Νέα

Που πάνε για καφέ οι στριπτητζούδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 997
  • Εμφανίσεις 113K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
22
Πόντοι
16
Kαι τι νοημα εχει το που πανε για καφε............
Αυτες μπορει να ειναι 'ρωσσιδες' δευτερης-τριτης' κατηγοριας αλλα εχουν καταλαβει τι μαλακες υπαρχουν εδω και περνιουνται για πρωτης κατηγοριας.

Το νοημα ειναι να παμε εμεις για 'καφε' στην πραγα και στην βουδαπεστη.

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
33
Πόντοι
616
Φίλε fffnatic, έχεις πιάσει το νόημα 100% !

Επισκέπτης
Λάθος,

όταν αξίζει ο επενδυτής

Δεν υπάρχει επενδυτής,απ'τη στιγμή που η επένδυση βασίζεται σε απότερο σκοπό αίσθησης κ όχι υλικού κέρδους!

Πληρώνεις - γαμάς.

Πάντα αυτό ίσχυε,απλά τώρα έχει υπεραπλουστευθεί.

Άρα οι γκόμενες γαμιούνται με όσο το δυνατόν περισσότερους! (υπάρχουν κ εξαιρέσεις)!

manosbeach

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Εμαθα και εγω που πανε για καφε οι κοπελιες. " ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ " λεγεται η καφετερια που πηγαινουν,και για να γινω ποιο κατανοητος, στις 21'30 ερχεται sms που λεει μωρο μου ειμαι στην ταδε καφετερια,εχω λιγο χρονο να τα πουμε πριν παω για δουλεια,οδηγεις την μηχανη σου πιο γρηγορα και απο f-16,φθανεις στην καφετερια, καθεσαι μαζι της για 20 εως 30 λεπτα και στο τελος εισπρατεις δυο φιλακια στο μαγουλο, και μετα αναρωτιεσαι αφου χθες το βραδυ μεσα στο ιδρυμα μου ειπε οτι θα ξυπνησει πιο νωρις για να βρεθουμε. :huh: :huh: :huh:.

Συμπερασμα εχω πολλα να μαθω ακομα. :headbang: :headbang: :headbang:.     

αυτο λέγεται "after sales service"

και αφού παραδέχεσαι οτι είσαι νέος να ξέρεις τι μπορει να συμβεί απο δω και περα

Πρώτον να συνεχιστεί η ιδία πολιτική του και καλά ξυπναω αργά και δεν προλαβαίνω αλλά επειδή σε γουστάρω και καλά έλα να με δεις και να καταθέσεις

Δεύτερη περίπτωση την άλλη φορά θα σε πάρει και θα σου πει έλα και θα είναι εκεί με κάποια κολλητή της συνάδελφο έτσι ώστε να υπάρχει δικαιολογία να μην συνεχίσετε από εκεί μονοί σας

Τρίτη περίπτωση να είναι ξεκάθαρη στο να σου πει θέλω 300 και πάμε

Τέταρτη περίπτωση να μην θέλει να την δεις ότι πηδιέται για λεφτά και να σου ζητήσει λεφτά γιατί και καλά έχει πρόβλημα η μαμά της και πρέπει να στείλει λεφτά η κάποια άλλη μαλακια

Πέμπτη περίπτωση να πηδηχτεί μαζί σου επειδή είσαι κάλος πελάτης χωρίς λεφτά και να σε κουρέψει. Αυτή η μέθοδος είναι για τις πολύ επαγγελματίες και θα σε έχει στο τρέχα στο μαγαζί όσες περισσότερες φορές τη εβδομάδα και θα σε ξεζουμίζει αφού θα καταφέρνεις με το ζόρι να βρίσκεσαι μαζί της μια άντε δυο φορές το μήνα. Αυτή η μέθοδος είναι παρά πολύ επικίνδυνη για τον άπειρο στριποκυνηγο γιατί εκτός από οικονομική καταστροφή επιφέρει και ψυχική καταστροφή

Τέλος υπάρχει και η έκτη περίπτωση που υπάρχουν ελάχιστες περιπτώσεις και αυτή είναι απλά να σου τύχει κορασίδα που δεν είναι πόρνη στη ψυχή και υπάρχουν πολλές και απλά να σε γουστάρει

Απλά μην ξεχνάτε πως είναι επαγγελματίες και είναι εκεί για να βγάλουν χρήματα και όχι για να κάνουν σχέσεις και μεγάλους έρωτες

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
ΥΓ - Βασο, πρεπει να κανεις και ενα thread, "που πανε να γαμηθουνε οι στριπτηζουδες"..

Αυτό είναι εύκολο PRIAMOS HOTEL !

και αφού παραδέχεσαι οτι είσαι νέος να ξέρεις τι μπορει να συμβεί απο δω και περα

Πρώτον να συνεχιστεί η ιδία πολιτική του και καλά ξυπναω αργά και δεν προλαβαίνω αλλά επειδή σε γουστάρω και καλά έλα να με δεις και να καταθέσεις

Δεύτερη περίπτωση την άλλη φορά θα σε πάρει και θα σου πει έλα και θα είναι εκεί με κάποια κολλητή της συνάδελφο έτσι ώστε να υπάρχει δικαιολογία να μην συνεχίσετε από εκεί μονοί σας

Αυτές  είναι  περιπτώσεις όπου  κόβεις εξ αρχής  ρόδα  μυρωμένα !

Τέταρτη περίπτωση να μην θέλει να την δεις ότι πηδιέται για λεφτά και να σου ζητήσει λεφτά γιατί και καλά έχει πρόβλημα η μαμά της και πρέπει να στείλει λεφτά η κάποια άλλη μαλακια   

Αυτές  είναι ειλικρινείς  επαγγελματικές  σχέσεις  από  καλά κορίτσια  τα  οποία  αξίζουν  να επενδύσετε !
Πάντως  δεν  είναι  πάντα  300 ! Γενικά είναι όπου  σε  βρούνε  και  με  150 και με  200 γίνεται !
Στην  περίπτωση  αυτή  πάμε  και καμμιά  φορά  από το μαγαζί και βάζουμε  1-2 νεράκια για  να  μη  χάνουμε  την επαφή !

Πέμπτη περίπτωση να πηδηχτεί μαζί σου επειδή είσαι κάλος πελάτης χωρίς λεφτά και να σε κουρέψει. Αυτή η μέθοδος είναι για τις πολύ επαγγελματίες και θα σε έχει στο τρέχα στο μαγαζί όσες περισσότερες φορές τη εβδομάδα και θα σε ξεζουμίζει αφού θα καταφέρνεις με το ζόρι να βρίσκεσαι μαζί της μια άντε δυο φορές το μήνα. Αυτή η μέθοδος είναι παρά πολύ επικίνδυνη για τον άπειρο στριποκυνηγο γιατί εκτός από οικονομική καταστροφή επιφέρει και ψυχική καταστροφή

Αυτή  είναι  η  χειρότερη  κατηγορία η  οποία  δεν γίνεται  και εύκολα  αντιληπτή . Ιδίως  για  όσους  υπάρξαμε  κάποτε  καλοί πελάτες , και το session γινόταν 1-2 φορές  την εβδομάδα !
Η  οικονομική  καταστροφή  δεν  είναι τίποτα  μπροστά  στην  ηθική  καταρράκωση !

Τέλος υπάρχει και η έκτη περίπτωση που υπάρχουν ελάχιστες περιπτώσεις και αυτή είναι απλά να σου τύχει κορασίδα που δεν είναι πόρνη στη ψυχή και υπάρχουν πολλές και απλά να σε γουστάρει 
Αυτή  η  πιθανότητα  είναι  1  στο 1.000.000. και  πάλι  έχει άλλα  προβλήματα !
Για  την  πουτανοκαψούρα  έχω  γράψει εκτενώς  στο blog μου  παλαιότερα !

Απλά μην ξεχνάτε πως είναι επαγγελματίες και είναι εκεί για να βγάλουν χρήματα και όχι για να κάνουν σχέσεις και μεγάλους έρωτες

Έτσι  γι αυτό  σας  λέω  πότέ  δωρεάν .
Ένας  φίλος  μου  το έλεγε  λίγο διαφορετικά : Δεν πληρώνουμε  για  να γαμήσουμε  . Τις  πληρώνουμε  για  να φύγουνε ... μετά !

Επισκέπτης
αυτο λέγεται "after sales service"

Όλα αυτά τα όμορφα κ οι εποχές που είχαν πέραση,ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΛΠΙΖΩ.(αν και είχα περάσει τέλεια)!

Πλέον τα πράγματα είναι απλά.

Πηγαίνεις στο stripομαγαζο,αράζεις στο bar ή στο τραπεζάκι ή στο καναπεδάκι σου.

Παραγγέλνεις το ποτάκι σου.

Κοζάρεις το χώρο (αν κ ξέρεις πλέον και η τελευταία γωνία πόση σκόνη έχει μαζέψει).

Κοζάρεις και τις γκόμενες (αν κ ξέρεις πλέον με ποιές κάνεις πάρτυ με ούζα κ με ποιές πας στην εκκλησία)!

Έρχονται διάφορες,εσύ κλείνεις τ'αυτιά και τα μάτια σου μέχρι να βρεις τον "σημερινό" σου στόχο!!

Μόλις τον βρεις,περιμένεις μήπως έρθει.Αν δεν,τότε την καλείς!

Κερνάς 1-2 ποτάκια,λέτε 1000000000000000000 μαλακίες.

Της λες μόλις τελειώσουν οι μαλακίες κ τείνει να γίνει μελό : "με πόσα βρισκόμαστε αύριο σε δικό μου ξενοδοχείο ?"

Σου απαντάει αυτή : δεν κάνω τέτοια πράγματα. Απαντάς,250€ είναι καλά ? Αν απαντήσει δεν κάνω τέτοια πράγματα,τη στέλνεις λέγοντας μια γλυκιά καληνύχτα εξηγώντας πως δεν είναι αυτό που ψάχνεις! Φεύγεις κ πας αλλού ή για ύπνο!
Αν σου απαντήσει θέλω περισσότερα,το διαπραγματεύεσαι ή τα δίνεις κ το deal έκλεισε! Ακόμη μια νύχτα με 100% επιτυχία!

Σε 1 μήνα,άντε το πολύ 2, θα έχεις γαμήσει όλες όσες σου αρέσουν και γαμιούνται για λεφτά.Τις άλλες ξέχασέ τις,τις γαμάει κάποιος "γύφτος" που τους αξίζει.

Καλή μας μέρα!!! :cheesy: :cheesy:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.925
Πόντοι
366
Τελικά εσύ είσαι δάσκαλος.

Όχι σαν εκείνον τον άχρηστο τον διαχειριστή της αφοδευτικής αλυσσίδας.

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Όλα αυτά τα όμορφα κ οι εποχές που είχαν πέραση,ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΛΠΙΖΩ.(αν και είχα περάσει τέλεια)!

Πηγαίνεις στο stripομαγαζο,αράζεις στο bar ή στο τραπεζάκι ή στο καναπεδάκι σου.

Κοζάρεις το χώρο (αν κ ξέρεις πλέον και η τελευταία γωνία πόση σκόνη έχει μαζέψει).

Κοζάρεις και τις γκόμενες (αν κ ξέρεις πλέον με ποιές κάνεις πάρτυ με ούζα κ με ποιές πας στην εκκλησία)!

Έρχονται διάφορες,εσύ κλείνεις τ'αυτιά και τα μάτια σου μέχρι να βρεις τον "σημερινό" σου στόχο!!

Της λες μόλις τελειώσουν οι μαλακίες κ τείνει να γίνει μελό : "με πόσα βρισκόμαστε αύριο σε δικό μου ξενοδοχείο ?"

Σου απαντάει αυτή : δεν κάνω τέτοια πράγματα. Απαντάς,250€ είναι καλά ? Αν απαντήσει δεν κάνω τέτοια πράγματα,τη στέλνεις λέγοντας μια γλυκιά καληνύχτα εξηγώντας πως δεν είναι αυτό που ψάχνεις! Φεύγεις κ πας αλλού ή για ύπνο!
Αν σου απαντήσει θέλω περισσότερα,το διαπραγματεύεσαι ή τα δίνεις κ το deal έκλεισε! Ακόμη μια νύχτα με 100% επιτυχία!

Σε 1 μήνα,άντε το πολύ 2, θα έχεις γαμήσει όλες όσες σου αρέσουν και γαμιούνται για λεφτά.Τις άλλες ξέχασέ τις,τις γαμάει κάποιος "γύφτος" που τους αξίζει.

Είσαι  ημίθεος !

ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
616

Τα στριποσέβη μου  :rockon: :rockon:

Τίτλος βιβλίου: Εγχειρίδιο αποπλάνησης στριπ κορασίδας
Συγγραφέας: kleinmein
Εκδότης: bourdela.tv
ISBN: 00000
Επιμέλεια έκδοσης: Votrhos

:2funny: :2funny:

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16

Καλημέρα και από εμένα…

Παρακαλώ αυτό το μήνυμα – ηθικό δίδαγμα,  πρέπει να αναρτηθεί σε όλα τα σχετικά θέματα περί στριπτηζαδικων..

Πρέπει να το μάθει απέξω και ανακατωτά, όποιος  θέλει να επιβιώσει στον συγκεκριμένο χώρο..

Αποστηθίστε το σαν το «Πάτερ ημών» η’ σαν τον Εθνικό μας Ύμνο..

Αυτά..

ΥΓ – Klain.. Πιστεύω πως η αξία αυτού του μηνύματος, είναι μεγαλύτερη από όλα τα υπόλοιπα μηνύματα που έχεις γράψει όλα αυτά τα χρόνια ..!!!!!

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Αυτός μου τα έμαθε. ;) ;)
ψεφτι
Τελικά εσύ είσαι δάσκαλος.

Όχι σαν εκείνον τον άχρηστο τον διαχειριστή της αφοδευτικής αλυσσίδας.
εσι απο βολετερουλισ κατελιξεσ μολιντιρι του σαιτ,αλα να μου πισ τα μολιντιρια ινε χρισιμα τρονε τα κουνουπια τιγρισ

και εχισ αδικο δε ιμε απλα αχριστοσ το θεμα ινε να ιμε αχριαστοσ

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
ψεφτιεσι απο βολετερουλισ κατελιξεσ μολιντιρι του σαιτ,αλα να μου πισ τα μολιντιρια ινε χρισιμα τρονε τα κουνουπια τιγρισ

και εχισ αδικο δε ιμε απλα αχριστοσ το θεμα ινε να ιμε αχριαστοσ

Οι νέοι  είναι πονηροί και θέλουν το κακό  μας  στα  μαγειρεία μπαίνουνε  και τρων το φαγητό μας

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Οι νέοι  είναι πονηροί και θέλουν το κακό  μας  στα  μαγειρεία μπαίνουνε  και τρων το φαγητό μας
αφτα να τα λενε η μεσοκουπι και οχι η 60+,

κιαλια σου αγορασε ο μπατλερ η το ξεχασε παλι?

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
22
Πόντοι
16
Eσυ vothre τελικα τι εισαι?

αντρας η' γυναικα?

Stories

Νέο!