Νέα

Που πάνε για καφέ οι στριπτητζούδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 997
  • Εμφανίσεις 112K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

iwcg

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
19
Πόντοι
6
Την γνωρισα εκει στο μπαρ του Ραχατ Παλλας στην Αλμα Ατυ. Την επεισα να ερθει μαζι μου στην Ελλαδα, τσακωθηκε γι'αυpriτο με τους γονεις της. Εμεινε μαζι μου 2 μηνες στην Αθηνα, αλλα επειδη εγω δεν ημουν και πολυ σιγουρος για εμενα την εστειλα πισω λεγοντας της οτι θα την ξαναφερω... ακομη περιμενει! Ακομη και τωρα οταν διαβαζω το τελευταιο της mail μετα απο 5 χρονια τσαντιζομαι και ντρεπομαι για μενα!

Όλη η ουσία των σχέσεων Ελλήνων (και όχι μόνο) με Ανατολικές! Ο νεοέλληνας που μπερδεύει την κάβλα του με την καψούρα του και που δεν μπορεί να επωμισθεί το βάρος των αποφάσεων του και της επιθυμίας του. Και μετά του φταίνε όλοι οι άλλοι.

Όπως είπε και κάποιος μεγάλος φιλόσοφος, "Μόνο μια αμαρτία υπάρχει: να μην υποκύπτεις στις επιθυμίες σου"

πριβνιέτ studian...θα διαφωνήσω μαζι σου καθώς η ζωή και η πράξη έχει αποδείξει σχεδόν απόλυτα ότι γυναίκες ξένες ως σύζυγοι ελλήνων ανδρών έχουν περίτρανα κερδίσει το σεβασμό των συζύγων τους, τους κρατάνε μέσα στο γάμο πολύ πιο εύκολα (και χωρίς ζόρια) από ότι οι ελληνίδες, αναγνωρίζουν σχεδόν τέλεια το ρόλο τους ως γυναίκα μέσα στο σπίτι (και όχι μάνατζερ, διευθύντρια ή μπαρόβια..), δημιουργούν απίστευτες οικογένειες και δεν κουβαλάνε φετίχ, πουριτανισμούς και κολλήματα των ελληνίδων. Τέλος η "ανάμειξη των φυλετικών χαρακτηριστικών θα δημιουργήσει στο μέλλον την τελειοποίηση του είδους..." από τις καταγραφές των Δαρβινικών θεωριών.

Προσωπικά πιστεύω στις ξένες ότι για πολλούς λόγους (ανεξάρτητες, ελεύθερες, μεγαλύτερης παιδείας για οικογένεια, ανοιχτά μυαλά, κτλ) μπορούν και είναι καλύτερες από οποιαδήποτε αντίστοιχη ελληνίδα. Ακόμα και αλβανίδες μέσα στην οικογένεια δεν διανοούνται να κάνουν κιχ ή να κοιτάξουν άλλον άντρα. Ασχετα τι είχαν κάνει πριν στη ζωή τους, και ως παράδειγμα περίτρανο έχω ξάδερφο μου παντρεμένο με Σουηδέζα (τώρα 4οάρα) με κορμί και πρόσωπο θανατηφόρα, που πριν το γάμο γαμ...ταν με 2 άντρες πολλές φορές για την πλάκα της. Τώρα τσεκαρισμένο 100% δεν κοιτά ούτε αρσενικό γατί, κοιτά στα μάτια το σύντροφό της έχει 3 παιδάκια κουκλιά όλα, ζει και αναπνέει για την οικογένεια και τον άντρα της τον οποίο έχει στα πούπουλα (γενικώς και ειδικώς) και η μόνη παραχώρηση που έχει ζητήσει είναι να πηγαίνουν μια φορά το χρόνο (όλοι μαζί) για 3-4 μέρες στους δικούς της (πάνε παραπάνω τα Χριστούγεννα επειδή θέλει ο ξάδερφος μου) και επίσης να μάθει ΚΑΙ σουηδικά τα παιδιά της...πράγματα που νομίζω είναι ίσως και χωρίς συζήτηση λογικότατα...Μια ελληνίδα όμως σκεφτείτε τι θα έκανε στον άντρα της.... 

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
10
Πόντοι
166
πριβνιέτ studian...θα διαφωνήσω μαζι σου καθώς η ζωή και η πράξη έχει αποδείξει σχεδόν απόλυτα ότι γυναίκες ξένες ως σύζυγοι ελλήνων ανδρών έχουν περίτρανα κερδίσει το σεβασμό των συζύγων τους, τους κρατάνε μέσα στο γάμο πολύ πιο εύκολα (και χωρίς ζόρια) από ότι οι ελληνίδες, αναγνωρίζουν σχεδόν τέλεια το ρόλο τους ως γυναίκα μέσα στο σπίτι (και όχι μάνατζερ, διευθύντρια ή μπαρόβια..), δημιουργούν απίστευτες οικογένειες και δεν κουβαλάνε φετίχ, πουριτανισμούς και κολλήματα των ελληνίδων. Τέλος η "ανάμειξη των φυλετικών χαρακτηριστικών θα δημιουργήσει στο μέλλον την τελειοποίηση του είδους..." από τις καταγραφές των Δαρβινικών θεωριών.

Προσωπικά πιστεύω στις ξένες ότι για πολλούς λόγους (ανεξάρτητες, ελεύθερες, μεγαλύτερης παιδείας για οικογένεια, ανοιχτά μυαλά, κτλ) μπορούν και είναι καλύτερες από οποιαδήποτε αντίστοιχη ελληνίδα. Ακόμα και αλβανίδες μέσα στην οικογένεια δεν διανοούνται να κάνουν κιχ ή να κοιτάξουν άλλον άντρα. Ασχετα τι είχαν κάνει πριν στη ζωή τους, και ως παράδειγμα περίτρανο έχω ξάδερφο μου παντρεμένο με Σουηδέζα (τώρα 4οάρα) με κορμί και πρόσωπο θανατηφόρα, που πριν το γάμο γαμ...ταν με 2 άντρες πολλές φορές για την πλάκα της. Τώρα τσεκαρισμένο 100% δεν κοιτά ούτε αρσενικό γατί, κοιτά στα μάτια το σύντροφό της έχει 3 παιδάκια κουκλιά όλα, ζει και αναπνέει για την οικογένεια και τον άντρα της τον οποίο έχει στα πούπουλα (γενικώς και ειδικώς) και η μόνη παραχώρηση που έχει ζητήσει είναι να πηγαίνουν μια φορά το χρόνο (όλοι μαζί) για 3-4 μέρες στους δικούς της (πάνε παραπάνω τα Χριστούγεννα επειδή θέλει ο ξάδερφος μου) και επίσης να μάθει ΚΑΙ σουηδικά τα παιδιά της...πράγματα που νομίζω είναι ίσως και χωρίς συζήτηση λογικότατα...Μια ελληνίδα όμως σκεφτείτε τι θα έκανε στον άντρα της.... 

Μάλλον συμφωνώ μαζί σου

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16

Πριβιέτ iwcg! Μάλλον δεν κατάλαβες τι ήθελα να πω. Σκοπός μου δεν ήταν να αμφισβητήσω το αν μια ανατολική κοπέλλα είναι καλή σύζυγος. Μακριά από μένα κάτι τέτοιο. Αυτό που ήθελα να κριτικάρω με το σχόλιο μου ήταν η συμπεριφορά πολλών Ελλήνων που γνωρίζουν μιαν ανατολική κοπέλλα, της πουλάνε έρωτες και καψούρες (γιατί μπερδεύουν την σεξουαλική επιθυμία με τον έρωτα), κι όταν ανακαλύπτουν τις υποχρεώσεις που επιφέρει η σταθερή σχέση με μια ξένη κοπέλλα σε ξένη χώρα (και δη ανατολική) την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια. Και μετά τις βρίζουν και ως πουτάνες και καριόλες επιδεικνύοντας σεξισμό και ξενοφοβία.

Τελείως άλλο από αυτό που μου λες εσύ.

iwcg

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
19
Πόντοι
6
Κατάλαβα studian...από την αρχή...απλά τόνισα το λάθος της σκέψης γενικά όχι δικό σου. Στο δικό σου να πω πάντως ότι η αντρική ελληνική συμπεριφορά δεν διακρίνει ελληνίδα από ξένη του ίδιου στυλ. Αν ένας άντρας γνωρίσει μια το παίζει πουτανίτσα μετά δεν τη θέλει για γυναίκα...Αν παντρευτεί μια της "εστίας" που λένε μετά ψάχνει ρωσιδούλα για τα έξτρα...! Αρα το πρόβλημα είναι στην παιδεία και τη σκέψη του έλληνα άντρα...

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
18
Πόντοι
66
Κατάλαβα studian...από την αρχή...απλά τόνισα το λάθος της σκέψης γενικά όχι δικό σου. Στο δικό σου να πω πάντως ότι η αντρική ελληνική συμπεριφορά δεν διακρίνει ελληνίδα από ξένη του ίδιου στυλ. Αν ένας άντρας γνωρίσει μια το παίζει πουτανίτσα μετά δεν τη θέλει για γυναίκα...Αν παντρευτεί μια της "εστίας" που λένε μετά ψάχνει ρωσιδούλα για τα έξτρα...! Αρα το πρόβλημα είναι στην παιδεία και τη σκέψη του έλληνα άντρα...

Το πρόβλημα είναι ότι ο Έλληνας άνδρας είναι και θα παραμείνει λιγούρης εις το διηνεκές...Τα παραμύθια περί σεξουαλικής απελευθέρωσης πέρασαν και δεν άγγιξαν την πλειοψηφία...Έτσι,  μόλις βρίσκει γκόμενα, κάνει λες και δεν υπάρχει άλλο θηλυκό στον πλανήτη...με όσα δεινά αυτή η συμπεριφορά επιφέρει...

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
13
Πόντοι
6
Ειμαστε μαμακιδες, απο εκει ξεκιναει.

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
16
Που να 'μασταν και μπαμπάκηδες δηλαδή...

ʼρα για να έχουμε ένα χαρέμι από στρίππερς στο σπίτί μας, πρέπει να απογαλακτιστούμε το δυνατόν συντομότερο...

Κάτσε να το γράψω στο τεφτέρι μου.

iwcg

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
19
Πόντοι
6
Το πρόβλημα είναι ότι ο Έλληνας άνδρας είναι και θα παραμείνει λιγούρης εις το διηνεκές...Τα παραμύθια περί σεξουαλικής απελευθέρωσης πέρασαν και δεν άγγιξαν την πλειοψηφία...Έτσι,  μόλις βρίσκει γκόμενα, κάνει λες και δεν υπάρχει άλλο θηλυκό στον πλανήτη...με όσα δεινά αυτή η συμπεριφορά επιφέρει...

Οφείλω να συμφωνήσω πάραυτα αγαπητέ μου επισημαίνοντας ότι τελικά οι καλύτεροι είναι αυτοί που έζησαν λίγο πιο έξω μερικά χρόνια και πήραν έστω και λίγο αέρα διαφορετικής νοοτροπίας...

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Συντομα ερχεται και θρεντ "που τρωνε οι στριπτιτζουδες"! :cheesy: :cheesy: :2funny: :2funny: :2funny:

countVronsky

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
6

to my dearest cowarriors - studian, iwcg, ropaloforos & fleshforfantasy
αμα πριν κοιταξεις την γυναικα σου στα ματια κοιτας την μανουλα τοτε αδελφια ολες ειναι και θα ειναι πουτανες.
Αλλωστε οπως λεει και το ανεκδοτο- Γιατι ο Χριστος ειναι ελληνας???
1. εμενε μεχρι 33 ετων με την μαμα του
2. Πιστευε οτι η μαμα του ειναι παρθενα
3. Η μαμα του πιστευε οτι ηταν Θεος

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.845
Πόντοι
9.295
Συμφωνώ και επαυξάνω αλλα το ιδιο προβλημα εχουν και οι γυναικες,ειδικα πολλα παλικαρακια στην Ελλαδα κρεμονται πισω απο τα''φρυδια''της γκομενας με αποελεσμα να τους κανει οτι θελει και να γινονται loosers στο τελος.Εχω μεινει στο εξωτερικο με σχεση για ενα χρονο και γενικα εχω γυρισει πολλες χωρες αλλα τα ψευτικα ειδωλα δημιουργουνται και πιστευονται πολυ περισσοτερο στις ελληνιδες απ`οτι στις αλλοδαπες.εδω θελουνε καφεδακια και κουβεντουλες ενω οι ιδιες γουσταρουν τσαπου-και λογικο ειναι-θηλυκα ειναι οπως και τα αρσενικα ειμαστε ακορεστα στο να πηδαμε.γνωριζεις μια αλλοδαπη-σε γουσταρει-μετα απο λιγες ωρες παρτυ-και με στριπτιζου χωρις να τα ''σκάσω''εγινε,απιστευτο μουνακι 21χρ απο Βλαδιβοστοκ,Japanese μουνιτσα και με γκομενα νορμαλ που γνωρισα περισυ και την εκανα για εξω.
Αλλα το προβλημα ξεκιναει οταν οι πιτσιρικαδες πρωτογαμανε ενα μουνακι,αυτο ειναι κακομαθημενο απο την μαμα που εχει ως τηλεοπτικο προτυπο τα σκουπιδια Ευαγγελατου-Στεφανιδου και σπαει τα αρχιδια της κορης απο μικρη οτι πρεπει να βρει''εναν καλο μαλακα''-''να ειναι πλουσιος-προικα''και αλλες τετοιες πιπες που κανουν το κοριτσακι και μετεπειτα γκομενακι και μετεπειτα γυναικα να κουβαλαει κομπλεξ για το πως θα μας σπαει τα φρυδια.

countVronsky

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
6
E τοτε ξεχαστε τις ελληνιδες... υπαρχουν εκατομμυρια ρωσιδες , ουκρανες, λευκορωσίδες, λεττονες, εσθονες, πολωνεζες, ταυλανδες , βιετναμεζες προθυμες να μας καταλάβουν, να μας υπηρετήσουν , να μας κανουν μασαζ, και να μην τις πειραζει οταν πηγαινουμε μπουρδελοτσαρκα... εμπρος λοιπον αδελφοι μου στην Μοσχα, εκει που βρισκεται το Holy Graal της γαμηλιας ευτυχίας.
αντε γιατι μετα την αποτυχία του δημαρχου της Ζαχαρως (sugartown) θα βγάλουμε κακο ονομα!

Επισκέπτης
E τοτε ξεχαστε τις ελληνιδες... υπαρχουν εκατομμυρια ρωσιδες , ουκρανες, λευκορωσίδες, λεττονες, εσθονες, πολωνεζες, ταυλανδες , βιετναμεζες προθυμες να μας καταλάβουν, να μας υπηρετήσουν , να μας κανουν μασαζ, και να μην τις πειραζει οταν πηγαινουμε μπουρδελοτσαρκα... εμπρος λοιπον αδελφοι μου στην Μοσχα, εκει που βρισκεται το Holy Graal της γαμηλιας ευτυχίας.
αντε γιατι μετα την αποτυχία του δημαρχου της Ζαχαρως (sugartown) θα βγάλουμε κακο ονομα!

δεν ειναι ομως η ευκολη λυση? οι ανατολικές? δεν ειναι σα να πυροβολεις μπεκάτσα καθισμένη? σαν να ψαρευεις σε μπανιέρα? που ειναι η χαρά της επιβράβευσης για το penetration?

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
60
Πόντοι
4.095
δεν ειναι ομως η ευκολη λυση? οι ανατολικές? δεν ειναι σα να πυροβολεις μπεκάτσα καθισμένη? σαν να ψαρευεις σε μπανιέρα? που ειναι η χαρά της επιβράβευσης για το penetration?

Πλάκα κάνεις προφανώς....

:2funny:

countVronsky

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
6
Sure dear mate! You are definately right! This is the real sportsman attitude! As they say in Eaton college...
Αλλα το ερωτημα ειναι ενα: θελεις να επιβραβευση για το penetration η γυναικα για να βολευτεις? Διαλεγεις και παιρνεις. Η κανεις τον θηριοδαμαστη μια ζωη η κανεις τον αφεντη στα ευκολα.

ειναι θεμα αποφασης και μονο... Εγω διαλεξα το ρολο του θηριοδαμαστη και ακομα κραταω καλα! Θα δουμε

Επισκέπτης
Sure dear mate! You are definately right! This is the real sportsman attitude! As they say in Eaton college...
Αλλα το ερωτημα ειναι ενα: θελεις να επιβραβευση για το penetration η γυναικα για να βολευτεις? Διαλεγεις και παιρνεις. Η κανεις τον θηριοδαμαστη μια ζωη η κανεις τον αφεντη στα ευκολα.

ειναι θεμα αποφασης και μονο... Εγω διαλεξα το ρολο του θηριοδαμαστη και ακομα κραταω καλα! Θα δουμε

εξαιρετικο ερωτημα. θα το σκεφτω και θα σου απαντησω. :boobies:

Επισκέπτης
το σκεφτηκα. εξαρταται πως εννοεις την ''βολή''. Αν βολεμενος εστι καποιος με 2 βιλες προικα και 1 εργοστασιο να διευθυνει, σαφως προτιμω να βολευτω. Αν ''βολή'' εννοεις απλα να μην μου πρίζει τα αρχίδια, τοτε προτιμώ να το παλέψω. Αλλα μη με παιρνεις και στα σοβαρα..εγω ειμαι περιπτωση σαδομαζοχιστή...δεν αποτελώ κανονα....απλά, θεωρώ, ότι το γαμήσι σου πρεπει να το κερδίσεις για να το απολάυσεις, όχι να το επιβαλεις λογω μή ισοροπίας δυναμεων...

countVronsky

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
6
raven αυτη ειναι η χειροτερη βολη... ο γαμος με πιο πλουσια γυναικα εαν γινει απο συμφερον ειναι οτι χειροτερο! Ο αντρας πρεπει να ειναι ο κουβαλητης για να εχει σεβασμο.
Τωρα εαν εχει προικα τετοια που λες και σε αγαπαει και τοσο και σε θαυμαζει ωστε να μην στο κοπαναει συνεχεια..τοτε εχεις το 10 το καλο.
Νομιζω οτι η γυναικα, για να απολαυσεις το σεβασμο και την "υποταγη" της πρεπει να εισαι ισχυροτερος απο αυτην σε κατι ( λεφτα, μυαλο, ικανοτητες γενικα) τοτε μονο θα σε κοιταει στα ματια.
Κατα τα αλλα συμφωνω μαζι σου... το κυνηγι ειναι πιο νοστιμο απο του εκτροφειου αλλα μαγειρευεται πιο δυσκολα ( εγραψα παλι ο πουστης!!!)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom