Νέα

Πώς να ανοίξω τον κώλο της κοπέλας μου;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα goustarwnaxunw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 233
  • Εμφανίσεις 67K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Μκακ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2024
Like
1.436
Πόντοι
200
Ο κωλος θελει ολο το πακετο για οτι αφορα τα ερεθίσματα με σωστες τεχνικες καυλωνει και ανοιγει ως ενα βαθμο που ειναι έτοιμος να γαμηθει ως αρχαριος ωστε η μνήμη να καταγραψει απολαυση κατι που θα βοηθησει στην πορεια ...

Τα ατομα που θελουν να βαλουν τον κωλο τους στο ερωτικο παιχνιδι θα πρεπει να γνωριζουν ποτε πανε τουαλετα και ετσι θα ξερουν ποτε μπορουν να τον προσφερουν ..

Δεν γίνεται καθε φορα να κανεις κλύσμα και να βαζεις ενα σωρο λυπαντικο ..ενημερωθείτε για τις ποσοτητες γενικοτερα ..και η λαθος χρηση προκαλει προβληματα...

Οταν λοιπον μαθει η κοπελα τον κωλο της ποτε ειναι αδειος και πλησιαζει να τον παραδωσει λιγο πριν να αρχισει η φαση θα παει στο μπανιο και θα βαλει με προφυλαχτικο το ψευτικο πεος στο κωλαρακι της η την σφήνα της και αυτο θα καθαρίσει αν τυχον εχει τιποτα με το που θα το βγαλει ..σαπουνισμα και έτοιμο ..μετα ειναι στο χερι του γαμια ποσο θα το καυλωσει ...

Ο κωλος θελει πειθαρχεια και γνωση και απο της δυο πλευρες αν οχι θα κάνετε κλύσματα θα βαζετε λιπαντικά που χάνεται καθε αίσθηση και μαντεψε σε λιγο καιρο θα εχεις κωλο μονο για τουαλετα
:coffee:
Και πως τις το λες αυτό για να μην την κάνεις και νιώθει κάπως..εγώ την γυναίκα μου την πηδούσα συχνά από πίσωεχρι που την πάτησα βγήκε με λίγο μερεντιτσα και ξενέρωσα και τις το είπα και από τότε δεν την ξαναπήρα..και δεν ξέρω πως να τις το πω να κάμψει κλυσμα να πάει πριν στο μπάνιο το να την πω να μην νιώσει άβολα ;

Magi

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
14
Like
9.473
Πόντοι
3.296
Και πως τις το λες αυτό για να μην την κάνεις και νιώθει κάπως..εγώ την γυναίκα μου την πηδούσα συχνά από πίσωεχρι που την πάτησα βγήκε με λίγο μερεντιτσα και ξενέρωσα και τις το είπα και από τότε δεν την ξαναπήρα..και δεν ξέρω πως να τις το πω να κάμψει κλυσμα να πάει πριν στο μπάνιο το να την πω να μην νιώσει άβολα ;
οσο ποιο καθαρη ειναι απο πισω τοσο καλυτερα θα το απολαυσει ..ξεκινας απο την αληθεια ..
μην μπερδευεις τις γυναικες σας με τα κοριτσια μας ...τα κοριτσια μας κανουν συνέχεια κλυσμα για να μην χασουν τον πελατη αδιαφοροντας για τις επιπτωσεις ...ειναι επιλογη τους να χαλανε την υγεια τους ...
την γυναικα σου θα την προσεχεις απο την στιγμη που σε προσεχει ..

το ποιο βασικο ειναι αν τις αρεσει ..μονο ετσι θα μπει στην διαδικασια να ειναι καθαρη ..και αν τις αρεσει πολυ τοτε να εισαι σιγουρος οτι θα μπει στη διαδικασια να εχει το νου της ποτε να στο δινει οσο ποιο καθαρο γίνεται ...αλλιως θα το εχει βρόμικο για να σε αποφύγει.:coffee:

ειχα ενα κωλιδι που οταν τον γαμουσανε αλλου ελεγε δεν ειμαι καθαρος :2funny::2funny:

Sexypistol

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
6.017
Πόντοι
1.056
οσο ποιο καθαρη ειναι απο πισω τοσο καλυτερα θα το απολαυσει ..ξεκινας απο την αληθεια ..
μην μπερδευεις τις γυναικες σας με τα κοριτσια μας ...τα κοριτσια μας κανουν συνέχεια κλυσμα για να μην χασουν τον πελατη αδιαφοροντας για τις επιπτωσεις ...ειναι επιλογη τους να χαλανε την υγεια τους ...

το ποιο βασικο ειναι αν τις αρεσει ..μονο ετσι θα μπει στην διαδικασια να ειναι καθαρη ..και αν τις αρεσει πολυ τοτε να εισαι σιγουρος οτι θα μπει στη διαδικασια να εχει το νου της ποτε να στο δινει οσο ποιο καθαρο γίνεται ...αλλιως θα το εχει βρόμικο για να σε αποφύγει.:coffee:

ειχα ενα κωλιδι που οταν τον γαμουσανε αλλου ελεγε δεν ειμαι καθαρος :2funny::2funny:
Magi να συμπληρώσω αν μου επιτρέπεις, οτι καλο ειναι να υπαρχει και μια δυο σφήνες για την γυναίκα, θα ειναι πιο πρόθυμη και στα δυο.. και καθαριότητα και διάθεση....

Bossy spacer

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2025
Κριτικές
3
Like
364
Πόντοι
280
Μαλακωσά για αρχή , και όπως μου έλεγε μία Βουλγάρα " λίγκο λίγκο παιντί μου".

Τελευταία τροποποίηση:

Μκακ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2024
Like
1.436
Πόντοι
200

Να τις το πω στα ίσα δηλαδή κάνε κάτι για να εισαι καθαρή να μην έχει από πίσω τίποτα να έχουν φύγει όλα

PAPARIAMANTOLES

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
3
Like
77
Πόντοι
0
Όποιος σιχαίνεται να λερωθεί με σκατα δε γαμαει κώλους . Άστο καλύτερα ήπηγαινε με επαγγελματία .

Τελευταία τροποποίηση:

Magi

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
14
Like
9.473
Πόντοι
3.296
Να τις το πω στα ίσα δηλαδή κάνε κάτι για να εισαι καθαρή να μην έχει από πίσω τίποτα να έχουν φύγει όλα
ολα θελουν τροπο και λογικη .. ως γυναικα επιβήτορας θα σου πω οτι και κλυσμα να κανει αν γαμηθει σωστα και με διαρκεια παλι υπαρχει πιθανοτητα να λερωθεις .. δεν θα λερωθεις μονο αν εισαι υπνος ...οποτε οπως σου εγραψε ο @PAPARIAMANTOLES ...
εγω προσωπικα που παω και σε παγγελματιες λογο οτι γαμαω με μεγαλη διαρκεια ειναι σιγουρο οτι μια εσανς σκατου θα υπαρξει ..ετσι ειναι ο κωλος ..μην μπερδευεσαι με αυτους που κοιμουνται ορθιοι ,αυτοι δεν θα λερωθουν ποτε :2funny::2funny:

xristospap

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Like
19.676
Πόντοι
3.556
Που να χωρέσουν μεσα αν εχει βαλει φραγη εισερχομένων στην κωλοτρυπιδα... Υγ πρωτα βγάζουμε την σφηνα και μετα μπαίνεις... λίγο Johnson Johnson και όχι αλλα πια δάκρυα ...
Καλέ μου φίλε το johnson δεν κάνει αν φοράς προφυλακτικό ,,όπως και η βαζελίνη ...:hi:

• Like
Αντιδράσεις: Y13

Sexypistol

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
6.017
Πόντοι
1.056
Καλέ μου φίλε το johnson δεν κάνει αν φοράς προφυλακτικό ,,όπως και η βαζελίνη ...:hi:
Φίλε μου το ξερω εννοείται, η λιπαντικό ή σάλιο.. το Johnson για να κανει πλύσιμο.... μην την πάρουν τα δάκρυα...

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
93.295
Πόντοι
15.931
Φίλε μου το ξερω εννοείται, η λιπαντικό ή σάλιο.. το Johnson για να κανει πλύσιμο.... μην την πάρουν τα δάκρυα...
ασχετοι ειστε :embarrased:

Sexypistol

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
6.017
Πόντοι
1.056
1000009646.jpg

Σιγά μην σου γράψουμε και κριτική του κωλου... αν θες να μάθς, σφυριζ στου ημίχρονου και μπαιν γκολλλ....

Μκακ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2024
Like
1.436
Πόντοι
200
ολα θελουν τροπο και λογικη .. ως γυναικα επιβήτορας θα σου πω οτι και κλυσμα να κανει αν γαμηθει σωστα και με διαρκεια παλι υπαρχει πιθανοτητα να λερωθεις .. δεν θα λερωθεις μονο αν εισαι υπνος ...οποτε οπως σου εγραψε ο @PAPARIAMANTOLES ...
εγω προσωπικα που παω και σε παγγελματιες λογο οτι γαμαω με μεγαλη διαρκεια ειναι σιγουρο οτι μια εσανς σκατου θα υπαρξει ..ετσι ειναι ο κωλος ..μην μπερδευεσαι με αυτους που κοιμουνται ορθιοι ,αυτοι δεν θα λερωθουν ποτε :2funny::2funny:
Εντάξει ναι αλλά με κλυσμα τουλάχιστον πας πιο άνετα εγώ με τον φόβο και με δάχτυλο πρώτα να δω αν έχει τίποτα μέσα χαχα..οπότε τις το λέω ότι να κάνεις κάτι να εισια καθαρή μέσα να το κάνουμε πιο ανετα

Magi

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
14
Like
9.473
Πόντοι
3.296
Εντάξει ναι αλλά με κλυσμα τουλάχιστον πας πιο άνετα εγώ με τον φόβο και με δάχτυλο πρώτα να δω αν έχει τίποτα μέσα χαχα..οπότε τις το λέω ότι να κάνεις κάτι να εισια καθαρή μέσα να το κάνουμε πιο ανετα
ποσο τυχερος εισαι που δεν μου ανεβαζουν πολλα βιντεακια μου ..τωρα θα σου εστελνα ενα που βαζω μεταλλικες βεργες στην τρυπουλα που κατουρας ..οποτε πριν να γαμισεις θελω να εισαι καθαρος ...πως σου φαίνεται μόρτη ? τι λενε τα δαχτυλακια σου για αυτο?:coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom