argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 59.117
- Πόντοι
- 16.235
Μπράβο και στον δάσκαλο...Ρε, να ζησει η μανα που χωνει σε τετοιους, μπινελικια!
Μπράβο και στον δάσκαλο...Ρε, να ζησει η μανα που χωνει σε τετοιους, μπινελικια!
Λες να τα βγάλανε από το μυαλό τους;αυτά τα άρθρα είναι τεράστιες παπάτζες
χώρεσε αυτός 180Κ σε αλουμινόχαρτο? έχει δει ο μαλάκας που γράφει το άρθρο πως είναι 180Κ?
σε τι αλουμινόχαρτο τα έβαλε αρνί για το πάσχα έφτιαξε?
υπάρχει άνθρωπος που ζει εκτός ιδρύματος και αφήνει 180Κ σε αλουμινόχαρτο για να φτιαχτεί η βλάβη?![]()
ναιΛες να τα βγάλανε από το μυαλό τους;
Μάλλον δεν το διάβασες σε εφημερίδα αλλά σε παπαρολογιες στα σοσιαλ μύδια.
κάτι δεν έχεις καταλάβει καλά κάνε repeatΜάλλον δεν το διάβασες σε εφημερίδα αλλά σε παπαρολογιες στα σοσιαλ μύδια.
Δεν είπες που το διάβασες,δεν υπάρχει έγκυρη ενημέρωση από μαλακίες των σοσιαλ μύδια.κάτι δεν έχεις καταλάβει καλά κάνε repeat
αυτά τα άρθρα είναι τεράστιες παπάτζες
χώρεσε αυτός 180Κ σε αλουμινόχαρτο? έχει δει ο μαλάκας που γράφει το άρθρο πως είναι 180Κ?
σε τι αλουμινόχαρτο τα έβαλε αρνί για το πάσχα έφτιαξε?
υπάρχει άνθρωπος που ζει εκτός ιδρύματος και αφήνει 180Κ σε αλουμινόχαρτο για να φτιαχτεί η βλάβη?![]()

και τι σχέση έχουν όλα αυτά με αυτό που έγραψα εγώ ρε τύπε?Για το χρήμα σου λέω ότι υπάρχει πολύ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ μαύρο εκεί έξω. Έχω πελάτη που κυκλοφορεί με ντοσιέ γεμάτο 500€. Άλλος έχασε ολόκληρο κοπάδι σε φωτιά και έκανε λες και του κάηκε το τσιγάρο στο τασάκι. Φυσικά μέσα σε λίγες εβδομάδες σταύλος και κοπάδι ήταν έτοιμα.
Όσο για τους βλαμμένους που λες ναι υπάρχουν και ζουν ανάμεσα μας. Υπάρχει ΠΟΛΥΣ κόσμος που είναι σε άλλο πλανήτη. Και δεν μιλάω για άτομα που ζουν σε τίποτα Φιλοθέες και Παλαιά Ψυχικά αλλά για διπλανούς μας. Ξέρεις πόσοι έχουν κληρονομήσει ακίνητα και ζουν με μια αναμμένη λάμπα στο σπίτι; Παλιοί ΔΥ να παίρνουν 1500€ το μήνα και να χαλάνε το πολύ 500€. Τα υπόλοιπα τράπεζα μαζί με τα ενοίκια. Ακόμη και στο κέντρο της Αθήνας ξέρεις πόσα κτήρια ανήκουν σε τέτοιους και παίρνουν 5ψήφια ποσά το μήνα; Και μάλιστα με "κλειστά" συμβόλαια ώστε να μην πληρώνουν cent σε βλάβες κτλ.
Ειλικρινά...στο ποστ πάνω από αυτό που έγραψα.Δεν είπες που το διάβασες,δεν υπάρχει έγκυρη ενημέρωση από μαλακίες των σοσιαλ μύδια.
Γαμησες με τον υπολογισμό 180χαλουμινοχαρτου...εισαι παλι φίλος γιατί ο Αθηναίος είχε σπείρει διχόνοιακαι τι σχέση έχουν όλα αυτά με αυτό που έγραψα εγώ ρε τύπε?
τώρα εντάξει ανέκδοτες ιστορίες τύπου "ξέρω εγώ παππού που είχε 30μύρια στην άκρη και ζητιάνευε στην πλατεία για τον καφέ του" έχω ακούσει άπειρες.
το ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ χρήμα εξαρτάται από την οπτική αυτού που το κρίνει...για κάποιον το εισόδημα 30Κ το χρόνο μπορεί να είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ και για κάποιον τα έξοδα του μήνα.
Αλλά ότι και νάνε....180Κ μετρητά δεν χωράνε σε αλουμινόχαρτο....αυτό είναι το ζουμί. Και επειδή είδα σε κανάλι την φάση....δεν ήταν μετρητά λένε ότι έπεισαν μια τύπησα ψιλογνωστή να βάλει τα κοσμήματα της σε αλουμινόχαρτο και να τα αφήσει στην εξώπορτα της και πέρασαν και τα πήραν σαν κύριοι![]()
Δε ξέρει ο Αθηναίος το πιο πολύ που έχει δει είναι 180 ευρώΓαμησες με τον υπολογισμό 180χαλουμινοχαρτου...εισαι παλι φίλος γιατί ο Αθηναίος είχε σπείρει διχόνοια

Τι "πρωην αθλητρια"? Γιατι δεν λενε καθαρα το ονομα της?![]()
Πρώην αθλήτρια της ενόργανης ανάμεσα στους συλληφθέντες για τις τηλεφωνικές απάτες - Ηγετικό μέλος του κυκλώματος ο αδερφός της
Φέρεται να «ξέπλενε» χρήματα για λογαριασμό του αδερφού της - Σε βάρος του αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψηςwww.protothema.gr
Βγήκε το όνομά της σε κάποια sitesΤι "πρωην αθλητρια"? Γιατι δεν λενε καθαρα το ονομα της?