kakothanatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2025
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
καλησπερα
το ίδιο κ 'γώ κ όταν έγραψα εδώ σχόλιο να μου κάνουν έγκριση δεν εμαφανιστικε ποτέΔώστε κάποιος μια έγκριση, έχω στείλει πάνω από 5. Εκτός αν κάνω καμιά πατατιά
Μετά το πέμπτο ποστ δν μπορείς να στείλεις μήνυμα σωστά?
Εγώ δυστυχώς δε ξέρω να σου πω. (Τουλάχιστον κάποιος σου απάντησεΓιατί κανείς δεν μου απαντάει;![]()
Σωστά! Μετα το πεμπτο μπορεις να στειλειςΜετά το πέμπτο ποστ δν μπορείς να στείλεις μήνυμα σωστά?
Με sms νομίζω ότι πρέπει να στείλεις τα μυνήματα φίλεκαλημερα στην ομορφη παρεα, με λενε Ανδρεα και 1η φορα γραφω εδω. Για να μπορω να γραφω και εγω αυτα τα 5 μηνυματα που πρεπει να γραφτου ?
Συγνωμη αν γραφω λαθος σε αυτο το νημα
Καλημερα
Τι μνπνο είσαι...Με sms νομίζω ότι πρέπει να στείλεις τα μυνήματα φίλε![]()
....γεια σου Ανδρεα, τα 5 μηνυματα μπορεις να τα γραψεις σε οποιο νημα θελεις, αλλα καλο ειναι να τα γραψεις σε καποιο νημα "γενικου" ενδιαφεροντος. Δεν θα φανουν αμεσως γιατι πρεπει πρωτα να εγκριθουν (ως νεο μελος) απο καποιον mod. Μετα τα 5 μηνυματα θα μπορεις να κανεις δημοσιευσεις χωρις εγκριση, καθως και να στελνεις ή να λαμβανεις Προσωπικα Μηνυματα.καλημερα στην ομορφη παρεα, με λενε Ανδρεα και 1η φορα γραφω εδω. Για να μπορω να γραφω και εγω αυτα τα 5 μηνυματα που πρεπει να γραφτου ?
Συγνωμη αν γραφω λαθος σε αυτο το νημα
Καλημερα
καταλαβα και σε ευχαριστω πολυ.....γεια σου Ανδρεα, τα 5 μηνυματα μπορεις να τα γραψεις σε οποιο νημα θελεις, αλλα καλο ειναι να τα γραψεις σε καποιο νημα "γενικου" ενδιαφεροντος. Δεν θα φανουν αμεσως γιατι πρεπει πρωτα να εγκριθουν (ως νεο μελος) απο καποιον mod. Μετα τα 5 μηνυματα θα μπορεις να κανεις δημοσιευσεις χωρις εγκριση, καθως και να στελνεις ή να λαμβανεις Προσωπικα Μηνυματα.
υγ. μη ακους τι λενε οι απο πανω, ειναι μουνηδες![]()