peloponisios
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2005
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Πέλοπα, αυτή που έχεις στη φωτογραφία, χέζει άραγε;
Το αντίγραφο της εν ελλάδι, όποτε έχεζε, μοσκοβόλαγε λεβάντα όλο το σπίτι.
Πέλοπα, αυτή που έχεις στη φωτογραφία, χέζει άραγε;
Την γνωρισα εκει στο μπαρ του Ραχατ Παλλας στην Αλμα Ατυ. Την επεισα να ερθει μαζι μου στην Ελλαδα, τσακωθηκε γι'αυpriτο με τους γονεις της. Εμεινε μαζι μου 2 μηνες στην Αθηνα, αλλα επειδη εγω δεν ημουν και πολυ σιγουρος για εμενα την εστειλα πισω λεγοντας της οτι θα την ξαναφερω... ακομη περιμενει! Ακομη και τωρα οταν διαβαζω το τελευταιο της mail μετα απο 5 χρονια τσαντιζομαι και ντρεπομαι για μενα!
Όλη η ουσία των σχέσεων Ελλήνων (και όχι μόνο) με Ανατολικές! Ο νεοέλληνας που μπερδεύει την κάβλα του με την καψούρα του και που δεν μπορεί να επωμισθεί το βάρος των αποφάσεων του και της επιθυμίας του. Και μετά του φταίνε όλοι οι άλλοι.
Όπως είπε και κάποιος μεγάλος φιλόσοφος, "Μόνο μια αμαρτία υπάρχει: να μην υποκύπτεις στις επιθυμίες σου"
πριβνιέτ studian...θα διαφωνήσω μαζι σου καθώς η ζωή και η πράξη έχει αποδείξει σχεδόν απόλυτα ότι γυναίκες ξένες ως σύζυγοι ελλήνων ανδρών έχουν περίτρανα κερδίσει το σεβασμό των συζύγων τους, τους κρατάνε μέσα στο γάμο πολύ πιο εύκολα (και χωρίς ζόρια) από ότι οι ελληνίδες, αναγνωρίζουν σχεδόν τέλεια το ρόλο τους ως γυναίκα μέσα στο σπίτι (και όχι μάνατζερ, διευθύντρια ή μπαρόβια..), δημιουργούν απίστευτες οικογένειες και δεν κουβαλάνε φετίχ, πουριτανισμούς και κολλήματα των ελληνίδων. Τέλος η "ανάμειξη των φυλετικών χαρακτηριστικών θα δημιουργήσει στο μέλλον την τελειοποίηση του είδους..." από τις καταγραφές των Δαρβινικών θεωριών.
Προσωπικά πιστεύω στις ξένες ότι για πολλούς λόγους (ανεξάρτητες, ελεύθερες, μεγαλύτερης παιδείας για οικογένεια, ανοιχτά μυαλά, κτλ) μπορούν και είναι καλύτερες από οποιαδήποτε αντίστοιχη ελληνίδα. Ακόμα και αλβανίδες μέσα στην οικογένεια δεν διανοούνται να κάνουν κιχ ή να κοιτάξουν άλλον άντρα. Ασχετα τι είχαν κάνει πριν στη ζωή τους, και ως παράδειγμα περίτρανο έχω ξάδερφο μου παντρεμένο με Σουηδέζα (τώρα 4οάρα) με κορμί και πρόσωπο θανατηφόρα, που πριν το γάμο γαμ...ταν με 2 άντρες πολλές φορές για την πλάκα της. Τώρα τσεκαρισμένο 100% δεν κοιτά ούτε αρσενικό γατί, κοιτά στα μάτια το σύντροφό της έχει 3 παιδάκια κουκλιά όλα, ζει και αναπνέει για την οικογένεια και τον άντρα της τον οποίο έχει στα πούπουλα (γενικώς και ειδικώς) και η μόνη παραχώρηση που έχει ζητήσει είναι να πηγαίνουν μια φορά το χρόνο (όλοι μαζί) για 3-4 μέρες στους δικούς της (πάνε παραπάνω τα Χριστούγεννα επειδή θέλει ο ξάδερφος μου) και επίσης να μάθει ΚΑΙ σουηδικά τα παιδιά της...πράγματα που νομίζω είναι ίσως και χωρίς συζήτηση λογικότατα...Μια ελληνίδα όμως σκεφτείτε τι θα έκανε στον άντρα της....
πριβνιέτ studian...θα διαφωνήσω μαζι σου καθώς η ζωή και η πράξη έχει αποδείξει σχεδόν απόλυτα ότι γυναίκες ξένες ως σύζυγοι ελλήνων ανδρών έχουν περίτρανα κερδίσει το σεβασμό των συζύγων τους, τους κρατάνε μέσα στο γάμο πολύ πιο εύκολα (και χωρίς ζόρια) από ότι οι ελληνίδες, αναγνωρίζουν σχεδόν τέλεια το ρόλο τους ως γυναίκα μέσα στο σπίτι (και όχι μάνατζερ, διευθύντρια ή μπαρόβια..), δημιουργούν απίστευτες οικογένειες και δεν κουβαλάνε φετίχ, πουριτανισμούς και κολλήματα των ελληνίδων. Τέλος η "ανάμειξη των φυλετικών χαρακτηριστικών θα δημιουργήσει στο μέλλον την τελειοποίηση του είδους..." από τις καταγραφές των Δαρβινικών θεωριών.
Προσωπικά πιστεύω στις ξένες ότι για πολλούς λόγους (ανεξάρτητες, ελεύθερες, μεγαλύτερης παιδείας για οικογένεια, ανοιχτά μυαλά, κτλ) μπορούν και είναι καλύτερες από οποιαδήποτε αντίστοιχη ελληνίδα. Ακόμα και αλβανίδες μέσα στην οικογένεια δεν διανοούνται να κάνουν κιχ ή να κοιτάξουν άλλον άντρα. Ασχετα τι είχαν κάνει πριν στη ζωή τους, και ως παράδειγμα περίτρανο έχω ξάδερφο μου παντρεμένο με Σουηδέζα (τώρα 4οάρα) με κορμί και πρόσωπο θανατηφόρα, που πριν το γάμο γαμ...ταν με 2 άντρες πολλές φορές για την πλάκα της. Τώρα τσεκαρισμένο 100% δεν κοιτά ούτε αρσενικό γατί, κοιτά στα μάτια το σύντροφό της έχει 3 παιδάκια κουκλιά όλα, ζει και αναπνέει για την οικογένεια και τον άντρα της τον οποίο έχει στα πούπουλα (γενικώς και ειδικώς) και η μόνη παραχώρηση που έχει ζητήσει είναι να πηγαίνουν μια φορά το χρόνο (όλοι μαζί) για 3-4 μέρες στους δικούς της (πάνε παραπάνω τα Χριστούγεννα επειδή θέλει ο ξάδερφος μου) και επίσης να μάθει ΚΑΙ σουηδικά τα παιδιά της...πράγματα που νομίζω είναι ίσως και χωρίς συζήτηση λογικότατα...Μια ελληνίδα όμως σκεφτείτε τι θα έκανε στον άντρα της....
Μια ελληνίδα όμως σκεφτείτε τι θα έκανε στον άντρα της....
Κατάλαβα studian...από την αρχή...απλά τόνισα το λάθος της σκέψης γενικά όχι δικό σου. Στο δικό σου να πω πάντως ότι η αντρική ελληνική συμπεριφορά δεν διακρίνει ελληνίδα από ξένη του ίδιου στυλ. Αν ένας άντρας γνωρίσει μια το παίζει πουτανίτσα μετά δεν τη θέλει για γυναίκα...Αν παντρευτεί μια της "εστίας" που λένε μετά ψάχνει ρωσιδούλα για τα έξτρα...! Αρα το πρόβλημα είναι στην παιδεία και τη σκέψη του έλληνα άντρα...
Το πρόβλημα είναι ότι ο Έλληνας άνδρας είναι και θα παραμείνει λιγούρης εις το διηνεκές...Τα παραμύθια περί σεξουαλικής απελευθέρωσης πέρασαν και δεν άγγιξαν την πλειοψηφία...Έτσι, μόλις βρίσκει γκόμενα, κάνει λες και δεν υπάρχει άλλο θηλυκό στον πλανήτη...με όσα δεινά αυτή η συμπεριφορά επιφέρει...
Οφείλω να συμφωνήσω πάραυτα αγαπητέ μου επισημαίνοντας ότι τελικά οι καλύτεροι είναι αυτοί που έζησαν λίγο πιο έξω μερικά χρόνια και πήραν έστω και λίγο αέρα διαφορετικής νοοτροπίας...
E τοτε ξεχαστε τις ελληνιδες... υπαρχουν εκατομμυρια ρωσιδες , ουκρανες, λευκορωσίδες, λεττονες, εσθονες, πολωνεζες, ταυλανδες , βιετναμεζες προθυμες να μας καταλάβουν, να μας υπηρετήσουν , να μας κανουν μασαζ, και να μην τις πειραζει οταν πηγαινουμε μπουρδελοτσαρκα... εμπρος λοιπον αδελφοι μου στην Μοσχα, εκει που βρισκεται το Holy Graal της γαμηλιας ευτυχίας.
αντε γιατι μετα την αποτυχία του δημαρχου της Ζαχαρως (sugartown) θα βγάλουμε κακο ονομα!
δεν ειναι ομως η ευκολη λυση? οι ανατολικές? δεν ειναι σα να πυροβολεις μπεκάτσα καθισμένη? σαν να ψαρευεις σε μπανιέρα? που ειναι η χαρά της επιβράβευσης για το penetration?

Sure dear mate! You are definately right! This is the real sportsman attitude! As they say in Eaton college...
Αλλα το ερωτημα ειναι ενα: θελεις να επιβραβευση για το penetration η γυναικα για να βολευτεις? Διαλεγεις και παιρνεις. Η κανεις τον θηριοδαμαστη μια ζωη η κανεις τον αφεντη στα ευκολα.
ειναι θεμα αποφασης και μονο... Εγω διαλεξα το ρολο του θηριοδαμαστη και ακομα κραταω καλα! Θα δουμε