Νέα

Πώς να ανοίξω τον κώλο της κοπέλας μου;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα goustarwnaxunw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 233
  • Εμφανίσεις 67K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kost_pap_8585

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2024
Like
453
Πόντοι
21
Προχθές πήδηξα μία τύπισα από τον κώλο. Το έπαιζε πολύ δύσκολη , και αρχικά φαινότανε σφιχτή και αδούλευτη η τρύπα της. Μετά από πολύ επεξεργασία φλιψειμο και λιαντικό τα τέσσερα δάχτυλα έμπαιναν άνετα το ίδιο και το γκαυλί μου. Η μαλακία είναι πως όταν την έστησα στα τέσσερα τη γάμησα άγρια και ματωσε. Αποτέλεσμα να μου δηλώνει κατηγορηματικά πως δεν πρόκυται να μου ξανακάτσε. Προσοχή να είστε συγκρατημένοι τις πρώτες φορές διότι κάθε μέρα με βρίζει και δεν ξέρω πότε θα μου τον ξαναδώσει.

ButtLicker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2014
Κριτικές
8
Like
2.604
Πόντοι
486
Προχθές πήδηξα μία τύπισα από τον κώλο. Το έπαιζε πολύ δύσκολη , και αρχικά φαινότανε σφιχτή και αδούλευτη η τρύπα της. Μετά από πολύ επεξεργασία φλιψειμο και λιαντικό τα τέσσερα δάχτυλα έμπαιναν άνετα το ίδιο και το γκαυλί μου. Η μαλακία είναι πως όταν την έστησα στα τέσσερα τη γάμησα άγρια και ματωσε. Αποτέλεσμα να μου δηλώνει κατηγορηματικά πως δεν πρόκυται να μου ξανακάτσε. Προσοχή να είστε συγκρατημένοι τις πρώτες φορές διότι κάθε μέρα με βρίζει και δεν ξέρω πότε θα μου τον ξαναδώσει.

αγαπη και προδερμ σε σφιχτο κωλαρακι.....

χωρισε τη και πηγαινε σε αλλη και προσπαθησε ξανα , καποια στιγμη θα τα καταφερεις!

naleg51035

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2020
Like
122
Πόντοι
0
Εδώ σε έχω...

Συνημμένα

• CRA-004-1200x1200.jpg
    CRA-004-1200x1200.jpg
    195,8 KB · Εμφανίσεις: 41

kost_pap_8585

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2024
Like
453
Πόντοι
21
Δεν είναι μόνιμη. Εδώ και 3 χρόνια πηδιόμαστε αραιά και που.

Driver1981

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Απρ 2022
Like
8.276
Πόντοι
1.056
Το ίδιο έπαθα και εγώ με την γυναίκα μου, μετά από άγριο ξεκώλιασμα δυστυχώς δεν μου ξαναεδωσε την κωλαρα της

ciociopoulos33

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2025
Like
2
Πόντοι
0
Με λιγο ψησημο παραπανω ολα γινονται, εγω ειχα το ιδιο θεμα ακριβως και πλεον εναν χρονο μετα και με σαλιο και υπομονη αρκετη τα καταφερα.Ολα θελουν κοπο και υπομονη

Persona no grata

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2021
Like
7
Πόντοι
0

Magi

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
14
Like
9.473
Πόντοι
3.296
ο καθε κωλος οταν παει τουαλετα καποιες φορες μπορει να βγαλει σε μεγεθος οσο ειναι το πεος και ισως και μεγαλυτερο για οσους δεν πανε καθε μερα ..οποτε τη ρεβανσ την πηρε το σκατο και οχι το πεος ...οποτε τι διαολο κάνετε και δεν χωρατε εκει μεσα ..:coffee:

BestNot

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2024
Like
889
Πόντοι
86
ο καθε κωλος οταν παει τουαλετα καποιες φορες μπορει να βγαλει σε μεγεθος οσο ειναι το πεος και ισως και μεγαλυτερο για οσους δεν πανε καθε μερα ..οποτε τη ρεβανσ την πηρε το σκατο και οχι το πεος ...οποτε τι διαολο κάνετε και δεν χωρατε εκει μεσα ..:coffee:
Xωράει όχι μόνο έναν, αλλά και 2 πούτσους

ria sunn η τσέχα

Magi

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
14
Like
9.473
Πόντοι
3.296
Λοιπον οταν η κοπελα δεν σας το δινει αλλα θελει και να γαμηθει ,θα παρει ενα μικρο στραπον το οποιο θα παιζει μονη της μπροστα σας εαν σας καλεσει να μπειτε στο παιχνιδι να θυμαστε τον τροπο που γαμουσε τον εαυτο της ..ετσι θα κερδισετε την εμπιστοσυνη της οτι θελετε να γαμηθειτε και οχι απλα να χυσει το τσουτσουνι...

daddy0h_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Κριτικές
7
Like
914
Πόντοι
361
Με τιρμπουσον

Y13

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
6.682
Πόντοι
1.056
Με σάλιο και υπομονή ! το λέει και ο λαός.

Sexypistol

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
6.017
Πόντοι
1.056
Που να χωρέσουν μεσα αν εχει βαλει φραγη εισερχομένων στην κωλοτρυπιδα... Υγ πρωτα βγάζουμε την σφηνα και μετα μπαίνεις... λίγο Johnson Johnson και όχι αλλα πια δάκρυα ...

mn2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Like
3.450
Πόντοι
446
Λοιπον οταν η κοπελα δεν σας το δινει αλλα θελει και να γαμηθει ,θα παρει ενα μικρο στραπον το οποιο θα παιζει μονη της μπροστα σας εαν σας καλεσει να μπειτε στο παιχνιδι να θυμαστε τον τροπο που γαμουσε τον εαυτο της ..ετσι θα κερδισετε την εμπιστοσυνη της οτι θελετε να γαμηθειτε και οχι απλα να χυσει το τσουτσουνι...
χμ...το στραπον δε φοριεται αλλιως?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom