You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πού γαμήσατε πρώτη φορά;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas27
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 656
- Εμφανίσεις 45K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
troubaman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 10.409
- Πόντοι
- 3.296
Δώσε περισσότερες λεπτομέριες φίλε μουΣυγγρού. 1974. 70 δραχμές.
Αν μη τι άλλο αυτή η αφήγηση έχει αξία.
Τοποθεσία οίκου ανοχής/στούντιο εντυπώσεις κτλ
Τέτοιες αφηγήσεις ανεκτίμητες.
troubaman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 10.409
- Πόντοι
- 3.296
Τώρα είδα το ποστ σου φίλε.Με πρόλαβες χαχαΣυγγρού. 1974. 70 δραχμές.
Μια αναλογη περιγραφη θα ηταν αρκετα ενδιαφερουσα.
Ακριβώς αυτό.
Θέλουμε στόρυ
troubaman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 10.409
- Πόντοι
- 3.296
Ζωοδόχου Πηγής λες,μεταξύ καθέτων Βαλτετσίου και Μεταξά?Εκεί που τώρα είναι βιβλιοπωλείο?Στα Εξαρχεια στην Μπέμπα
Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 92.285
- Πόντοι
- 46.423
Απο τότε που γεννήθηκα 1960 +- ταξίδευα στην Αφρική λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων του πατέρα μου.
Έβλεπα τις γυμνόστηθες μαυρούλες στις φυτείες και μου γινόταν κάγκελο ...
Προσπάθησα να ... αλλά στη πορεία κατάλαβα οτι τελικά δεν μου άρεσαν οι έγχρωμες γυναίκες χωρίς να είμαι καθόλου ρατσιστής.
Απο τότε ποτέ μου δεν πήδηξα έγχρωμη.
Η πρώτη μου (σχετικά μεγάλος το 1979) ήταν μια νταντά Αγγλιδό-Μεξικάνα αρκετά οριεντάλ που είχε ο ξάδελφός μου για να προσέχει τα παιδιά του ...
Μου ρούφαγε το σπέρμα ... εμπειρία μοναδική ...
Μηδενικό κόστος.
Ακόμα το θυμάμαι !!!
Έβλεπα τις γυμνόστηθες μαυρούλες στις φυτείες και μου γινόταν κάγκελο ...
Προσπάθησα να ... αλλά στη πορεία κατάλαβα οτι τελικά δεν μου άρεσαν οι έγχρωμες γυναίκες χωρίς να είμαι καθόλου ρατσιστής.
Απο τότε ποτέ μου δεν πήδηξα έγχρωμη.
Η πρώτη μου (σχετικά μεγάλος το 1979) ήταν μια νταντά Αγγλιδό-Μεξικάνα αρκετά οριεντάλ που είχε ο ξάδελφός μου για να προσέχει τα παιδιά του ...
Μου ρούφαγε το σπέρμα ... εμπειρία μοναδική ...
Μηδενικό κόστος.
Ακόμα το θυμάμαι !!!
troubaman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 10.409
- Πόντοι
- 3.296
Μαύρη η Λήμνος από στρατό ξέρωΦανταροι σ ενα μπουρδελο στη Λημνο...
Ωραίος σειρά
1989 σε οικο ανοχης στα λαδάδικα της Θεσσαλονίκης. ( Τότε ήταν υποβαθμισμένη περιοχή.) Χριστίνα την λέγανε , με μακριά μαύρα μαλλιά κ βυζάρες. Ελληνίδα Φυσικά. Την οδό δεν την θυμάμαι. Για πρώτη φορά καλά ήταν.
Fernando Alonso
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2019
- Like
- 779
- Πόντοι
- 86
2011, πρωτομπαρκος δοκιμος, Βιετναμ. Διαλεξα μια πιτσιρικα, την πιο γαμευσιμη, και πηγαμε σπιτι της. Ειχε ενα κρεβατι που μονο που το εβλεπες ετριζε, ποσο μαλλον οταν σπρωχνεις. Μου ελεγε συνεχεια πιο σιγα, γιατι διπλα κοιμοταν ο πατερας της (ο οποιος προφανως ηξερε τι δουλεια εκανε η μικρη, απλα δεν ηθελε να τον ξυπνησει). Ωραια εμπειρια.
Οδος Μαγνησιας (καθετη στη Φυλης) μια ελληνιδα που εκατσε οσο χρειαστηκε να τελειωσω.
Καλη της ωρα οπου ειναι αν και δεν θα ξεχασω ποτε οτι τραγουδαγε τραγουδι του πουλοπουλου στο πηδημα. Μολις με ειδε οτι κοπηκα σταματησε κι αρχισε τα γλυκολογα. Πουτανα γαρ...
Καλη της ωρα οπου ειναι αν και δεν θα ξεχασω ποτε οτι τραγουδαγε τραγουδι του πουλοπουλου στο πηδημα. Μολις με ειδε οτι κοπηκα σταματησε κι αρχισε τα γλυκολογα. Πουτανα γαρ...
gc_2009
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Απρ 2009
- Κριτικές
- 8
- Like
- 505
- Πόντοι
- 301
1986 μεταξουργείο! ως έφηβος είχα κοπανήσει κ κάνα τεσσάρι πηχτές πριν πάω, οπότε μιας κ δεν ολοκλήρωνα τρώω ένα κωλόχερο να τον παίξω. Αρνήθηκα και θες λόγω τύχης ή θράσους, κράτησε κάνα μισάωρο το ιεραποστολικό μέχρι να έρθει το happy ending! μεγάλες στιγμές!
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.327
- Πόντοι
- 27.261
2011, πρωτομπαρκος δοκιμος, Βιετναμ. Διαλεξα μια πιτσιρικα, την πιο γαμευσιμη, και πηγαμε σπιτι της. Ειχε ενα κρεβατι που μονο που το εβλεπες ετριζε, ποσο μαλλον οταν σπρωχνεις. Μου ελεγε συνεχεια πιο σιγα, γιατι διπλα κοιμοταν ο πατερας της (ο οποιος προφανως ηξερε τι δουλεια εκανε η μικρη, απλα δεν ηθελε να τον ξυπνησει). Ωραια εμπειρια.
Βιετναμ 2011????
Ποιος εισαι ρε μεγαλε λεμε???
Ο εγγονος του john rambo???
montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 6.944
- Πόντοι
- 1.056
Κυριοι παλιοι και νεοι την Καλησπερα μου...Την πρωτη φορα ητανε Αγησιλαου ψηλα απεναντι απο το καφενειο που ηταν η σταση των λεωφοριων του 706 Ανθουπολη-Αθηνα το 1983.......Κυριακη μεσημερι με φιλους πιτσιρικαδες στην ζουλα γιατι δεν ημουνα και πρωτο μποι και ηταν επικινδυνο λογο εμφανισεως...εκανε μπαμ οτι ειμαι ανηλικος αλλα τα πιο μεγαλα φιλαρακια καθαρισανε και ειδε χαρα το πουλακι μου.....δραχμες 300.......λεφτα μου ειχανε δωσει οι γονεις μου μετα απο πιεση δικη μου γιατι ειχαμε ολο Φυσικη=Χημεια και εγω ηθελα Ανωτερα Μαθηματικα....βαλανε τα γελια και το κερδισα το 300αρι.......
Καλα να περνατε.....
Καλα να περνατε.....
Ζωοδόχου Πηγής λες,μεταξύ καθέτων Βαλτετσίου και Μεταξά?Εκεί που τώρα είναι βιβλιοπωλείο?Στα Εξαρχεια στην Μπέμπα
οχι σε καθετο πισω απο το πολυτεχνειο
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.628
- Πόντοι
- 19.795
Το ξενοδοχείο του Χανδρή, μετέπειτα Μετροπόλιταν, απέναντι από τον ιπποδρομο, ήτανε τότε γιαπι. Μαζευοντουσταν, όπως και σε όλο το μήκος της Συγγρού, εκεί κορίτσια, τα πιο πολλά από την Τρούμπα που είχε κλείσει, και δεν είχανε πάει σε μπουρδέλα της Αθήνας.Δώσε περισσότερες λεπτομέριες φίλε μουΣυγγρού. 1974. 70 δραχμές.
Αν μη τι άλλο αυτή η αφήγηση έχει αξία.
Τοποθεσία οίκου ανοχής/στούντιο εντυπώσεις κτλ
Τέτοιες αφηγήσεις ανεκτίμητες.
Ένας μεγαλύτερος κατά 2 χρόνια φιλος, και οικονομικά άνετος, ψάρευε από εκεί κορίτσια, έπαιρνε ταξί και πηγαίνανε ξενοδοχείο.
Εμείς άλλοι 2-3 μικρότεροι, περιμέναμε να γυρίσει, να φέρει την κοπέλα πίσω και να φύγουμε. Εννοείται ότι το βράδι τον κάναμε σφεντόνα όταν θυμόμασταν τα κορίτσια με τα σούπερ μίνι.
Ένα βράδι λοιπόν, πήρα την μεγάλη απόφαση να την κάνω και εγώ.
Εκεί λοιπόν διαλεξα ένα γελαστό μιλφακι που κουτσαινε ελαφριά από το ένα πόδι, πήγαμε πίσω από το γιαπι, έστρωσε μια κουβέρτα καταγής, και μου πήρε την παρθενιά. Με είχε πάρει από την αρχή χαμπάρι ότι ήμουν παρθένος και μου φέρθηκε πολύ καλά, σαν γκόμενα, για αυτό ίσως κόλλησα από τότε με τον αγοραίο έρωτα.