You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Προσοχή απατεώνες...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ekatse_i_koutsi_katsika
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 260
- Εμφανίσεις 26K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Anemodoura
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 48.607
- Πόντοι
- 10.131
Συνελήφθη ο Γιώργος Τσαγκαράκης μετά την έφοδο του ελληνικού FBI στην αποθήκη της γκαλερί του στο Ελληνικό, βρέθηκαν πλαστοί πίνακες
Η έρευνα ξεκίνησε μετά από ανάρτηση του γνωστού γκαλερίστα στα κοινωνικά δίκτυα με την οποία ανακοίνωνε ότι πουλάει ένα Ευαγγέλιο που χρονολογείται από το 1745 και ερευνάται η γνησιότητά του- Δείτε βίντεο με την παρουσίαση του επίμαχου Ευαγγελίου από τον γκαλερίστα
Anemodoura
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 48.607
- Πόντοι
- 10.131
22 συλλήψεις ανάμεσά τους δύο παίκτες ριάλιτι για κύκλωμα με εικονικές εταιρείες και απάτη εκατομμυρίων
Συνολικά κατηγορούνται 40 άτομα, εκ των οποίων δύο μοντέλα και ένας TikToker - Έχουν συλληφθεί επιχειρηματίες, λογιστές και «αχυράνθρωποι»
Η αστυνομία έχει προχωρήσει στη σύλληψη 22 ατόμων, λογιστών, επιχειρηματιών, «αχυρανθρώπων», ενώ ανάμεσά τους βρίσκονται και δύο πρώην παίκτες ριάλιτι. Συνολικά κατηγορούνται 40 άτομα ανάμεσα τους δύο μοντέλα και ένας TikToker.
Anemodoura
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 48.607
- Πόντοι
- 10.131
Εξαρθρώθηκε κύκλωμα με εικονικές εταιρείες - Απάτη 33 εκατ. ευρώ εις βάρος του Δημοσίου - Ποιοι συνελήφθησαν
Ο Tiktoker Σωτήρης Λαμάι, ο αδελφός πρώην παίκτη του Master Chef και ο ιδιοκτήτης επιχείρησης υπηρεσιών μασάζ Κώστας Σιδεράτος - 40 τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, 22 οι συλλήψεις
Εδω λεει και ονοματα.
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 173
- Like
- 39.442
- Πόντοι
- 37.762
Θεσσαλονίκη: 58χρονος χρησιμοποιούσε το σήμα της ΕΛΑΣ για να πείσει πελάτες να αγοράσουν τους παράνομους συναγερμούς του
Είχε αναρτήσει το λογότυπο της ΕΛΑΣ στον ιστότοπό της επιχείρησής του
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 173
- Like
- 39.442
- Πόντοι
- 37.762
«Ξεδοντιάστηκε» κύκλωμα επενδυτικής απάτης με έδρα τα Τίρανα, θύματα και στην Ελλάδα, πάνω από 50 εκατομμύρια ευρώ η λεία
Τα τηλεφωνικά κέντρα που ήταν εγκατεστημένα στα Τίρανα χρησιμοποιούνταν για την παροχή συμβουλών μέσω τηλεφώνου από άτομα που προσποιούνταν ότι ήταν αυθεντικοί σύμβουλοι επενδύσεων
Anemodoura
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 48.607
- Πόντοι
- 10.131
Συνταξιούχος της ΔΕΗ ξεγελάστηκε από απατεώνες που προσποιήθηκαν υπάλληλους της ΔΕΔΔΗΕ, του άρπαξαν 400 χρυσές λίρες, 60.000 ευρώ και χρυσά ρολόγια
Οι δράστες έχουν φτάσει στο σημείο να παρουσιάζονται ως υπάλληλοι της ΔΕΔΔΗΕ, ακόμη και σε ανθρώπους που έκαναν αυτή τη δουλειά, και να καταφέρνουν να τους πείθουν
...οι δράστες κατάφεραν μέσω τηλεφώνου να πείσουν τον συνταξιούχο, ο οποίος τους έδωσε 60.000 ευρώ σε μετρητά. Όμως δεν σταμάτησαν εκεί. Ο πρώην εργαζόμενος της ΔΕΗ τους έδωσε ακόμη 400 χρυσές λίρες, η συνολική αξία των οποίων υπολογίζεται στις 300.000 ευρώ.
Και δεν σταμάτησε εκεί ο συνταξιούχος της ΔΕΗ, καθώς τους παρέδωσε και μια γεμάτη σακούλα με χρυσά ρολόγια και χρυσαφικά· τα άφησε έξω από το σπίτι του και τα πήραν τα μέλη της συμμορίας...
Y13
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 9.489
- Πόντοι
- 2.306
,,,, φαντάσου τι λαμόγιο θα ήταν και ο πρώην της ΔΕΗ για να έχει τέτοια αποθέματα ! ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ Κ ΑΥΤΑ !![]()
Συνταξιούχος της ΔΕΗ ξεγελάστηκε από απατεώνες που προσποιήθηκαν υπάλληλους της ΔΕΔΔΗΕ, του άρπαξαν 400 χρυσές λίρες, 60.000 ευρώ και χρυσά ρολόγια
Οι δράστες έχουν φτάσει στο σημείο να παρουσιάζονται ως υπάλληλοι της ΔΕΔΔΗΕ, ακόμη και σε ανθρώπους που έκαναν αυτή τη δουλειά, και να καταφέρνουν να τους πείθουνwww.protothema.gr
...οι δράστες κατάφεραν μέσω τηλεφώνου να πείσουν τον συνταξιούχο, ο οποίος τους έδωσε 60.000 ευρώ σε μετρητά. Όμως δεν σταμάτησαν εκεί. Ο πρώην εργαζόμενος της ΔΕΗ τους έδωσε ακόμη 400 χρυσές λίρες, η συνολική αξία των οποίων υπολογίζεται στις 300.000 ευρώ.
Και δεν σταμάτησε εκεί ο συνταξιούχος της ΔΕΗ, καθώς τους παρέδωσε και μια γεμάτη σακούλα με χρυσά ρολόγια και χρυσαφικά· τα άφησε έξω από το σπίτι του και τα πήραν τα μέλη της συμμορίας...
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 30.714
- Πόντοι
- 7.046
Μπάζα καλή περίπου μισού εκατομμυρίου πήραν, από τον συνταξιούχο της ΔΕΗ.
Anemodoura
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 48.607
- Πόντοι
- 10.131
Παντως ρε παιδια τα γηρατειά φέρνουν αποβλάκωση δεν εξηγείται αλλιως, δεν γινεται ρε γαμωτο να σου λεει καποιος βαλε τα λεφτα και τα χρυσαφικά σε αλουμινόχαρτο και βγαλτα στην είσοδο του σπιτιού γιατι θα καταστραφούν απο το ρευμα και εσυ να λες, ναι μου ακούγεται φυσιολογικο θα το κανω
κωλο-γερος
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 45.583
- Πόντοι
- 21.395
Πριν απο 2 μηνες περιπου, ημερα Δευτερα, βρηκα εξω απο το σπιτι μου, αλλα και σε ολο τον δρομο που μενω στην Αθηνα, ειδοποιηση (υποτιθεται) της ΔΕΔΗΕ , οτι την Πεμπτη θα κοβοταν το ρευμα απο τις 9 το πρωι μεχρι τις 12.
Την Πεμπτη, κατα το μεσημερι και χωρις να εχει γινει διακοπη, με παιρνει καποιος τυπος στο σταθερο, απο κινητο και αφου μου λεει το ονομα του και οτι ειναι υπαλληλος της ΔΕΔΗΕ, με ρωταει το ονοματεπωνυμο μου, το οποιο γνωριζε και μου λεει το εξης κουφο: "Πρεπει να σας κοψουμε το ρευμα, ειτε για 48 ωρες, ειτε για 5 λεπτα, η επιλογη ειναι δικη σας."
Επειδη ειχα διαβασει ομως την κομπινα που κανουν με τα χρυσαφικα στο αλουμινοχαρτο και επειδη μου φανηκε πολυ κουφη η ερωτηση για επιλογη 48 ωρες η 5 λεπτα, ηταν τεραστια η διαφορα χρονου, του απαντησα, χωρις ομως να ειμαι σιγουρος 100% οτι ηταν απατεωνας, "καντε οτι θελετε" και του εκλεισα το τηλεφωνο.
Την Πεμπτη, κατα το μεσημερι και χωρις να εχει γινει διακοπη, με παιρνει καποιος τυπος στο σταθερο, απο κινητο και αφου μου λεει το ονομα του και οτι ειναι υπαλληλος της ΔΕΔΗΕ, με ρωταει το ονοματεπωνυμο μου, το οποιο γνωριζε και μου λεει το εξης κουφο: "Πρεπει να σας κοψουμε το ρευμα, ειτε για 48 ωρες, ειτε για 5 λεπτα, η επιλογη ειναι δικη σας."
Επειδη ειχα διαβασει ομως την κομπινα που κανουν με τα χρυσαφικα στο αλουμινοχαρτο και επειδη μου φανηκε πολυ κουφη η ερωτηση για επιλογη 48 ωρες η 5 λεπτα, ηταν τεραστια η διαφορα χρονου, του απαντησα, χωρις ομως να ειμαι σιγουρος 100% οτι ηταν απατεωνας, "καντε οτι θελετε" και του εκλεισα το τηλεφωνο.
Ποιά γηρατειά;Παντως ρε παιδια τα γηρατειά φέρνουν αποβλάκωση δεν εξηγείται αλλιως, δεν γινεται ρε γαμωτο να σου λεει καποιος βαλε τα λεφτα και τα χρυσαφικά σε αλουμινόχαρτο και βγαλτα στην είσοδο του σπιτιού γιατι θα καταστραφούν απο το ρευμα και εσυ να λες, ναι μου ακούγεται φυσιολογικο θα το κανω![]()
Δηλαδή αν το πεις σε ένα Γερμανό ή Αμερικάνο γέροντα, θα σου βγάλει τα χρυσαφικά;
Η αμάθεια και η έλλειψη εκπαίδευσης φταίει για όλα αυτά.
Anemodoura
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 48.607
- Πόντοι
- 10.131
Η αλήθεια ειναι οτι αρκετοί 70αρηδες, 80αρηδες εχουν τελειώσει με το ζορι το δημοτικο οπότε ναι παίζει ρολο και η έλλειψη εκπαίδευσης.Ποιά γηρατειά;
Δηλαδή αν το πεις σε ένα Γερμανό ή Αμερικάνο γέροντα, θα σου βγάλει τα χρυσαφικά;
Ναι, όπως και η αθωότητα που χαρακτηρίζει αυτές τις ηλικίες, καθώς είχαν μεγαλώσει σε άλλες εποχές και το μόνο που ήξεραν ήταν να δουλεύουν.Η αλήθεια ειναι οτι αρκετοί 70αρηδες, 80αρηδες εχουν τελειώσει με το ζορι το δημοτικο οπότε ναι παίζει ρολο και η έλλειψη εκπαίδευσης.
Αυτοί οι άνθρωποι χρειάζονται προστασία, γιατί έχει γεμίσει η κοινωνία λαμόγια.
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 173
- Like
- 39.442
- Πόντοι
- 37.762
Ο Αμερικανος αυτο που θα σου βγαλει ειναι καμμια καραμπινα.Ποιά γηρατειά;
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 173
- Like
- 39.442
- Πόντοι
- 37.762
«Κομπίνα μεγατόνων» έστησε 27χρονος: Έκλεβε προσωπικά στοιχεία, «έκλεινε» Airbnb και τα ξανανοίκιαζε για να πάρει τις προκαταβολές
Ο νεαρός άνδρας που συνελήφθη προσποιούνταν το υψηλόβαθμο στέλεχος σε εταιρείες εστίασης και ναυτιλίας και «έταζε» δουλειά στα θύματά του
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 30.714
- Πόντοι
- 7.046
Μιλάμε για ΠΡΑΦΙΤ.
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 26.276
- Πόντοι
- 24.596
Όταν στα τρώνε τυπε οι Ταυλανδες Ρομα από το Ισαν εκεί δεν εχεις προβλημαΠριν απο 2 μηνες περιπου, ημερα Δευτερα, βρηκα εξω απο το σπιτι μου, αλλα και σε ολο τον δρομο που μενω στην Αθηνα, ειδοποιηση (υποτιθεται) της ΔΕΔΗΕ , οτι την Πεμπτη θα κοβοταν το ρευμα απο τις 9 το πρωι μεχρι τις 12.
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 26.276
- Πόντοι
- 24.596
Μέσα στην πιο θανατηφόρα φυλακή του κόσμου: Ο λόγος που δεν σβήνουν ποτέ τα φώτα
Το Ελ Σαλβαδόρ, που κάποτε ήταν γνωστό ως η «πρωτεύουσα των δολοφονιών στον κόσμο», φιλοξενεί πλέον τη μεγαλύτερη φυλακή παγκοσμίως