Zhukov
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2026
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.036
- Πόντοι
- 81
Σιγα ρε Αλ που θα μας πεταξεις εκτος σαιτ επειδη κριναμε και χαρακτηρισαμε καποιον! αν λοιπον θελετε απαντηση να πατε να κανετε μια βολτα στο Θεαγενειο και μετα ελατε να κανουμε συζητηση!,σταματαω εδω δεν εχω κανενα λογο να εχω κοντρα με κανεναν σας,ειμαι στο σαιτ για να προσφερω οτι μπορω,και οσο μπορω! επισης ζηταω συγνωμη αν τα λογια μου εθιξαν καποιον η καποια! δεν μετανιωνω ωστοσο διοτι εχω την δυναμη της αποψης μου !Κανονικά εσένα έπρεπε να πετάξει πρώτο εκτός site που κρίνεις τι ψάχνει ο άλλος και το παίζεις και η φωνή της κοινωνίας...
Δε ρώτησε κάτι παράλογο, υπήρχε και επίσημα πιάτσα ανδρών πριν κάποια χρόνια στη Μάντζαρου... αλλά δεν το γνωρίζεις γιατί είσαι άσχετος με την πιάτσα και αν κρίνω από τα μηνύματα που έχεις ως τώρα είσαι άσχετος γενικά γιατί δεν έχεις γράψει ούτε ένα χρήσιμο και σχετικό με τον αγοραίο έρωτα.
Από την άλλη και η αντίδραση του Transition να μοιράζει καρκίνους έτσι εύκολα και ανώνυμα πραγματικά εμετική... έπεσε στο δικό σου επίπεδο και ίσως ακόμα πιο κάτω.
Κανονικά θέλετε πέταμα εκτός site και οι δύο και να τελειώνουμε
Καλη σας Κυριακη!