Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 25K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (3 μέλη και 10 επισκέπτες)

Zhukov

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2026
Κριτικές
1
Like
1.042
Πόντοι
81
Κανονικά εσένα έπρεπε να πετάξει πρώτο εκτός site που κρίνεις τι ψάχνει ο άλλος και το παίζεις και η φωνή της κοινωνίας...
Δε ρώτησε κάτι παράλογο, υπήρχε και επίσημα πιάτσα ανδρών πριν κάποια χρόνια στη Μάντζαρου... αλλά δεν το γνωρίζεις γιατί είσαι άσχετος με την πιάτσα και αν κρίνω από τα μηνύματα που έχεις ως τώρα είσαι άσχετος γενικά γιατί δεν έχεις γράψει ούτε ένα χρήσιμο και σχετικό με τον αγοραίο έρωτα.

Από την άλλη και η αντίδραση του Transition να μοιράζει καρκίνους έτσι εύκολα και ανώνυμα πραγματικά εμετική... έπεσε στο δικό σου επίπεδο και ίσως ακόμα πιο κάτω.

Κανονικά θέλετε πέταμα εκτός site και οι δύο και να τελειώνουμε
Σιγα ρε Αλ που θα μας πεταξεις εκτος σαιτ επειδη κριναμε και χαρακτηρισαμε καποιον! αν λοιπον θελετε απαντηση να πατε να κανετε μια βολτα στο Θεαγενειο και μετα ελατε να κανουμε συζητηση!,σταματαω εδω δεν εχω κανενα λογο να εχω κοντρα με κανεναν σας,ειμαι στο σαιτ για να προσφερω οτι μπορω,και οσο μπορω! επισης ζηταω συγνωμη αν τα λογια μου εθιξαν καποιον η καποια! δεν μετανιωνω ωστοσο διοτι εχω την δυναμη της αποψης μου !
Καλη σας Κυριακη!

Transition

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2026
Like
1.288
Πόντοι
216
Κανονικά εσένα έπρεπε να πετάξει πρώτο εκτός site που κρίνεις τι ψάχνει ο άλλος και το παίζεις και η φωνή της κοινωνίας...
Δε ρώτησε κάτι παράλογο, υπήρχε και επίσημα πιάτσα ανδρών πριν κάποια χρόνια στη Μάντζαρου... αλλά δεν το γνωρίζεις γιατί είσαι άσχετος με την πιάτσα και αν κρίνω από τα μηνύματα που έχεις ως τώρα είσαι άσχετος γενικά γιατί δεν έχεις γράψει ούτε ένα χρήσιμο και σχετικό με τον αγοραίο έρωτα.

Από την άλλη και η αντίδραση του Transition να μοιράζει καρκίνους έτσι εύκολα και ανώνυμα πραγματικά εμετική... έπεσε στο δικό σου επίπεδο και ίσως ακόμα πιο κάτω.

Κανονικά θέλετε πέταμα εκτός site και οι δύο και να τελειώνουμε

Προφανως ουτε διαβασες ουτε καταλαβες τι εγραψα. Τα ατομα που μου κανουν επιθεσεις εδω ειναι λιγα, συγκεκριμενα, εχουν κακια και μισος και με προσβαλλουν χωρις να τους εχω κανει καμια προσωπικη νυξη. Αυτο σημαινει κακοψυχια και σε αυτους μονο ευχομαι να παθουν τα χειροτερα γιατι τα αξιζουν.

Zhukov

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2026
Κριτικές
1
Like
1.042
Πόντοι
81
Προφανως ουτε διαβασες ουτε καταλαβες τι εγραψα. Τα ατομα που μου κανουν επιθεσεις εδω ειναι λιγα, συγκεκριμενα, εχουν κακια και μισος και με προσβαλλουν χωρις να τους εχω κανει καμια προσωπικη νυξη. Αυτο σημαινει κακοψυχια και σε αυτους μονο ευχομαι να παθουν τα χειροτερα γιατι τα αξιζουν.
Καμια κακια και καμια επιθεση! Life is tough get a helmet ,αν δε μπορειτε μην μπαινετε στον κοπο καν και μην κλαψουριζετε! οσο για τις ευχες σου ,σου ευχομαι η μονη σχεση που θα εχεις με τον καρκινο να ειναι μονο με το ζωδιο!
Φιλικη συμβουλη,δες αμεσα ψυχολογο και ζητα βοηθεια! οτι και αν εχεις σιγουρα υπαρχει λυση!
Καλη συνεχεια !

Transition

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2026
Like
1.288
Πόντοι
216
Καμια κακια και καμια επιθεση! Life is tough get a helmet ,αν δε μπορειτε μην μπαινετε στον κοπο καν και μην κλαψουριζετε! οσο για τις ευχες σου ,σου ευχομαι η μονη σχεση που θα εχεις με τον καρκινο να ειναι μονο με το ζωδιο!
Φιλικη συμβουλη,δες αμεσα ψυχολογο και ζητα βοηθεια! οτι και αν εχεις σιγουρα υπαρχει λυση!
Καλη συνεχεια !
αυτο ειναι προσωπικη επιθεση και βαρια προσβολη... Για καθε δράση υπαρχει και αντιδραση...

Zhukov

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2026
Κριτικές
1
Like
1.042
Πόντοι
81
αυτο ειναι προσωπικη επιθεση και βαρια προσβολη... Για καθε δράση υπαρχει και αντιδραση...
Life is tough μην κλαψουριζεις,το τελειωνω εδω γιατι δεν αξιζει τον χρονο μου!
καλη συνεχεια!

nikos2sex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
444
Πόντοι
21
Μια ερώτηση στους παλιούς και έμπειρους. Απο τι ωρα ξεκιναει το παιχνίδι στην Γιαννιτσών? Υ.Γ. εχω αδυναμία στις αδυνατες
Από το πρωί ειδικα τώρα που ανοίγει ο καιρός 10 11 μπορεί να βρεις και 4 5 κορίτσια. Κυρίως βουλγαράκια....στο εγκαταλελειμμένο που κάθεται η μαμά της Σόνιας, πιο κάτω στη διχάλα και πριν το γιαγτζίδη

georgekp34

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
6.630
Πόντοι
1.336
Μια Χριστίνα που στήνεται σήμερα μετά τις 23.00 πριν την στροφή μετά το σελ ντυμένη πρόστυχα και εκφυλα στα ροζ και με όνομα Χριστίνα τουμπανοαρικο σώμα με βυζάρες ποδαρες μπουταρες και ναζιαρα τι παίζει? Τρανς είναι και αν ναι έχει πάρει κανείς?

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
64
Like
8.832
Πόντοι
4.986
Μια Χριστίνα που στήνεται σήμερα μετά τις 23.00 πριν την στροφή μετά το σελ ντυμένη πρόστυχα και εκφυλα στα ροζ και με όνομα Χριστίνα τουμπανοαρικο σώμα με βυζάρες ποδαρες μπουταρες και ναζιαρα τι παίζει? Τρανς είναι και αν ναι έχει πάρει κανείς?
Μετά την Σελ προς τον σταθμό ή προς το ΟΝΕ Salonika? Αν είναι το πρώτο μάλλον κρος - τραβελερ θα ήταν δύσκολα να είχε γυναίκα εκεί πέρα...

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
13.655
Πόντοι
3.556
Εκεί μόνο τρανς
Για περισσότερα δε γνωρίζω

Transition

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2026
Like
1.288
Πόντοι
216
Τοp αντρες παντως δεν βρηκα ουτε γυρω γυρω απο το One Salonica.... Μα τι ωρες βγαινουν πια; Μηπως στην Κτηνιατρικη του ΑΠΘ παιζει τιποτα; Ααχχχ

Nobody22

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2025
Like
194
Πόντοι
0
Μια Μαρινα μελαχρινη με πιασιματα που καθοταν απεναντι απ την Αλβα πριν 3-4 χρονια και τα τελευταια χρονια δουλευε σε διαφορα σπιτακια ως Μανια την εχει πετυχει κανεις?

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
13.655
Πόντοι
3.556
Μια Μαρινα μελαχρινη με πιασιματα που καθοταν απεναντι απ την Αλβα πριν 3-4 χρονια και τα τελευταια χρονια δουλευε σε διαφορα σπιτακια ως Μανια την εχει πετυχει κανεις?
Που το έπαιζε Ρουμάνα ενώ ήταν τσιγγάνα από Λάρισα λες. Την είχα βρει στα σπιτάκια τελευταία Αλλά έχει χρόνια καλή περίπτωσή ήταν είχα το τηλ της κ βρισκόμασταν έξω Αλλά χάθηκε

Nobody22

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2025
Like
194
Πόντοι
0
Που το έπαιζε Ρουμάνα ενώ ήταν τσιγγάνα από Λάρισα λες. Την είχα βρει στα σπιτάκια τελευταία Αλλά έχει χρόνια καλή περίπτωσή ήταν είχα το τηλ της κ βρισκόμασταν έξω Αλλά χάθηκε
Μεχρι το καλοκαιρι που μας περασε δουλευε

Isidoro$

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
21
Like
5.951
Πόντοι
1.346
Σημερα κατα τις 6 το πρωι ειδα καποια που εμοιαζε με την Χρυσα,ισως να ηταν αυτη.Εχω καιρο να την δω.Σκεφτομουν πως θα επρεπε να την χρησιμοποιησουν ως αντιπαραδειγμα στα σχολεια,οτι δηλαδη μια ομορφη κοπελα μπορει να γινει σκιαχτρο απο τα γαμημενα τα ναρκωτικα

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
3.902
Πόντοι
506
καλησπέρα!καμια σκιννυ στην πιάτσα εχετε κατα νου?

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
3.902
Πόντοι
506
Τα έχουμε πει αυτά και άλλη φορά νομίζω ρία κ αν πας διχάλα ένα σωρό
ρε αδερφε πραγματι μου τοχεις πει.Αλλα ούτε την Ρια πετυχα την προυγουμενη εβδομαδα που περασα αλλα ουτε και κατι αξιόλογο....πήγα κατα της 22:00

Transition

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2026
Like
1.288
Πόντοι
216
Πισω απο το Grand Hotel γυρω στα μεσανυχτα στεκοταν μια λεπτη γκομενα (τρανς ή κανονικη;) και σταματησε ενα BMW για να την φορτωσει μαλλον.... Δεν εκατσα να δω αν την πηρε μεσα στο αμαξι. Σημασια εχει οτι ηταν λεπτη αρκετα και αρα ελκυστικη για τον περισσοτερο κοσμο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom