Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
With or without SEX ??????Το είχες παρεξηγήσει το κοριτσάκι! Έναν καλό σπόνσορα έψαχνε να του κάθεται στα γόνατα και να τον κάνει μάκια!!!!
Πριν λίγες μέρες (ξανα)πήγα κι εγώ και δεν πέρασα άσχημα. Πολύς κόσμος αυτή τη φορά, το ρόστερ όπως το περιέγραψα τις προάλλες σχεδόν, με λίγες νέες παρουσίες, το πριβέ ευχάριστα σκοτεινό και η δράση έντονη.
??????????????????????????????Studian where are thou;
Ναι...αυτο το ξερω....το "thou"...τι ειναι κ γιατι τον αναζητας τον στουντι ?Έχεις ξεχάσει τα πάντα; Ο study ήταν θαμών
Αγαπη μου...εγω "de puta madre"....με την καλη εννοια...
Τα 'χουμε ξαναπει....
Ασε που ο λεο...ειναι καλος παππους...οπως κι εσυ...![]()
δλδ ο Καστίγιο στη φανέλα του έγραφε "μητέρα πόρνης;"Η σωστή έκφραση είναι: "figlio de puta"
Αυτό που έγραψες εσύ σημαίνει ότι "μητέρα πόρνης".

Quote from: leonoro on 26/06/08, 12:12
Reply #663 on: Today at 18:10
...καλημέρα σας
Για όλους τους άντρες υπάρχουν γυναίκες που τους παίρνει και γυναίκες που δεν τους παίρνει. Εμείς σαν γνήσιοι στριπτιζόφιλοι, πάμε σε αυτές που δεν μας παίρνει.

εκ Ρωσσίας σωματάρα, φαίνεται για φ, όπου θα εξακριβωθεί. Χωρισμένοι, απογοητευμένοι, παντρεμένοι
μακριά από τη Sandra. Eίχε που είχε target group 30-40χρ GFE. To κορίτσι πρέπει να αποκατασταθεί και έχει αγριέψει. Μόνο σοβαρές προτάσεις παρακαλώ