Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ΜοτοCrossaki, είναι τυπεΚαλά, αν δε ζητάει χρήματα, δεν είναι κακό να ψάχνει πούτσο με εύσχημο τρόπο.
Γεια σου.Όποιος κύριος απο Αθήνα επιθυμεί να αράζει και να τον χαλαρώνουν να μου στείλει προσωπικό
εχω χωρο ναιΓεια σου.εχεις χώρο; Ενδιαφέρομαι για αύριο το πρωί
Πώς θα σε βρω;εχω χωρο ναι
Πώς θα σε βρω
Κάποιο τηλέφωνοΠώς θα σε βρω;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Το λέει στην αρχή, στείλε της PMΚάποιο τηλέφωνο
Όποιος κύριος απο Αθήνα επιθυμεί να αράζει και να τον χαλαρώνουν να μου στείλει προσωπικό
Κάποιο τηλέφωνο
Α πα πααά , ντροπής πράματα !Μου αρέσει το rimmiig θα ήθελες να μου το κάνεις αυτό και μετά να στο βάλω στο στόμα και γευτείς το καυτό μου σπέρμα.
Πώς θα κανονίσουμε;εχω χωρο ναι
Ναι αλλά δεν απαντάς στα μηνύματα...εχω χωρο ναι
Nαι ρε.... πιάνει λίγο κουβέντα και μετά χάνεταιΝαι αλλά δεν απαντάς στα μηνύματα...
Δεν νομίζωNαι ρε.... πιάνει λίγο κουβέντα και μετά χάνεται
Κλασικές περιπτώσεις.....
Ε πως δε νομίζεις? Όλοι το ίδιο λέμε. Στα δύο μηνύματα έχεις κόφτη... Εξαφανίζεσαι... Μάλλον δεν το έχεις πάρει απόφαση ακόμα. Θύμησέ μας την ηλικία σου?Δεν νομίζω
Ισχύει και εγώ μίλησα στο ινστα και χάθηκε δεν έστειλε μήνυμα το παίζει αλεμαοΕ πως δε νομίζεις? Όλοι το ίδιο λέμε. Στα δύο μηνύματα έχεις κόφτη... Εξαφανίζεσαι... Μάλλον δεν το έχεις πάρει απόφαση ακόμα. Θύμησέ μας την ηλικία σου?
θα είχε το φαγητό στο φούρνοΕ πως δε νομίζεις? Όλοι το ίδιο λέμε. Στα δύο μηνύματα έχεις κόφτη... Εξαφανίζεσαι... Μάλλον δεν το έχεις πάρει απόφαση ακόμα. Θύμησέ μας την ηλικία σου?