Νέα

Προειδοποίηση και ban

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mpaglamas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 62
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Mpaglamas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Κριτικές
8
Like
710
Πόντοι
361
Είμαι μέλος από το 2010 αν δεν κάνω λάθος.
Ένα πράγμα που προτείνω να αλλάξει είναι να υπάρχει σύστημα προειδοποίησης και αποκλεισμού των ατόμων που επιτειθονται σε κορίτσια ακόμα και σε χρήστες μέσα στο φορουμ.

Ακόμα και ένα red flag Σε άτομα που τσακώνονται όλη την ώρα και χάνουμε εμείς των χρόνο μας διαβάζοντας τσαμπουκαδες.

Εννοείται ότι υπάρχουν στοχευμενες επιθέσεις για διάφορους λόγους οι οποίες παραπλανουν τους χρήστες.

Το νόημα της κοινότητας αυτής είναι ο έρωτας. Όλα τα άλλα δεν έχουν θέση εδώ και οφείλουμε να προστατευσουμε τον κάθε ένα ξεχωριστά.

Transition

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2026
Like
1.397
Πόντοι
216
Γεία χαρά σε όλους και από μένα. Καινούργιος εδώ. Αρχικά μου φάνηκε πολύ ενθαρρυντικό οτί οι δημιουργοί είναι διατεθειμένοι να ελέγχουν και να επεμβαίνουν ενεργά με κυρώσεις σε περιπτώσεις ρατσιστικών σχολίων, υποτιμητικών σχολίων και γενικότερης τοξικότητας. Διαβάζοντας δίαφορα νήματα δυστυχώς δεν είδα αυτή την πραγματικότητα. Οχι μόνο υποτιμητικά αλλά επί της ουσίας προσβλητικότατα σχόλια καμουφλαρισμένα με ''απαλό'' στρέιτ χιούμορ σε gay χρήστες που απλά ανοίγουν θέματα πάνω στο gay ψαχτήρι, στέκια, εμπειρίες κ.λ.π. Βρίσκοντας περιττό να σχολιάσω αυτους τους άντρακλες η πρόταση μου είναι να δημιούργηθεί ξεχωριστή gay ενότητα στη σελίδα. Ομολογώ οτι εξεπλάγην που δεν δίνεται καν η δυνατότητα να επιλέγει σεξουαλικός προσανατολισμός ώστε να διευκολυνθούν οι θεματικές και ο καθένας να περνάει όμορφα χωρίς να ενοχλεί τον άλλο. Νομίζω οτί και οι διαχειριστές θα είχατε καλύτερο έλεγχο.
Ζητώ συγνώμη για το εκτεταμένο μύνημα. Ελπίζω να γίνουν κατανοητές οι προθέσεις.

Eσυ καλα τα λες αλλα ποιος να σε ακουσει...

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.489
Πόντοι
6.256
Γεία χαρά σε όλους και από μένα. Καινούργιος εδώ. Αρχικά μου φάνηκε πολύ ενθαρρυντικό οτί οι δημιουργοί είναι διατεθειμένοι να ελέγχουν και να επεμβαίνουν ενεργά με κυρώσεις σε περιπτώσεις ρατσιστικών σχολίων, υποτιμητικών σχολίων και γενικότερης τοξικότητας. Διαβάζοντας δίαφορα νήματα δυστυχώς δεν είδα αυτή την πραγματικότητα. Οχι μόνο υποτιμητικά αλλά επί της ουσίας προσβλητικότατα σχόλια καμουφλαρισμένα με ''απαλό'' στρέιτ χιούμορ σε gay χρήστες που απλά ανοίγουν θέματα πάνω στο gay ψαχτήρι, στέκια, εμπειρίες κ.λ.π. Βρίσκοντας περιττό να σχολιάσω αυτους τους άντρακλες η πρόταση μου είναι να δημιούργηθεί ξεχωριστή gay ενότητα στη σελίδα. Ομολογώ οτι εξεπλάγην που δεν δίνεται καν η δυνατότητα να επιλέγει σεξουαλικός προσανατολισμός ώστε να διευκολυνθούν οι θεματικές και ο καθένας να περνάει όμορφα χωρίς να ενοχλεί τον άλλο. Νομίζω οτί και οι διαχειριστές θα είχατε καλύτερο έλεγχο.
Ζητώ συγνώμη για το εκτεταμένο μύνημα. Ελπίζω να γίνουν κατανοητές οι προθέσεις.
Αν θες να δεις τα gay γούστα , να χρησιμοποιούνται ως ύβρις, μπες στο νήμα για προτάσεις για τιμημένα μέλη.
Μία παρέα , θέλει ντε και καλά να βγάλει γκέη όλους όσους δεν γουστάρει η συγκεκριμένη παρέα
και το χρησιμοποιεί σαν βρισιά. Λες και αν κάποιος είχε τέτοια γούστα, θα είχε πρόβλημα να το παραδεχτεί
μην τον κοροϊδέψουν μια παρέα προβληματικών που δεν είχαν ποτέ τίποτε χωρίς πληρωμή , μέχρι τα γεράματά τους .

Απλά διάβασε το θέμα . Να δεις τι γίνεται .

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
29.610
Πόντοι
6.256
καταπληκτικά :coffee:

Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)

Απαντήσεις
7