Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ο κλουβιος και κλουβιτσα κάπως έτσι νομίζωποιος τους ξερει?
![]()
Πολλοί, αφού είσαι νεαρός, στα 50 ακόμα. Είμαστε πολλοί γηραιότεροι εδώ μέσα, over 60.Εδώ πηγαίναμε και Σάββατο σχολείο.... ποιος το θυμάται?
Το νεαρός μου άρεσε....χαχαχαΠολλοί, αφού είσαι νεαρός, στα 50 ακόμα. Είμαστε πολλοί γηραιότεροι εδώ μέσα, over 60.
Εδώ έχουν πει εμένα νεαρό, εσύ είσαι βρέφος!!Το νεαρός μου άρεσε....χαχαχα
Για αυτό το πουλί μου είναι ακόμα μικρό ...είμαι μικρός ακόμα και ξέρω ότι όσο περνάνε τα χρόνια μεγαλώνει και αυτό ...Εδώ έχουν πει εμένα νεαρό, εσύ είσαι βρέφος!!
15 ετών ήμουν όχι και πολύ μικρόςΕισαι γνήσιο τεκνο του μπου απ τα γενοφάσκια σου. Μπραβο φιλε
Μη λες τετοια φιλεΕδώ πηγαίναμε και Σάββατο σχολείο.... ποιος το θυμάται?
...ωωωω ρε μαγκα!!!! Διακοπαρες με τον Αγουδημο! Ροδανθη, Μαρινα, Ρομιλντα κ Δημητρουλα!!! Ειχαν τοσα χερια κ τονους λαδομπογια πανω τους που πρακτικα ηταν αβυθιστα!!! Βεβαια ποιο γρηγορα πηγαινες κολυμπωντας αλλα δν γαμιεται
...τι Κρι-Κρι κ Αλτζιντα ρεϊ!!! Για πιτσιρικαδες σας κοβω!κρικρι η αλτζιντα τυπε?
Λησσός,Λατώ και Άπτερα.......ωωωω ρε μαγκα!!!! Διακοπαρες με τον Αγουδημο! Ροδανθη, Μαρινα, Ρομιλντα κ Δημητρουλα!!! Ειχαν τοσα χερια κ τονους λαδομπογια πανω τους που πρακτικα ηταν αβυθιστα!!! Βεβαια ποιο γρηγορα πηγαινες κολυμπωντας αλλα δν γαμιεται![]()

Το αραπακι ήταν το πρόγευμα μας στον Στρατό!Επί δραχμής αυτά....Φίλε πολίτη της θυμαμαι τις γκαζιες που τις βάζαμε οταν ήμουν δημοτικό την δεκαετία του 80 στην σειρά και ρίχναμε από απόσταση και οποίος τις χτυπούσε τις έπαιρνε .Και το κεικ το είχα δοκιμάσει μου το έπαιρνε ο αγαπημένος μου παππούς όταν τελειώναμε το σχολειο .Να είσαι καλά (τρομερές εποχές ).
Φοβερή η ξανθιά Γερμανίδα...ΚαΜπιγκ δεκαετία 80 ,μεγιστος καλογεροπουλος (λούφα και παραλλαγή ).Ανεβαίνουμε μαιμο .Ειπαμε η καλύτερη δεκαετια .
Όταν παίζαμε μπίλιες χαρασσαμε ένα ωοειδές σχήμα όπου το λέγαμε..."Ρίτσο"!Φίλε πολίτη της θυμαμαι τις γκαζιες που τις βάζαμε οταν ήμουν δημοτικό την δεκαετία του 80 στην σειρά και ρίχναμε από απόσταση και οποίος τις χτυπούσε τις έπαιρνε .Και το κεικ το είχα δοκιμάσει μου το έπαιρνε ο αγαπημένος μου παππούς όταν τελειώναμε το σχολειο .Να είσαι καλά (τρομερές εποχές ).