Νέα

Προσοχή απατεώνες...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ekatse_i_koutsi_katsika
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 260
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

aquarius2756

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
1.733
Πόντοι
216

Anemodoura

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
48.617
Πόντοι
10.131

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
9.945
Πόντοι
2.356
Χρόνια μνημονίων περίπου 2012. Μία ομάδα από αγγλίδες γεροντοκόρες καμμένες στον εγκέφαλο ,όταν άκουσαν ότι η Ελλάδα παραπαίει και οι Έλληνες έχουν μείνει άνεργοι και δεν έχουν λεφτά σκέφτηκαν "και ποιος τώρα θα φροντίσει τα σκυλάκια των Ελλήνων;" Έκαναν λοιπόν ένα σύλλογο με το σύνθημα "υιοθετήστε ένα σκυλί από Ελλάδα" Μάλιστα το έχει κάνει και ο Καραμαγγιώλης ντοκιμαντέρ (Greek Animal Rescue).
Χρόνια μετά έμαθα ότι οι Έλληνες τα λαμογια από τη μια χρέωναν ένα 500ρικο μεταφορικά για κάθε σκυλί, ενώ με 500 € έστελναν φορτηγό με 50 κλουβιά. Επιπλέον έστελναν φωτογραφίες από το σκυλί και μόλις έβρισκε ανάδοχο οικογένεια αρχίζανε τα "ξέρετε είναι άρρωστο αλλά δεν έχουμε λεφτά για γιατρό, ξέρετε θέλει εμβόλια, ξέρετε χτύπησε αλλά δεν έχουμε λεφτά να το ταϊζουμε όσο θα χρειαστέι να μείνει εδώ" και τα έπιαναν και από εκεί.

Καλά τους έκαναν. Κατεστραμένα άτομα που το πρώτο που σκέφτεστε είναι τα σκυλιά. Να σας δώ εσάς ρε κωλόγριες να παρακαλάτε για ψωμί και να έρχονται Αμερικάνοι να ρωτάνε "εσύ στα παπάρια μας ψόφα, το σκυλί σου καλά είναι , τρώει ή πεινάει;"
Συγγνωμη τυπε για να καταλαβω…
σε πειραξε που υπηρχαν φιλοζωοι ανθρωποι στο εξωτερικο που σκεφτηκαν τα σκυλια στην Ελλαδα και θελησαν να βοηθησουν με καποιο τροπο?
Ποιος παρακαλουσε για ψωμι το 2012, πλην μεταναστων κλπ?
Επρεπε να ελθουν να σου δωσουν εσενα φραγκα γιατι ψηφισες σαν κοροϊδο αυτους που σε εριξαν οικονομικα δεκα χρονια πισω? και να μην βοηθηοουν για τα αδεσποτα? αυτο ειναι το θεμα σου?
Μηπως θυμασαι ποσα αδεσποτα ειχε γεμισει ο τοπος διοτι ενα κατοικιδιο εχει εξοδα (τροφες, κτηνιατρος, εμβολια) και πολλοι πηγαν και τα παρατησαν ατην Παρνηθα και στον Υμηττο γιατι δεν ηθελαν το εξοδο?
Εξαθλιωμενα ζωα για λυπηση διοτι τα παρατησαν «ανθρωποι» που δεν ηθελαν το εξοδο τους, οταν μερικα χρονια πριν αγοραζανε τις Καγιεν σα φυστικια.
Αυτο το «καλα τους εκαναν» τα λαμογια επειδη θελησαν να βοηθηοσουν ως φιλοζωοι, δεν το καταλαβα καθολου.
Αλλοι ειναι κατεστραμμενοι, οχι οι φιλοζωοι.

Nubic

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
22.827
Πόντοι
6.246
Συγγνωμη τυπε για να καταλαβω…
σε πειραξε που υπηρχαν φιλοζωοι ανθρωποι στο εξωτερικο που σκεφτηκαν τα σκυλια στην Ελλαδα και θελησαν να βοηθησουν με καποιο τροπο?
Ποιος παρακαλουσε για ψωμι το 2012, πλην μεταναστων κλπ?
Επρεπε να ελθουν να σου δωσουν εσενα φραγκα γιατι ψηφισες σαν κοροϊδο αυτους που σε εριξαν οικονομικα δεκα χρονια πισω? και να μην βοηθηοουν για τα αδεσποτα? αυτο ειναι το θεμα σου?
Μηπως θυμασαι ποσα αδεσποτα ειχε γεμισει ο τοπος διοτι ενα κατοικιδιο εχει εξοδα (τροφες, κτηνιατρος, εμβολια) και πολλοι πηγαν και τα παρατησαν ατην Παρνηθα και στον Υμηττο γιατι δεν ηθελαν το εξοδο?
Εξαθλιωμενα ζωα για λυπηση διοτι τα παρατησαν «ανθρωποι» που δεν ηθελαν το εξοδο τους, οταν μερικα χρονια πριν αγοραζανε τις Καγιεν σα φυστικια.
Αυτο το «καλα τους εκαναν» τα λαμογια επειδη θελησαν να βοηθηοσουν ως φιλοζωοι, δεν το καταλαβα καθολου.
Αλλοι ειναι κατεστραμμενοι, οχι οι φιλοζωοι.
Καθένας με τις προτεραιότητές του παίκτη. Δε σε βλέπω όμως να βάζεις το χέρι στην τσέπη να σώσεις τα αδέσποτα της Γάζας και της Ουκρανίας.

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
9.945
Πόντοι
2.356
Καθένας με τις προτεραιότητές του παίκτη. Δε σε βλέπω όμως να βάζεις το χέρι στην τσέπη να σώσεις τα αδέσποτα της Γάζας και της Ουκρανίας.
Mε ξερεις και λες οτι δεν βαζω το χερι μου στη τσεπη?
Επιπλεον δικαιωμα σου να εχεις αλλες προτεραιοτητες αλλα να κατηγορεις αυτους που σκεφτηκαν τα ζωα σε μια δυσκολη στιγμη, ειναι αλλο πραγμα.
Το να εισαι φιλοζωος και να νοιαζεσαι τα ζωα δεν σημαινει οτι δεν νοιαζεσαι ή αδιαφορεις για τους ανθρωπους, μαλλον το αντιθετο.

jojolie56

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Like
383
Πόντοι
21
Σκοπεύω να πουλήσω ένα είδος στο marketplace και προβληματίζομαι για τη πληρωμή μου και τη διασφάλιση του λογαριασμού μου. Εχω λογαριασμό και πιστωτική στην Alpha αλλα δεν θα ήθελα να τα χρησιμοποιήσω, λογαριασμό στη Πειραιώς που ούτε εκεί θέλω και έχω λογαριασμό και προπληρωένη κάρτα στην Εθνική που αυτή τη στιγμή είναι μηδενική. Αν δώσω να κατατεθούν στη προπληρωμένη τι κινδύνους μπορει να έχω;

Kavlemporas

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2014
Κριτικές
1
Like
52
Πόντοι
0
Σκοπεύω να πουλήσω ένα είδος στο marketplace και προβληματίζομαι για τη πληρωμή μου και τη διασφάλιση του λογαριασμού μου. Εχω λογαριασμό και πιστωτική στην Alpha αλλα δεν θα ήθελα να τα χρησιμοποιήσω, λογαριασμό στη Πειραιώς που ούτε εκεί θέλω και έχω λογαριασμό και προπληρωένη κάρτα στην Εθνική που αυτή τη στιγμή είναι μηδενική. Αν δώσω να κατατεθούν στη προπληρωμένη τι κινδύνους μπορει να έχω;
Φτιάξε μια Revolut να ξενοιάσεις η Paypal.

Anemodoura

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
48.617
Πόντοι
10.131
Ρε τυπε ποσο χρονών εισαι;; Τι κίνδυνο να εχεις αν δώσεις ενα λογαριασμό για να σου καταθέσουν τα χρήματα;;

• Like
Αντιδράσεις: dskoul
OP
OP
ekatse_i_koutsi_katsika

ekatse_i_koutsi_katsika

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
1.635
Πόντοι
206
στους πολυ ηλικιωμενους ομως δεν δινεις smartphone με applications της τραπεζας. Μεχρι και πριν 5 χρονια οι συγχωρεμενοι παππουδες μου, με την καρτουλα τους πηγαιναν στο ταμειο της τραπεζας και σηκωναν οσα χρειαζοντουσαν σε μετρητα, ουτε πιν ουτε κωδικους ουτε τιποτα. Οι νεοτερες γενιες ειναι ηδη μαθημενες στην τεχνολογια.

Αυτο που περιγραφεις με τον συμβολαιογραφο δεν ανηκει στις ηλεκτρονικες απατες
Δυστυχώς φίλε, τα ταμεία στα τραπεζικά καταστήματα σχεδόν έχουν εξαλειφθεί. Μόνο μηχανήματα πλέον...

Bestman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
2.733
Πόντοι
456
Σας δουλεύει κανονικά το market place;
Γτ εμένα μου βγάζει μόνο προϊόντα της βεντορα

statusorama

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Νοε 2005
Κριτικές
17
Like
2.001
Πόντοι
6.940
iris και τα βλεπεις στο ιδιο λεπτο..
Ουτε μπλεκεις με απατεωνες που στελνουν πλαστα καταθετηρια απο αλλη τραπεζα ουτε τιποτα...

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

Anemodoura

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
48.617
Πόντοι
10.131

...Οι δράστες εμφανίζονται ως υπάλληλοι της ΔΕΗ ή του ΔΕΔΔΗΕ. Το σενάριο που χρησιμοποιούν οι επιτήδειοι στηρίζεται στον φόβο: με πρόσχημα ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα ηλεκτροδότησης στα σπίτια των θυμάτων, τα πείθουν ότι επίκειται έκρηξη ή πυρκαγιά και τα οδηγούν να παραδώσουν οι ίδιοι τα χρήματα και τα χρυσαφικά τους, πιστεύοντας ότι έτσι προστατεύουν την περιουσία και τη ζωή τους...

:idiot::uglystupid:

Anemodoura

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
48.617
Πόντοι
10.131

Την τηλεφωνική εξαπάτηση από αγνώστους, η οποία είχε συνέπεια να χάσει 180.000 ευρώ, κατήγγειλε πολίτης.

Σύμφωνα με την καταγγελία, οι δράστες προσποιήθηκαν τους υπαλλήλους του ΔΕΔΔΗΕ και λόγω ενός «προβλήματος διαρροής» στο οίκημα που διαμένει, του ζήτησαν να αφήσει τα χρήματα σε ένα αλουμινόχαρτο και να τα αφήσει στην είσοδο της οικοδομής...

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
29.135
Πόντοι
6.256
αυτά τα άρθρα είναι τεράστιες παπάτζες

χώρεσε αυτός 180Κ σε αλουμινόχαρτο? έχει δει ο μαλάκας που γράφει το άρθρο πως είναι 180Κ?

σε τι αλουμινόχαρτο τα έβαλε αρνί για το πάσχα έφτιαξε?

υπάρχει άνθρωπος που ζει εκτός ιδρύματος και αφήνει 180Κ σε αλουμινόχαρτο για να φτιαχτεί η βλάβη? :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
3.139
Πόντοι
456
Ρε συ όσο γερός και χαζός και αγαθός να είναι ο άλλος πως τη πατάει ; Τόσο εύκολο είναι ;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
19.858
Πόντοι
3.656
αυτά τα άρθρα είναι τεράστιες παπάτζες

χώρεσε αυτός 180Κ σε αλουμινόχαρτο? έχει δει ο μαλάκας που γράφει το άρθρο πως είναι 180Κ?

σε τι αλουμινόχαρτο τα έβαλε αρνί για το πάσχα έφτιαξε?

υπάρχει άνθρωπος που ζει εκτός ιδρύματος και αφήνει 180Κ σε αλουμινόχαρτο για να φτιαχτεί η βλάβη? :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ. Έστω ότι τα είχε όλα σε 50ρικα, κάθε δεσμίδα των 50 είναι 5.000 ευρώ. 180.000 ευρώ / 5.000 = 36 δεσμίδες, πάχος 36 εκατοστά. Αυτονόητο ότι τα χρησιμοποιημένα χαρτονομίσματα, έχουν μεγαλύτερο πάχος. Πάρτε ένα χάρακα, και μετρήστε ύψος 40 πόντους, στην καλύτερη περίπτωση. Βαλίτσα ήθελε, όχι αλουμινόχαρτο

Επισκόπηση AI

Μια δέσμη 50 ευρω, αποτελούμενη από 100 χαρτονομίσματα, έχει πάχος περίπου 10 χιλιοστά ή 1 εκατοστό, καθώς κάθε χαρτονόμισμα έχει πάχος 0,1 χιλιοστό.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
29.135
Πόντοι
6.256
ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ. Έστω ότι τα είχε όλα σε 50ρικα, κάθε δεσμίδα των 50 είναι 5.000 ευρώ. 180.000 ευρώ / 5.000 = 36 δεσμίδες, πάχος 36 εκατοστά. Αυτονόητο ότι τα χρησιμοποιημένα χαρτονομίσματα, έχουν μεγαλύτερο πάχος. Πάρτε ένα χάρακα, και μετρήστε ύψος 40 πόντους, στην καλύτερη περίπτωση. Βαλίτσα ήθελε, όχι αλουμινόχαρτο

Επισκόπηση AI

Μια δέσμη 50 ευρω, αποτελούμενη από 100 χαρτονομίσματα, έχει πάχος περίπου 10 χιλιοστά ή 1 εκατοστό, καθώς κάθε χαρτονόμισμα έχει πάχος 0,1 χιλιοστό.
clickbait είναι όλα αυτά τα άρθρα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom