Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Δεν σου απαντάω για είσαι βαζελάκος!Χούμορ, φίλε studian για την Αντα πηγα, την Αντα πηρα. Δύσκολα δεν παιρνω αυτό που θελω, ειδικα άμα πληρώνεις είναι πιο εύκολα. Πήρα βέβαια και την Σαρα για ένα χουρό, ετσι για να θυμιθούμε τα παλιά. Δεν έκατσα πολυ και δεν προλαβα κατι αλλα που ηθελα να δοκιμασω. Ασε που οποτε παμε με την παρεα, ο ενας δεν παιρνει του αλλου
Η Αλεξία φτιάχνει φραπεδάκι;
Η Αλεξία φτιάχνει φραπεδάκι;
μες το σκοτος.....ή μες τα γεραματα......?????Κάποια πάντως τον χτύπαγε τον φραπέ χθες το βράδυ, αλλά μες το σκότος δεν διέκρινα ποιά ήταν. Η κίνηση όμως ήταν εμφανής. Πάνω από το παντελόνι πάντως ανεπιφύλακτα δηλώνω ότι όλες το τρίβουν το πιπέρι. Επίσης οι μαυρούλες κάνουν επισκέψεις εκτός του πολιτιστικού κέντρου, όπως εξ εγκύρου πηγής έμαθα.
μες το σκοτος.....ή μες τα γεραματα......?????....
που να δεις γερος ανθρωπος....θες κ στριπ σοου στην ηλικια σου....κατσε σπιτι,πιες κανενα χαμομηλι κ υπνο απο νωρις...ΤΟΠΟ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ...ρεεεεεε........
γιατι λες οτι προκαλω ρε αδερφε...ψεμματα λεω ???Τώρα αντί να προκαλείς έστω και με humor τον studian, δε ποστάρεις για το prive στις Musses που έχει γίνει και μυστήριο;
γιατι λες οτι προκαλω ρε αδερφε...ψεμματα λεω ???
ειναι σε καποια ηλικια το ''παιδι''.....
Δν υπαρχει μυστηριο....ολα στο Μουσσες ειναι πεντακαθαρα...
εγω τωρα χτιζω...εχω στησει σκαλωσιες κ παω......Μικρέ συμμαζέψου!!! Εγώ τάχω κτίσει αυτά τα μαγαζιά! Γάτα γίνομαι μες στο σκοτάδι. Το χεράκι το είδα που χτύπαγε, αλλά μου είχε γυρισμένο το πρόσωπο κι από την κωλάρα δεν ανεγνώρισα.
Στο μπιμπερό σου εσύ, που θα μου πεις για χαμομήλια! Όταν ξαναπάς στις Μούσσες να ζητήσεις τη βότκα σε μπιμπερό. Θα σου την κάνουν την εξυπηρέτηση.
studian μηπως ειδες αποχρωση και μηκος κομης .... ??????
εγω ειμαι νεοτερο μοντελο....ασε που εχω αναβαθμιστει....Ρε εγώ είμαι παλιό μοντέλλο αλλά κορυφή. Lamborghini Miura ένα πράγμα. Τι να μου πει η SLK η φλώρικια.