Επισκέπτης
Δε σας λέω που πάνε,... αν και ξέρω !
Στα παπάρια μας.
Καλή σου μέρα,γιατί εμείς γαμάμε!

Δε σας λέω που πάνε,... αν και ξέρω !

Συμπερασμα εχω πολλα να μαθω ακομα.![]()
![]()
.

Φίλε fffnatic, έχεις πιάσει το νόημα 100% !

Λάθος,
όταν αξίζει ο επενδυτής
Εμαθα και εγω που πανε για καφε οι κοπελιες. " ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ " λεγεται η καφετερια που πηγαινουν,και για να γινω ποιο κατανοητος, στις 21'30 ερχεται sms που λεει μωρο μου ειμαι στην ταδε καφετερια,εχω λιγο χρονο να τα πουμε πριν παω για δουλεια,οδηγεις την μηχανη σου πιο γρηγορα και απο f-16,φθανεις στην καφετερια, καθεσαι μαζι της για 20 εως 30 λεπτα και στο τελος εισπρατεις δυο φιλακια στο μαγουλο, και μετα αναρωτιεσαι αφου χθες το βραδυ μεσα στο ιδρυμα μου ειπε οτι θα ξυπνησει πιο νωρις για να βρεθουμε.![]()
![]()
.
Συμπερασμα εχω πολλα να μαθω ακομα.![]()
![]()
.
ΥΓ - Βασο, πρεπει να κανεις και ενα thread, "που πανε να γαμηθουνε οι στριπτηζουδες"..
και αφού παραδέχεσαι οτι είσαι νέος να ξέρεις τι μπορει να συμβεί απο δω και περα
Πρώτον να συνεχιστεί η ιδία πολιτική του και καλά ξυπναω αργά και δεν προλαβαίνω αλλά επειδή σε γουστάρω και καλά έλα να με δεις και να καταθέσεις
Δεύτερη περίπτωση την άλλη φορά θα σε πάρει και θα σου πει έλα και θα είναι εκεί με κάποια κολλητή της συνάδελφο έτσι ώστε να υπάρχει δικαιολογία να μην συνεχίσετε από εκεί μονοί σας
Τρίτη περίπτωση να είναι ξεκάθαρη στο να σου πει θέλω 300 και πάμε
Τέταρτη περίπτωση να μην θέλει να την δεις ότι πηδιέται για λεφτά και να σου ζητήσει λεφτά γιατί και καλά έχει πρόβλημα η μαμά της και πρέπει να στείλει λεφτά η κάποια άλλη μαλακια
Πέμπτη περίπτωση να πηδηχτεί μαζί σου επειδή είσαι κάλος πελάτης χωρίς λεφτά και να σε κουρέψει. Αυτή η μέθοδος είναι για τις πολύ επαγγελματίες και θα σε έχει στο τρέχα στο μαγαζί όσες περισσότερες φορές τη εβδομάδα και θα σε ξεζουμίζει αφού θα καταφέρνεις με το ζόρι να βρίσκεσαι μαζί της μια άντε δυο φορές το μήνα. Αυτή η μέθοδος είναι παρά πολύ επικίνδυνη για τον άπειρο στριποκυνηγο γιατί εκτός από οικονομική καταστροφή επιφέρει και ψυχική καταστροφή
Αυτή η πιθανότητα είναι 1 στο 1.000.000. και πάλι έχει άλλα προβλήματα !Τέλος υπάρχει και η έκτη περίπτωση που υπάρχουν ελάχιστες περιπτώσεις και αυτή είναι απλά να σου τύχει κορασίδα που δεν είναι πόρνη στη ψυχή και υπάρχουν πολλές και απλά να σε γουστάρει
Απλά μην ξεχνάτε πως είναι επαγγελματίες και είναι εκεί για να βγάλουν χρήματα και όχι για να κάνουν σχέσεις και μεγάλους έρωτες
αυτο λέγεται "after sales service"
και αφού παραδέχεσαι οτι είσαι νέος να ξέρεις τι μπορει να συμβεί απο δω και περα
Πρώτον να συνεχιστεί η ιδία πολιτική του και καλά ξυπναω αργά και δεν προλαβαίνω αλλά επειδή σε γουστάρω και καλά έλα να με δεις και να καταθέσεις
Δεύτερη περίπτωση την άλλη φορά θα σε πάρει και θα σου πει έλα και θα είναι εκεί με κάποια κολλητή της συνάδελφο έτσι ώστε να υπάρχει δικαιολογία να μην συνεχίσετε από εκεί μονοί σας
Τρίτη περίπτωση να είναι ξεκάθαρη στο να σου πει θέλω 300 και πάμε
Τέταρτη περίπτωση να μην θέλει να την δεις ότι πηδιέται για λεφτά και να σου ζητήσει λεφτά γιατί και καλά έχει πρόβλημα η μαμά της και πρέπει να στείλει λεφτά η κάποια άλλη μαλακια
Πέμπτη περίπτωση να πηδηχτεί μαζί σου επειδή είσαι κάλος πελάτης χωρίς λεφτά και να σε κουρέψει. Αυτή η μέθοδος είναι για τις πολύ επαγγελματίες και θα σε έχει στο τρέχα στο μαγαζί όσες περισσότερες φορές τη εβδομάδα και θα σε ξεζουμίζει αφού θα καταφέρνεις με το ζόρι να βρίσκεσαι μαζί της μια άντε δυο φορές το μήνα. Αυτή η μέθοδος είναι παρά πολύ επικίνδυνη για τον άπειρο στριποκυνηγο γιατί εκτός από οικονομική καταστροφή επιφέρει και ψυχική καταστροφή
Τέλος υπάρχει και η έκτη περίπτωση που υπάρχουν ελάχιστες περιπτώσεις και αυτή είναι απλά να σου τύχει κορασίδα που δεν είναι πόρνη στη ψυχή και υπάρχουν πολλές και απλά να σε γουστάρει
Απλά μην ξεχνάτε πως είναι επαγγελματίες και είναι εκεί για να βγάλουν χρήματα και όχι για να κάνουν σχέσεις και μεγάλους έρωτες
Τελικά εσύ είσαι δάσκαλος.
Όχι σαν εκείνον τον άχρηστο τον διαχειριστή της αφοδευτικής αλυσσίδας.
Όλα αυτά τα όμορφα κ οι εποχές που είχαν πέραση,ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΛΠΙΖΩ.(αν και είχα περάσει τέλεια)!
Πλέον τα πράγματα είναι απλά.
Πηγαίνεις στο stripομαγαζο,αράζεις στο bar ή στο τραπεζάκι ή στο καναπεδάκι σου.
Παραγγέλνεις το ποτάκι σου.
Κοζάρεις το χώρο (αν κ ξέρεις πλέον και η τελευταία γωνία πόση σκόνη έχει μαζέψει).
Κοζάρεις και τις γκόμενες (αν κ ξέρεις πλέον με ποιές κάνεις πάρτυ με ούζα κ με ποιές πας στην εκκλησία)!
Έρχονται διάφορες,εσύ κλείνεις τ'αυτιά και τα μάτια σου μέχρι να βρεις τον "σημερινό" σου στόχο!!
Μόλις τον βρεις,περιμένεις μήπως έρθει.Αν δεν,τότε την καλείς!
Κερνάς 1-2 ποτάκια,λέτε 1000000000000000000 μαλακίες.
Της λες μόλις τελειώσουν οι μαλακίες κ τείνει να γίνει μελό : "με πόσα βρισκόμαστε αύριο σε δικό μου ξενοδοχείο ?"
Σου απαντάει αυτή : δεν κάνω τέτοια πράγματα. Απαντάς,250€ είναι καλά ? Αν απαντήσει δεν κάνω τέτοια πράγματα,τη στέλνεις λέγοντας μια γλυκιά καληνύχτα εξηγώντας πως δεν είναι αυτό που ψάχνεις! Φεύγεις κ πας αλλού ή για ύπνο!
Αν σου απαντήσει θέλω περισσότερα,το διαπραγματεύεσαι ή τα δίνεις κ το deal έκλεισε! Ακόμη μια νύχτα με 100% επιτυχία!
Σε 1 μήνα,άντε το πολύ 2, θα έχεις γαμήσει όλες όσες σου αρέσουν και γαμιούνται για λεφτά.Τις άλλες ξέχασέ τις,τις γαμάει κάποιος "γύφτος" που τους αξίζει.
Καλή μας μέρα!!!![]()
![]()
Όλα αυτά τα όμορφα κ οι εποχές που είχαν πέραση,ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΛΠΙΖΩ.(αν και είχα περάσει τέλεια)!
Πηγαίνεις στο stripομαγαζο,αράζεις στο bar ή στο τραπεζάκι ή στο καναπεδάκι σου.
Κοζάρεις το χώρο (αν κ ξέρεις πλέον και η τελευταία γωνία πόση σκόνη έχει μαζέψει).
Κοζάρεις και τις γκόμενες (αν κ ξέρεις πλέον με ποιές κάνεις πάρτυ με ούζα κ με ποιές πας στην εκκλησία)!
Έρχονται διάφορες,εσύ κλείνεις τ'αυτιά και τα μάτια σου μέχρι να βρεις τον "σημερινό" σου στόχο!!
Της λες μόλις τελειώσουν οι μαλακίες κ τείνει να γίνει μελό : "με πόσα βρισκόμαστε αύριο σε δικό μου ξενοδοχείο ?"
Σου απαντάει αυτή : δεν κάνω τέτοια πράγματα. Απαντάς,250€ είναι καλά ? Αν απαντήσει δεν κάνω τέτοια πράγματα,τη στέλνεις λέγοντας μια γλυκιά καληνύχτα εξηγώντας πως δεν είναι αυτό που ψάχνεις! Φεύγεις κ πας αλλού ή για ύπνο!
Αν σου απαντήσει θέλω περισσότερα,το διαπραγματεύεσαι ή τα δίνεις κ το deal έκλεισε! Ακόμη μια νύχτα με 100% επιτυχία!
Σε 1 μήνα,άντε το πολύ 2, θα έχεις γαμήσει όλες όσες σου αρέσουν και γαμιούνται για λεφτά.Τις άλλες ξέχασέ τις,τις γαμάει κάποιος "γύφτος" που τους αξίζει.
Καλή μας μέρα!!!![]()
![]()

Καλή μας μέρα!!!![]()
![]()
ψεφτιΑυτός μου τα έμαθε. ;) ;)
εσι απο βολετερουλισ κατελιξεσ μολιντιρι του σαιτ,αλα να μου πισ τα μολιντιρια ινε χρισιμα τρονε τα κουνουπια τιγρισΤελικά εσύ είσαι δάσκαλος.
Όχι σαν εκείνον τον άχρηστο τον διαχειριστή της αφοδευτικής αλυσσίδας.
ψεφτιεσι απο βολετερουλισ κατελιξεσ μολιντιρι του σαιτ,αλα να μου πισ τα μολιντιρια ινε χρισιμα τρονε τα κουνουπια τιγρισ
και εχισ αδικο δε ιμε απλα αχριστοσ το θεμα ινε να ιμε αχριαστοσ
αφτα να τα λενε η μεσοκουπι και οχι η 60+,Οι νέοι είναι πονηροί και θέλουν το κακό μας στα μαγειρεία μπαίνουνε και τρων το φαγητό μας
ιμουν καποτε αντρα αλα το μονοποντο μαραθικε σα οριμο σικο αφτα ινε γνοστα,μετα το πασχα αναμενουμε φιτρομαEσυ vothre τελικα τι εισαι?
αντρας η' γυναικα?