Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Στης ειδησεις σημερα ακουσα οτι πιασανε Ουκρανη που μεσα απο το διαδικτιο εκδιδονταν με 1500 ευρο.
Μα καλα υπαρχουν ατομα που δινουν 1500 ετσι χαλουν την πιατσα και κανουν καποιους και καποιες μαγκες
ποιο παρκινγκ εννοεις;το υπαιθριο στο καρφουρ;περασα και εγω καναδυο φορες αλλα δεν ειδα κατι.στη κατω μερια δυπλα απο το παρκιν εχει οχι επανω στη πιατσα ψαξτε και δεν θα χασετε
πες ρε foyfoy ξεκάθαρα !!! μη μας βάζεις γρίφους και αινίγματα!!!
εχει τίποτα καλό εκεί? στις τελευταίες γύρες που έκανα μόνο κατσιβελάκια και πρεζάκια τελειωμένα βρήκα...
Έχουμε εξελίξεις ???
ξερι κανεις να μου πη για το ταβερνακη που υπαρχει κοντα στο στριπτιζ και βγαζει τραπεζακια εξω αν πεζι τιποτα εκει
αλλος ενας "ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΗΣ" του σεξ.....ξερι κανεις να μου πη για το ταβερνακη που υπαρχει κοντα στο στριπτιζ και βγαζει τραπεζακια εξω αν πεζι τιποτα εκει
γεια σας στη γιαννιτσων οντως δε καθονται τα ωραια και εχουν δικιο μεσα στης γυφτισσες χανουν ... απλα πανε στα γυρο στενα και οση ψαχνουν κερδιζουν ,,,, εγω πηρα μια Κατερινα κορμι ωραιο αδυνατι μικρο βυζι50ευρο ξεντυθικε εντελος απιθανη και οχι αντε και αντε το απολαυσα εδωσε τηλ για ραντεβου.....αυτα ειμαι καινουργιος εδω θα τα λεμε