μου στον κωλο της...τι να πεις...
απλα μην ασχολεισαι με ελληνιδες και λοιπες βαλκανιες... οι περισσοτερες γκομενες απο πολιτισμενες χωρες τους ξεκοβουν ψυχρα και αμειλικτα τετοιους τυπους. δεν ειναι γυναικουλες να αγονται και να φερονται απο τον πιο νταη που βρεθηκε στο δρομο τους
Η μονη μελαγχολια,που δεν ειναι ,ειναι οτι δεν την εχω ξαναγαμησει απο τοτε...εκανε καλο κρεβατι η πουτανα και εχυνε καθε 30 δευτερολεπτα...διακρινω μια υποβοσκουσα μελαγχολια
Η μονη μελαγχολια,που δεν ειναι ,ειναι οτι δεν την εχω ξαναγαμησει απο τοτε...εκανε καλο κρεβατι η πουτανα και εχυνε καθε 30 δευτερολεπτα...
Οποτε τυχαινε να μιλησουμε ριχναμε και εναν πηδουλο...
Φοβερό σχόλιο επιπέδου Γούντι ΑλενΔεν ειμαι κατα του γαμου γενικως τύπε, ειμαι κατα του δικου μου γαμου.
Αυτό το λες εσύ και όλοι μας τώρα. Εάν όμως σου στήσει την κωλαρα της και σε παρακαλάει να της γλειψεις την κωλοτρυπίδα, δεν μπορείς να σκεφτείς τι θα γίνει εάν το μάθει ο σύζυγος.δεν ξιζει την ψυχικη φθορα η φαση
οι παντρεμένες γενικα ψάχνονται οσες είναι κυριως μεχρι τα 50 και αν δεν της κατσει ο πρωτος τυχοντας θα παει για τον επομενο.
γνωστη μου 45 ετων μετρια εμφανησιακα παντρεμενη μου εκμηστηρευτηκε ότι η μπογια του αντρα της τωρα δεν πιανει,αυτος είναι 53 χρονων μπουλης με κοιλιτσα.περα ότι η μονη ευχαριστηση του μου ειπε είναι το φαγητο ουτε ρομαντικος είναι ουτε τιποτα αλλα ουτε και τη πηδαει γιατι δεν εχει καλη στυση κλπ.εντωμεταξι εμενα αυτή με ξερει από μικρο είναι οικογενειακη φιλη αλλα όλα αυτά μου τα ειπε μηπως της γνωρισω κανενα φιλο μου να την ξεσκισει.εγω την εγραψα κανονικα αλλα η τυπισσα στανταρ θα του το φορεσει το κερατο.
Αυτό το λες εσύ και όλοι μας τώρα. Εάν όμως σου στήσει την κωλαρα της και σε παρακαλάει να της γλειψεις την κωλοτρυπίδα, δεν μπορείς να σκεφτείς τι θα γίνει εάν το μάθει ο σύζυγος.
Θέλω να πω ότι η καυλα έχει τόση μεγάλη δύναμη που δεν σε αφήνει να σκεφτείς λογικά. Δεν υπαρχει καμία αλληλουχία σκέψεων κανένας ειρμος. Μόνο πουτσα σκέφτεσαι.
Ανοιγω αυτο το θεμα και θελω να το παρετε στα σοβαρα..πριν λιγα χρονια τα ειχα με μια παντρεμενη 34 ετων..σε καποια φαση το εμαθε ο αντρας της και μου την εστησε μαζι με καποιυς φιλους του και εφαγα το ξυλο της χρονιας μου..ομως υπαρχουν και χειροτερα που μπορειτε να παθετε..διαβαστε εδω τι εγινε μολις πριν λιγο καιρο.. και φυσικα λιγο αργοτερα ακολουθησε κι αλλο πεεριστατικο διαβαστε εδω.. γι ασυτο τυποι αν δεν θελετε μπλεξιματα μακρια απο παντρεμενες..ποτε δεν ξερεις πως θα αντιδρασει ο κερατας συζυγος!
Αν τον νοιαζει περισοτερο ποιος του γαμησε τη γυναικα παρα το οτι η γυναικα του ειναι πουτανα, χεσε μεσα. Αλλα αυτα πανε μαζι συνηθως. Ας κυνηγαει τους αγαπητικους της γυναικας του αντι να τη στειλει στο διαολο.. στο τελος θα πεσει σε κανεναν τρελο που θα γαμησει και αυτον.