Νέα

Πότε και ποιό ήταν το ποιό ξενέρωτο γαμήσι στη ζωή σας

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα pantelos2017
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 183
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Porn Gangster

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Μηνύματα
12.943
Κριτικές
123
Like
18.663
Πόντοι
20.786
εγω δεν θα εφευγα θα καθομουν να της αλλάξω λιγο νοοτροπια. Δεν γινεται έτσι το σέξ θα της έλεγα. Δεν έχεις ιδέα και κριμα γιατι εισαι και ομορφη.
 

Λελέκος

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2013
Μηνύματα
401
Κριτικές
2
Like
295
Πόντοι
21
Πριν καποια χρόνια 19 χρόνο πορνιδιο από ανατολικά προάστια, από αυτά που ντύνονται ξεκολλά και έχουν υφάκι. Έβλεπες βυζια πορνό φάτσα κτλ. και λες αυτή θέλω να τη γαμησω.

Ναι.

Το σεξ ήταν άθλιο. Δεν ήθελε να γδυθεί ολόκληρη, απλά κατέβασε το παντελόνι, όταν την αγγίζες στα βυζια πονούσε, μόνο ιεραποστολικό, και τελείως ξενερωτη.

Μου παραπονιόταν ότι με όσους είχε πάει απλά της τον εμπηγαν και χυνανε. Μετά κατάλαβα ότι αυτή ήταν το πρόβλημα.

Τραγωδία.
 

Nekrothaftis4

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2017
Μηνύματα
954
Like
79
Πόντοι
6
Τύπε επεσες στην κλασικη περιπτωση πολυ ωραιας γυναικας, που της αρκει να ξερει οτι ολοι θελουν να την γαμησουν. Δυστυχισμενες γυναικες που δεν θα απολαυσουν ποτέ το σεξ αλλά θα ικανοποιουνται με την επιβεβαιωση.
Το ειπε και μονη της εξαλλου, οποιος απολαμβανει το σεξ ειναι ζωο ή πουτανα.
Tα ειπες ολα τυπε ετσι ακριβως εχουν τα πραγματα και δεν ειναι μονο το ζωο που με ειπε στην φαση στο ασανσερ αλλα ειναι και το αλλο που με ειπε στο τελος πως οι πρωην της ατριχοι φουσκωτοι ηταν καθωσπρεπει γιατι δεν ηθελαν να την γαμησουν και αμφιβαλω αν την γαμησαν πανω απο 2,3 φορες και πως εγω που ειχα το σεξ στο μυαλο μου ημουνα ζωο.Σαλτα και ψοφα ρε παρταλι τζαμπα τα σεναρια που εκανα στο μυαλο μου τοσα χρονια.Μιλαμε την εβλεπα και ελεγα τι γαμησι θα κανει αυτη ρε φιλε θα την γαμαω ολο το βραδυ ετσι και γινει ποτε τιποτα και θα συνεχιζω και ολο το πρωι απο την καυλα αλλα τελικα πηρα τα παπαρια μου στο χερι.

@Μasazonomaxos Tυπε μασαζονομαχε να την φτυσω στα μουτρα ηθελα φιλος και να την πεταξω απο το μπαλκονι του ξενοδοχειου με το ξενερωμα που εφαγα και με αυτα που με ελεγε οχι να κατσω να της κανω και μαθημα και να της αλαξω την νοοτροπια.Πιστευω πως και συ να ησουνα εκει αντι για μενα το ιδιο με μενα θα εκανε απο το ξενερωμα που θα ειχες φαει.
 

stabilo

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2007
Μηνύματα
39
Like
63
Πόντοι
0
Το σωτηριον ετος 2000 πανω στο μιλενιουμ ειμαι φοιτητης,με γκομενα μιξοπαρθενα,καλά φραγκα χαρτζηλικι και δουλεια part-time.Με το που αγοραζω το πρωτο μου αυτοκινητο,γαμιεται ο Διας.Πληρωνω τα μαλλιοκεφαλα μου σε ζημιες,χανω την δουλειά και σουταρω την γκομενα γιατι δεν μου επαιρνε ουτε πίπα.Με χαμουρεμα μονο οταν εισαι 18 χρονών,απλα δεν βγαινει.Και ειναι τεραστια μαλακια να πληρωνεις και σουρτα φερτα με τη γκομενα και να πηδας στο μπουρδελο.
Ειχα δυο φιλαρακια ομως,πολυ καλα παιδια,τα οποια ειχαν μια μαμα αλλο πραμα.Η τυπισσα λιγο πριν τα σαραντα,περπατουσε στο δρομο και γινοταν σεισμός.Και ωραιο τυπακι,οχι καμμια μαλακισμενη πόυ ασχολιεται μονο με νυχια και βαφες μαλλιών.Με βοηθησε και βρηκα δουλειά σε κατι εταιρειες προωθησεων προϊόντων που δουλευε,εβγαζα μεροκαματακι καλό,γνωριζα και γκομενες απο τη δουλειά.Ελα ομως που η τυχη η πουτανα παιζει περίεργα παιχνιδια.....Ενα βραδυ καθομαστε ολοι μαζι και τρωμε και γλενταμε ωραια στο σπιτι τους.Αραζουμε μετα στο σαλόνι για ποτακι,ο αντρας της παει για υπνο και αυτη φερνει ενα λαπτοπ για να την βοηθησω να της δειξω πως δουλευει γιατι οι πιτσιρικαδες φιλοι μου σπαζοντουσαν απο την ασχετοσυνη της και δεν θελανε να της το μαθουν.Καθεται απεναντι μου σε μια πολυθρονα,παιρνει το λαπτοπ στα ποδια της και κανει σταυροποδι στο πλαι για να βολεύεται καλυτερα.Αυτο ήταν...η ζαρτιέρα ειχε φτασει να φαινεται το πανω δεσιμο,το μισο κωλομερι ηταν εξω και εγω ακουγα τους παλμους της καρδιας να χορευουν πεντοζαλι στο πουτσο μου.Ευτυχως δεν με πειρανε χαμπαρι τα φιλαρακια μου,τα οποια παρεπιπτωντος πηγανε για υπνο μετα απο κανα τεταρτο.
Ερχεται η τυπισσα διπλα μου και ανεβαζω πιεση,κοντεψα να λιποθυμισω ρε μαγκες,απο την καυλα και την υπερενταση.Της δειχνω πεντε δεκα πραγματακια βασικά,πως να το ανοιγει κ να το κλεινει κ γινομαι μπουχός.Την αλλη μερα συζηταω το συμβαν με τα φιλαρακια μου στην σχολή,αν ειμαι μαλακας που δεν της την επεσα,μηπως και ειχα παρεξηγησει την ολη φαση και γινομασταν σκατα.Τοτε ο μεγαλυτερος της παρεας,ο οποιος τωρα ειναι κουμπαρος μου,μου ειπε...φιλαρακι εισαι στην αρχη μιας πολυ ωραιας περιπετειας,ομως θελει πολυ προσοχή πως θα το χειριστεις γιατι αν κανεις μαλακια θα καταστρεψεις δυο οικογενειες.
Ποσο δικιο ειχε ο πουστης...το επομενο Σαββατοκυριακο,βγηκαμε με τα φιλαρακια μου και πηγαμε στο τελος και σε ενα πολυ γνωστο στριπτιτζαδικο τοτε.Πηραμε μπουκαλι,γιναμε σκατα,ειχα κι εγω κατι προβληματα με το γερο μου, οταν ξενυχτουσα τσακωνομασταν,οπότε βρεθηκα ξημερώματα να κοιμαμαι στον καναπε τους στο σαλόνι.Δεν ηταν η πρωτη φορα,ειχε ξανατυχει αλλες 2-3 φορες να την πεσω μεχρι το πρωι για να ξεσουρωσω και μετα απο λιγες ωρες εφευγα.Εκεινη την φορα ομως,ξυπνησα βλεποντας τον πατερα των παιδιων να με σκεπαζει με μια κουβερτα και μετα ανοιξε την πορτα του σπιτιου κι εφυγε.Βγαινοντας ξελαμπικαρισα λιγο και τον ειδα οτι φορουσε στρατιωτικα και πηρε και ενα μεγαλο σακο σαν το λουκανικο του στρατου.Συνειδητοποιώ λοιπον οτι ο τυπος εφευγε για κυνηγι,κατι που εκανε σπανια οταν δεν ηταν στο χωριο στο νησί.Ακουω λοιπόν το αμαξι που περνει μπρος και φευγει...σηκώνομαι σιγα σιγα παω προς το μπανιο και τι να δω...η πορτα της κεντρικης κρεβατοκαμαρας μισανοιχτη,η τυπισσα σκεπασμενη απο τη μεση και πανω μεν,απο τη μεση και κατω ολα ηταν σε δημοσια θεα.Σε αυτην την θεα λοιπον εγω δεν αντισταθηκα,το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρος σοφου.Μπουκαρω μεσα σαν τη γατα,αφηνωντας την πορτα το ιδιο μισανοιχτη για να μπορω να αφουγκραζομαι τους ηχους του σπιτιου,τους οποιους ειχα μαθει εντωμεταξυ,ποτε σηκωνεται καποιος,ποτε ανοιγει η πορτα του γκαραζ ή η κεντρική της πολυκατοικιας κ.λ.π,και με τροπο χωνομαι στα σκεπασματα απο τη μερια του συζυγου.
Της πιανω τρυφερα το χερι και το χαϊδευω κι αυτη ξυπναει με κοιταει με απορημενο υφος και μου λεει:Ξερεις ποσα χρονια εχει να μου χαιδεψει το χερι?ερχεται προς το μερος μου και με φιλαει στα χειλη,εκει τουρμπιζω της ριχνω κατι γλωσσοφιλα,την τσακωνω απο τη μεση και την τραβαω κι ερχεται η μιση απανω μου.Κατεβαζω το δεξι της χερι στον καβαλο μου ο οποιος ειναι παγιδευμενος ακομα μεσα στο παντελόνι.Αυτη με κοιταει με ανοιχτο το στομα και μου λεει τι ειναι αυτο???Λεω απο μεσα μου τι σκατα δεν εχει ξαναδει,τα παιδια της πως τα εκανε?Σε εκεινη την ηλικια δεν ειχα παρει χαμπαρι ποσο χοντρο ηταν το παπαρι μου,το συνεκρινα παντα με αυτα που εβλεπα στις τσοντες και μου φαινοταν φυσιολογικο.Και οι πουτανες οταν μου το ανεφεραν ελεγα οκ,μου κανουν κοπλιμεντα οπως σε ολους τους πελατες.
Τον πεταω εξω λοιπον και της το δινω στο χερι να μου τον προθερμανει,η τυπισσα με κοιταζει με ενα υφος αποχαυνωμενο του στυλ τι να το κανω εγω τωρα αυτο;μετα απο τρεις τεσσερις παλινδρομήσεις λοιπόν,μου τραβαει μια κατεβασια τοσο αγαρμπη που ο χαλινος μισοκοπηκε και με πηραν τα ζουμια.Πεταγομαι πανω σαν τον ινδιανο,πηδαω απο πανω της και τρεχω στο μπανιο και τον βαζω στο νιπτηρα κατω απο το τρεχουμενο νερό.Τι πονος,τι αιματα,η γαμημενη αιμοραγια να μην σταματαει κι εγω να μην μπορω να βγαλω ουτε κιχ γιατι τα παιδια κοιμοντουσαν διπλα.Με τα πολλα μαζευω τα συντρίμια μου,τα βρακια μου,κουμπωνομαι και κουτσαινοντας φευγω απο το σπιτι με την αλλη απο πισω να κλαει και να μου ζηταει συγνωμη,οτι δεν το θελε.Τι να το κανω μωρη,παρολιγο να με σακατεψεις της λεω και κλεινω την πορτα μου πισω.20 μερες ετσουζε και που κατουραγα...ακομα και τωρα τοσα χρονια μετα,το σκεφτομαι και ποναω...

Να σαι καλα φιλε ΕΚΛΑΨΑ απο το ΓΕΛΙΟ!!!
 
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Μηνύματα
11.518
Like
13.488
Πόντοι
3.656
Πέρισσυ στη Σωκράτους, απέναντι από το Christiana. Πιατσάριζε Ρωσίδα γύρω στο 1,70, όμορφο πρόσωπο, αλογοουρά, τζιν αθλητικά παπούτσια. Ζήτησε 20€, έκανε τα πάντα (είπε) κι ανεβήκαμε. Έβγαλε τη μπλούζα της, πολύ ωραίο λεπτό σωματάκι, μικρό στήθος, αλλά μου αρέσουν τα skinny. Ξεκινάει με μέτρια πίπα, κι ύστερα από ένα λεπτό, γυρνάει στα τέσσερα, κατεβάζει το παντελόνι και το βρακί και ήθελε να την γαμίσω έτσι. Φορώντας ακόμα και τα παπούτσια!!!!!!!!! Λες κι ήμαστε 15χρονα που κρύφτηκαν κάπου λυσσασμένα από τις καύλες και δεν προλαβαίνουν καν να γδυθούν. Ποτέ δεν έχω ξανασπαστεί τόσο πολύ, την ξέχεσα κι από τότε όποτε την βλέπω δεν τολμάει καν να με κοιτάξει 
 

pokahontas

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Μηνύματα
3.108
Κριτικές
16
Like
1.730
Πόντοι
3.425
Πολλές φορές τα αρσενικά μπερδεύουν την ομορφιά με τη θηλυκότητα.

Εάν εξαιρέσεις τις ιερόδουλες (που ξέρουν), οι γυναίκες που κάνουν καλο κρεββάτι ξέρουν ότι ο άντρας που χύνει δε σημαίνει ότι έχει και οργασμό.

Π
 

Manos 91

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Μηνύματα
558
Κριτικές
2
Like
176
Πόντοι
6
Ναι , αυτό έλεγα νομίζω , που είναι και σχετικά καινούργιο θρέντ.


Βασικά μόλις έψαξα να το βρω και δεν το βρήκα , παίζει να το σβήσαν ; εκτός αν δεν ηταν καινουργιο θρέντ όπως νόμιζα , στα καινούργια έψαξα.
Εγω το ανεβασα αυτο το θεμα ρε συ.
 

bevis

Νέο Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2018
Μηνύματα
1
Like
0
Πόντοι
0
Μαζί με το παρακάτω περιστατικό θα ήθελα και τη συμβουλή σας (και συγνώμη για το σεντόνι αλλά δεν μου έχει ξανατύχει κάτι παρόμοιο). Λοιπόν:
Πριν από λίγο καιρό γνώρισα μια 25άρα (λεπτή, εμφανίσιμη και στα μισά μου χρόνια) και μετά από κάποιες εξόδους ένα βράδι στο σπίτι μου φτάσαμε και στο ψητό. Δεκτική σε οτιδήποτε της έκανα, γλωσσόφιλα, γλυφομούνια, δάχτυλα μπρος πίσω και τα σχετικά, όμως μετά από λίγη ώρα διαπίστωσα ότι όχι μόνο δεν ασχολούνταν αυτή μαζί μου, αλλά ούτε και είχε σκοπό, διότι όταν της ζήτησα να τον πάρει στο στόμα, είπε απλά ότι δεν θέλει. Δεν μου είχε τύχει ποτέ μέχρι τώρα, γνωρίζω βέβαια ότι κάποιες δεν αρέσκονται στο άθλημα της πίπας αλλά το πρόβλημα δεν ήταν μόνο αυτό. Το πραγματικά ξενέρωτο είναι ότι διαπίστωσα πως δεν είχε σκοπό ούτε καν να τον πιάσει στα χέρια της και ακόμη και το βλέμμα της (!) απέφευγε συστηματικά να πέσει στο σημείο εκείνο !!
Η πλάκα είναι πως σε καμία περίπτωση δεν είχε πρόβλημα με την ανταλλαγή υγρών, μου ρούφαγε το στόμα σαν διψασμένη και όταν πάνω στο παιχνίδι της έδινα με το δάχτυλο δικά μου προσπερματικά υγρά τα έγλυφε σαν να είναι γλυφιτζούρι. Επίσης, πρόβλημα καθαριότητας δεν τίθεται, οπότε τι στον πούτσο γίνεται εδώ? Από τη μία να σε παρακαλάει να την γαμήσεις, και από την άλλη να μη θέλει ούτε καν να ΔΕΙ αυτήν την ίδια πούτσα που θα μπει μέσα της!
Περιττό να πω πως δεν τη γάμησα, είχα ξενερώσει τόσο πολύ που ενώ μέχρι τότε μου ήταν πέτρα, ξαφνικά ξεφούσκωσε το ίδιο γρήγορα με μπαλόνι που σκάει. Αντί για αυτό, προσπάθησα να το συζητήσω μαζί της, και να τη ρωτήσω γιατί συμπεριφέρεται τόσο αλλοπρόσαλλα. Μου είπε ότι δεν βρίσκει λόγο να το κάνει γιατί αυτή δεν παίρνει κάποια ηδονή από αυτό (!) και δεν το έκανε ποτέ μέχρι τώρα, αλλά όλοι οι πρώην της δεν ζητούσαν περαιτέρω εξηγήσεις, απλά το δέχονταν. Ηλίθιο επιχείρημα, το ξέρω, με το ίδιο σκεπτικό κι εγώ θα έπρεπε να της τα κατεβάσω αμέσως και να τη γαμήσω στα όρθια. Αλλά, επειδή η ουσία είναι ότι εκείνο το βράδι έμεινα με τα αυτά μου στο χέρι μου, αποφάσισα την επόμενη φορά να της δώσω τις τρύπες της στο δικό της χέρι. Κανονίσαμε εκδρομή για ΣΚ και ήταν η πρώτη φορά που δοκίμασα Cialis (μετά από εξαντλητική ανάγνωση του αντίστοιχου διαφωτιστικού thread εδώ στο φόρουμ). Καμία άλλη παρενέργεια πέρα από μερικούς πόνους στην πλάτη, που εν μέρει μπορεί να οφείλεται και στα ανελέητα μαραθώνια γαμήσια. Η γκόμενα μου έλεγε πως ακόμα αισθανόταν την πούτσα μου μέσα της, ακόμη και μέρες μετά.
Από τότε βρισκόμαστε ανα τακτά χρονικά διαστήματα για γαμήσι και μόνο. Βέβαια η στάση της δεν έχει αλλάξει μέχρι τώρα και το ξενέρωμα ούτε κι αυτό αλλάζει, απλά κι εγώ συνεχίζω μαζί της για δύο λόγους. Πρώτον, επειδή είναι όντως αξιογάμητη (αν και περισσότερο με τιμωρία μοιάζει το σεξ απέναντι σε μια τέτοια εγωιστική bitch) και δεύτερον από περιέργεια μήπως στο μέλλον αισθανθεί την ανάγκη να πάρει και καμιά πίπα. Πάντως έχω πάψει να συζητάω μαζί της γι αυτό, διότι απ ό,τι φαίνεται το βλέπει σαν πίεση, κάτι που θα χειροτέρευε τα πράγματα λόγω αντίδρασης. Πάντως σε κάθε περίπτωση, ό,τι συμβαίνει είναι προσωρινό. Με την πρώτη καλή περίπτωση που θα εμφανιστεί, θα πω γεια στη γκόμενα.
Δεν ξέρω τι άλλο να πω... είναι θέμα εγωισμού? Μήπως έχει πάρει τόσο στραβά την έννοια του φεμινισμού? Και τότε γιατί της αρέσει στα 4 με εμένα να της λέω τι της κάνω και να της τινάζω σπέρμα παντού πάνω της?

Σας έχει συμβεί κάτι παρόμοιο? Ποια η γνώμη σας?
 

midas69

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Μηνύματα
14.857
Like
10.205
Πόντοι
2.406
Ολα με ελληνιδες  :respect:
 

milftaster

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2016
Μηνύματα
455
Like
251
Πόντοι
21
Μαζί με το παρακάτω περιστατικό θα ήθελα και τη συμβουλή σας (και συγνώμη για το σεντόνι αλλά δεν μου έχει ξανατύχει κάτι παρόμοιο). Λοιπόν:
Πριν από λίγο καιρό γνώρισα μια 25άρα (λεπτή, εμφανίσιμη και στα μισά μου χρόνια) και μετά από κάποιες εξόδους ένα βράδι στο σπίτι μου........................... Ποια η γνώμη σας?
δυο πραγματα μονο..........
Οι δαιμονες δεν υπαρχουν, όπως και οι θεοι άλλωστε. Ειναι απλα δημιουργηματα της ψυχικης δραστηριοτητας του ατομου.....
Φρουντ

για την αναλυση της συμπεριφορας ενος ατομου πρεπει να εξεταζονται : οι σχεσεις του με το κοινωνικο περιβαλον, με την δουλεια που κανει με τον εαυτο του καθως και η σχεση του με το σεξ......
Αντλερ
 

Kayliariskwstas

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2017
Μηνύματα
800
Κριτικές
6
Like
276
Πόντοι
6
Μαζί με το παρακάτω περιστατικό θα ήθελα και τη συμβουλή σας (και συγνώμη για το σεντόνι αλλά δεν μου έχει ξανατύχει κάτι παρόμοιο). Λοιπόν:
Πριν από λίγο καιρό γνώρισα μια 25άρα (λεπτή, εμφανίσιμη και στα μισά μου χρόνια) και μετά από κάποιες εξόδους ένα βράδι στο σπίτι μου φτάσαμε και στο ψητό. Δεκτική σε οτιδήποτε της έκανα, γλωσσόφιλα, γλυφομούνια, δάχτυλα μπρος πίσω και τα σχετικά, όμως μετά από λίγη ώρα διαπίστωσα ότι όχι μόνο δεν ασχολούνταν αυτή μαζί μου, αλλά ούτε και είχε σκοπό, διότι όταν της ζήτησα να τον πάρει στο στόμα, είπε απλά ότι δεν θέλει. Δεν μου είχε τύχει ποτέ μέχρι τώρα, γνωρίζω βέβαια ότι κάποιες δεν αρέσκονται στο άθλημα της πίπας αλλά το πρόβλημα δεν ήταν μόνο αυτό. Το πραγματικά ξενέρωτο είναι ότι διαπίστωσα πως δεν είχε σκοπό ούτε καν να τον πιάσει στα χέρια της και ακόμη και το βλέμμα της (!) απέφευγε συστηματικά να πέσει στο σημείο εκείνο !!
Η πλάκα είναι πως σε καμία περίπτωση δεν είχε πρόβλημα με την ανταλλαγή υγρών, μου ρούφαγε το στόμα σαν διψασμένη και όταν πάνω στο παιχνίδι της έδινα με το δάχτυλο δικά μου προσπερματικά υγρά τα έγλυφε σαν να είναι γλυφιτζούρι. Επίσης, πρόβλημα καθαριότητας δεν τίθεται, οπότε τι στον πούτσο γίνεται εδώ? Από τη μία να σε παρακαλάει να την γαμήσεις, και από την άλλη να μη θέλει ούτε καν να ΔΕΙ αυτήν την ίδια πούτσα που θα μπει μέσα της!
Περιττό να πω πως δεν τη γάμησα, είχα ξενερώσει τόσο πολύ που ενώ μέχρι τότε μου ήταν πέτρα, ξαφνικά ξεφούσκωσε το ίδιο γρήγορα με μπαλόνι που σκάει. Αντί για αυτό, προσπάθησα να το συζητήσω μαζί της, και να τη ρωτήσω γιατί συμπεριφέρεται τόσο αλλοπρόσαλλα. Μου είπε ότι δεν βρίσκει λόγο να το κάνει γιατί αυτή δεν παίρνει κάποια ηδονή από αυτό (!) και δεν το έκανε ποτέ μέχρι τώρα, αλλά όλοι οι πρώην της δεν ζητούσαν περαιτέρω εξηγήσεις, απλά το δέχονταν. Ηλίθιο επιχείρημα, το ξέρω, με το ίδιο σκεπτικό κι εγώ θα έπρεπε να της τα κατεβάσω αμέσως και να τη γαμήσω στα όρθια. Αλλά, επειδή η ουσία είναι ότι εκείνο το βράδι έμεινα με τα αυτά μου στο χέρι μου, αποφάσισα την επόμενη φορά να της δώσω τις τρύπες της στο δικό της χέρι. Κανονίσαμε εκδρομή για ΣΚ και ήταν η πρώτη φορά που δοκίμασα Cialis (μετά από εξαντλητική ανάγνωση του αντίστοιχου διαφωτιστικού thread εδώ στο φόρουμ). Καμία άλλη παρενέργεια πέρα από μερικούς πόνους στην πλάτη, που εν μέρει μπορεί να οφείλεται και στα ανελέητα μαραθώνια γαμήσια. Η γκόμενα μου έλεγε πως ακόμα αισθανόταν την πούτσα μου μέσα της, ακόμη και μέρες μετά.
Από τότε βρισκόμαστε ανα τακτά χρονικά διαστήματα για γαμήσι και μόνο. Βέβαια η στάση της δεν έχει αλλάξει μέχρι τώρα και το ξενέρωμα ούτε κι αυτό αλλάζει, απλά κι εγώ συνεχίζω μαζί της για δύο λόγους. Πρώτον, επειδή είναι όντως αξιογάμητη (αν και περισσότερο με τιμωρία μοιάζει το σεξ απέναντι σε μια τέτοια εγωιστική bitch) και δεύτερον από περιέργεια μήπως στο μέλλον αισθανθεί την ανάγκη να πάρει και καμιά πίπα. Πάντως έχω πάψει να συζητάω μαζί της γι αυτό, διότι απ ό,τι φαίνεται το βλέπει σαν πίεση, κάτι που θα χειροτέρευε τα πράγματα λόγω αντίδρασης. Πάντως σε κάθε περίπτωση, ό,τι συμβαίνει είναι προσωρινό. Με την πρώτη καλή περίπτωση που θα εμφανιστεί, θα πω γεια στη γκόμενα.
Δεν ξέρω τι άλλο να πω... είναι θέμα εγωισμού? Μήπως έχει πάρει τόσο στραβά την έννοια του φεμινισμού? Και τότε γιατί της αρέσει στα 4 με εμένα να της λέω τι της κάνω και να της τινάζω σπέρμα παντού πάνω της?

Σας έχει συμβεί κάτι παρόμοιο? Ποια η γνώμη σας?

Την ατακα απο γκομενα "εμενα δεν με καυλωνει να κανω πιπα" κτλ τα εχω ακουσει και γω τυπε
 
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Μηνύματα
11.518
Like
13.488
Πόντοι
3.656
Μαζί με το παρακάτω περιστατικό θα ήθελα και τη συμβουλή σας (και συγνώμη για το σεντόνι αλλά δεν μου έχει ξανατύχει κάτι παρόμοιο). Λοιπόν:
Πριν από λίγο καιρό γνώρισα μια 25άρα (λεπτή, εμφανίσιμη και στα μισά μου χρόνια) και μετά από κάποιες εξόδους ένα βράδι στο σπίτι μου φτάσαμε και στο ψητό. Δεκτική σε οτιδήποτε της έκανα, γλωσσόφιλα, γλυφομούνια, δάχτυλα μπρος πίσω και τα σχετικά, όμως μετά από λίγη ώρα διαπίστωσα ότι όχι μόνο δεν ασχολούνταν αυτή μαζί μου, αλλά ούτε και είχε σκοπό, διότι όταν της ζήτησα να τον πάρει στο στόμα, είπε απλά ότι δεν θέλει. Δεν μου είχε τύχει ποτέ μέχρι τώρα, γνωρίζω βέβαια ότι κάποιες δεν αρέσκονται στο άθλημα της πίπας αλλά το πρόβλημα δεν ήταν μόνο αυτό. Το πραγματικά ξενέρωτο είναι ότι διαπίστωσα πως δεν είχε σκοπό ούτε καν να τον πιάσει στα χέρια της και ακόμη και το βλέμμα της (!) απέφευγε συστηματικά να πέσει στο σημείο εκείνο !!
Η πλάκα είναι πως σε καμία περίπτωση δεν είχε πρόβλημα με την ανταλλαγή υγρών, μου ρούφαγε το στόμα σαν διψασμένη και όταν πάνω στο παιχνίδι της έδινα με το δάχτυλο δικά μου προσπερματικά υγρά τα έγλυφε σαν να είναι γλυφιτζούρι. Επίσης, πρόβλημα καθαριότητας δεν τίθεται, οπότε τι στον πούτσο γίνεται εδώ? Από τη μία να σε παρακαλάει να την γαμήσεις, και από την άλλη να μη θέλει ούτε καν να ΔΕΙ αυτήν την ίδια πούτσα που θα μπει μέσα της!
Περιττό να πω πως δεν τη γάμησα, είχα ξενερώσει τόσο πολύ που ενώ μέχρι τότε μου ήταν πέτρα, ξαφνικά ξεφούσκωσε το ίδιο γρήγορα με μπαλόνι που σκάει. Αντί για αυτό, προσπάθησα να το συζητήσω μαζί της, και να τη ρωτήσω γιατί συμπεριφέρεται τόσο αλλοπρόσαλλα. Μου είπε ότι δεν βρίσκει λόγο να το κάνει γιατί αυτή δεν παίρνει κάποια ηδονή από αυτό (!) και δεν το έκανε ποτέ μέχρι τώρα, αλλά όλοι οι πρώην της δεν ζητούσαν περαιτέρω εξηγήσεις, απλά το δέχονταν. Ηλίθιο επιχείρημα, το ξέρω, με το ίδιο σκεπτικό κι εγώ θα έπρεπε να της τα κατεβάσω αμέσως και να τη γαμήσω στα όρθια. Αλλά, επειδή η ουσία είναι ότι εκείνο το βράδι έμεινα με τα αυτά μου στο χέρι μου, αποφάσισα την επόμενη φορά να της δώσω τις τρύπες της στο δικό της χέρι. Κανονίσαμε εκδρομή για ΣΚ και ήταν η πρώτη φορά που δοκίμασα Cialis (μετά από εξαντλητική ανάγνωση του αντίστοιχου διαφωτιστικού thread εδώ στο φόρουμ). Καμία άλλη παρενέργεια πέρα από μερικούς πόνους στην πλάτη, που εν μέρει μπορεί να οφείλεται και στα ανελέητα μαραθώνια γαμήσια. Η γκόμενα μου έλεγε πως ακόμα αισθανόταν την πούτσα μου μέσα της, ακόμη και μέρες μετά.
Από τότε βρισκόμαστε ανα τακτά χρονικά διαστήματα για γαμήσι και μόνο. Βέβαια η στάση της δεν έχει αλλάξει μέχρι τώρα και το ξενέρωμα ούτε κι αυτό αλλάζει, απλά κι εγώ συνεχίζω μαζί της για δύο λόγους. Πρώτον, επειδή είναι όντως αξιογάμητη (αν και περισσότερο με τιμωρία μοιάζει το σεξ απέναντι σε μια τέτοια εγωιστική bitch) και δεύτερον από περιέργεια μήπως στο μέλλον αισθανθεί την ανάγκη να πάρει και καμιά πίπα. Πάντως έχω πάψει να συζητάω μαζί της γι αυτό, διότι απ ό,τι φαίνεται το βλέπει σαν πίεση, κάτι που θα χειροτέρευε τα πράγματα λόγω αντίδρασης. Πάντως σε κάθε περίπτωση, ό,τι συμβαίνει είναι προσωρινό. Με την πρώτη καλή περίπτωση που θα εμφανιστεί, θα πω γεια στη γκόμενα.
Δεν ξέρω τι άλλο να πω... είναι θέμα εγωισμού? Μήπως έχει πάρει τόσο στραβά την έννοια του φεμινισμού? Και τότε γιατί της αρέσει στα 4 με εμένα να της λέω τι της κάνω και να της τινάζω σπέρμα παντού πάνω της?

Σας έχει συμβεί κάτι παρόμοιο? Ποια η γνώμη σας?

Υπάρχουν αρκετές γκόμενες που είναι ανοργασμικές, για διάφορες αιτίες. Αν δεν έχεις πρόβλημα να την πηδάς όπως ας πούμε μια σκλάβα αγορασμένη, ή μια κούκλα φτιαγμένη με εξαιρετική ποιότητα, συνέχισε. Αν όμως ελπίζεις για συμμετοχή, ξέχνα το. ΣΟΒΑΡΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΊΗΣΗ. Αν μετά από λίγα γαμίσια αρχίσει να ανταποκρίνεται δειλά - δειλά και φτάσει να Γίνει τρομερά δοτική και σου πει ότι είσαι ο πρώτος και ο μόνος που του το κάνει, ΒΑΛΤΟ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ. Είναι εξαιρετική ηθοποιός με τρία μεταπτυχιακά στην αντρική ψυχολογία κι ο σκοπός της είναι να σου ανεβάσει το εγώ στα ουράνια, ώστε να σε ξεζουμίσει στη συνέχεια. ΜΑΚΡΥΑ 
 

pokahontas

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Μηνύματα
3.108
Κριτικές
16
Like
1.730
Πόντοι
3.425
Υπάρχουν αρκετές γκόμενες που είναι ανοργασμικές, για διάφορες αιτίες. Αν δεν έχεις πρόβλημα να την πηδάς όπως ας πούμε μια σκλάβα αγορασμένη, ή μια κούκλα φτιαγμένη με εξαιρετική ποιότητα, συνέχισε. Αν όμως ελπίζεις για συμμετοχή, ξέχνα το. ΣΟΒΑΡΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΊΗΣΗ. Αν μετά από λίγα γαμίσια αρχίσει να ανταποκρίνεται δειλά - δειλά και φτάσει να Γίνει τρομερά δοτική και σου πει ότι είσαι ο πρώτος και ο μόνος που του το κάνει, ΒΑΛΤΟ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ. Είναι εξαιρετική ηθοποιός με τρία μεταπτυχιακά στην αντρική ψυχολογία κι ο σκοπός της είναι να σου ανεβάσει το εγώ στα ουράνια, ώστε να σε ξεζουμίσει στη συνέχεια. ΜΑΚΡΥΑ 

Αυτό που λες είναι φοβερή παπαριά και έχει σχέση με μία και μοναδική σου εμπειρία, την δική σου.

Π
 
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Μηνύματα
11.518
Like
13.488
Πόντοι
3.656
Αυτό που λες είναι φοβερή παπαριά και έχει σχέση με μία και μοναδική σου εμπειρία, την δική σου.

Π

Είναι αλήθεια ότι προέρχεται από δικιά μου εμπειρία. Χρέος μου να πληροφορήσω το συναγωνιστή ώστε να μην καεί η γούνα του, όπως κάηκε η δικιά μου. Γιατί όμως αντιδράς με τόση σφοδρότητα; Ξέρεις, η άρνηση είναι το πρώτο στάδιο του πένθους 1. Άρνηση και απομόνωση 2. Θυμός 3. Διαπραγμάτευση 4. Κατάθλιψη 5. Αποδοχή. Είναι αντιπαραγωγικό να καθηλώνεσαι στο πρώτο στάδιο
 

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Μηνύματα
11.051
Κριτικές
2
Like
2.200
Πόντοι
606
Αυτό που λες είναι φοβερή παπαριά και έχει σχέση με μία και μοναδική σου εμπειρία, την δική σου.

Π

Δεν είναι μοναδική δική του εμπειρία. Είναι η κλασσική ελληνίδα μεσοαστή, τουλάχιστον στη γενιά που γεννήθηκε από το 1970 μέχρι το 1980, με τις οποίες δυστυχώς, κακή και μαύρη μας τύχη τραβήχτηκε η δική μου σειρά γαμώ την τύχη μας μέσα.
 

torpili

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2015
Μηνύματα
182
Like
54
Πόντοι
1
Αμα τις παρεις μια γουνα ή ενα ακριβο ρολοι θα το χαιδευειι στο καθρεφτη 15 μερες ! Εκει ρωτα την, τι ηδονή περνει απο το παλτο και το τριβει ! Αμα η γυναικα δεν λατρεύει το πουστο δεν αξιζει ουτε το σπερμα ουτε τον χρονο μας .
 

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Μηνύματα
4.656
Κριτικές
1
Like
4.319
Πόντοι
1.706
Ξενερωτα γαμησια ,μεγαλο ποσοστο.
Συνηθως ελληνιδες με περιεργη εμφανιση (σκουλαρικια στο χειλος,χαλκαδες,περιεργο ντυσιμο emo ,χρωμα μαλλιων περιεργο).

Εγω δεν καθομαι ουτε στιγμη. Φευγω κ δεν το μετανοιωνω.

Τα τελευταια χρονια εχω καταλαβει πως το ποιοτικο σεξ το κατεχουν τα μιλφ κ κατα προτιμηση μεγαλυτερη σε ηλικια. Λειτουργει διεγερτικα για αυτες κ το σεξ πρεπει να το θυμασαι κ την αλλη μερα....οχι να θελεις να το ξεχασεις....
 

pokahontas

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Μηνύματα
3.108
Κριτικές
16
Like
1.730
Πόντοι
3.425
Δεν είναι μοναδική δική του εμπειρία. Είναι η κλασσική ελληνίδα μεσοαστή, τουλάχιστον στη γενιά που γεννήθηκε από το 1970 μέχρι το 1980, με τις οποίες δυστυχώς, κακή και μαύρη μας τύχη τραβήχτηκε η δική μου σειρά γαμώ την τύχη μας μέσα.

Έλα ρε φίλε που είναι κανόνας αυτό που λες. Απλά σου έκατσαν φόλες ή έχεις μαλακομαγνήτη. Προσωπικά, όσες γκόμενες έχω πάρει που ήταν σχετικά άβγαλτες στο σεξ λαι μετά μάθαμε ο ένας τον άλλον, μια χαρα σχέση έιχαμε και το σεξ ήταν μια χαρά.

Π
 

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Μηνύματα
11.051
Κριτικές
2
Like
2.200
Πόντοι
606
Προσωπικά, όσες γκόμενες έχω πάρει που ήταν σχετικά άβγαλτες στο σεξ λαι μετά μάθαμε ο ένας τον άλλον

Δεν κατάλαβα ότι μιλάς για 15χρονες συμμαθήτριες. Νόμισα ότι μίλαγες για μεγαλύτερες ενήλικες, άνω των 22-23, που το παίζουν μαζεμένες και στη συνέχεια "ανοίγονται" .
Με παρθένες, άβγαλτες και καλόγριες, δεν ήθελα νταραβέρια ούτε όταν ήμουν στην πρώτη λυκείου, πόσο μάλλον τώρα.  Και , σκέψου, πρώτη λυκείου, ήμουν  πολύ πριν το 1990.
 

pokahontas

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Μηνύματα
3.108
Κριτικές
16
Like
1.730
Πόντοι
3.425
Δεν κατάλαβα ότι μιλάς για 15χρονες συμμαθήτριες. Νόμισα ότι μίλαγες για μεγαλύτερες ενήλικες, άνω των 22-23, που το παίζουν μαζεμένες και στη συνέχεια "ανοίγονται" .
Με παρθένες, άβγαλτες και καλόγριες, δεν ήθελα νταραβέρια ούτε όταν ήμουν στην πρώτη λυκείου, πόσο μάλλον τώρα.  Και , σκέψου, πρώτη λυκείου, ήμουν  πολύ πριν το 1990.

Από προσωπικές εμπειρίες, θεωρώ ότι οι γυναίκες κάτω από τα 24, δεν λένε πολύ στο σεξ και είναι σχετικά άπειρες, διότι μπλέκουν με μικρούς που δεν ξέρουν τα κόλπα.

Π
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom