Διαγραμμένο μέλος 227688
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 15
- Like
- 13.425
- Πόντοι
- 4.496
Το πιο σίγουρο είναι το Τ.Α
Προχθές πήδηξα μία τύπισα από τον κώλο. Το έπαιζε πολύ δύσκολη , και αρχικά φαινότανε σφιχτή και αδούλευτη η τρύπα της. Μετά από πολύ επεξεργασία φλιψειμο και λιαντικό τα τέσσερα δάχτυλα έμπαιναν άνετα το ίδιο και το γκαυλί μου. Η μαλακία είναι πως όταν την έστησα στα τέσσερα τη γάμησα άγρια και ματωσε. Αποτέλεσμα να μου δηλώνει κατηγορηματικά πως δεν πρόκυται να μου ξανακάτσε. Προσοχή να είστε συγκρατημένοι τις πρώτες φορές διότι κάθε μέρα με βρίζει και δεν ξέρω πότε θα μου τον ξαναδώσει.
Το ίδιο έπαθα και εγώ με την γυναίκα μου, μετά από άγριο ξεκώλιασμα δυστυχώς δεν μου ξαναεδωσε την κωλαρα τηςΠροχθές πήδηξα μία τύπισα από τον κώλο. Το έπαιζε πολύ δύσκολη , και αρχικά φαινότανε σφιχτή και αδούλευτη η τρύπα της. Μετά από πολύ επεξεργασία φλιψειμο και λιαντικό τα τέσσερα δάχτυλα έμπαιναν άνετα το ίδιο και το γκαυλί μου. Η μαλακία είναι πως όταν την έστησα στα τέσσερα τη γάμησα άγρια και ματωσε. Αποτέλεσμα να μου δηλώνει κατηγορηματικά πως δεν πρόκυται να μου ξανακάτσε. Προσοχή να είστε συγκρατημένοι τις πρώτες φορές διότι κάθε μέρα με βρίζει και δεν ξέρω πότε θα μου τον ξαναδώσει.
τυπε με ενα καλο δωρακι τσαντα prada καθαρισεςΤο ίδιο έπαθα και εγώ με την γυναίκα μου, μετά από άγριο ξεκώλιασμα δυστυχώς δεν μου ξαναεδωσε την κωλαρα της
Xωράει όχι μόνο έναν, αλλά και 2 πούτσουςο καθε κωλος οταν παει τουαλετα καποιες φορες μπορει να βγαλει σε μεγεθος οσο ειναι το πεος και ισως και μεγαλυτερο για οσους δεν πανε καθε μερα ..οποτε τη ρεβανσ την πηρε το σκατο και οχι το πεος ...οποτε τι διαολο κάνετε και δεν χωρατε εκει μεσα ..![]()
Λεμε για απλα πραγματα ...βαστα ..Xωράει όχι μόνο έναν, αλλά και 2 πούτσους
Μπα,το έχει πάρει από φόβο πλέοντυπε με ενα καλο δωρακι τσαντα prada καθαρισες
Που να χωρέσουν μεσα αν εχει βαλει φραγη εισερχομένων στην κωλοτρυπιδα... Υγ πρωτα βγάζουμε την σφηνα και μετα μπαίνεις... λίγο Johnson Johnson και όχι αλλα πια δάκρυα ...ο καθε κωλος οταν παει τουαλετα καποιες φορες μπορει να βγαλει σε μεγεθος οσο ειναι το πεος και ισως και μεγαλυτερο για οσους δεν πανε καθε μερα ..οποτε τη ρεβανσ την πηρε το σκατο και οχι το πεος ...οποτε τι διαολο κάνετε και δεν χωρατε εκει μεσα ..![]()
χμ...το στραπον δε φοριεται αλλιως?Λοιπον οταν η κοπελα δεν σας το δινει αλλα θελει και να γαμηθει ,θα παρει ενα μικρο στραπον το οποιο θα παιζει μονη της μπροστα σας εαν σας καλεσει να μπειτε στο παιχνιδι να θυμαστε τον τροπο που γαμουσε τον εαυτο της ..ετσι θα κερδισετε την εμπιστοσυνη της οτι θελετε να γαμηθειτε και οχι απλα να χυσει το τσουτσουνι...
γραβαταχμ...το στραπον δε φοριεται αλλιως?