Διαγραμμένο μέλος 249604
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2024
- Like
- 434
- Πόντοι
- 20
Ναι φίλε μου δουλεψε χρόνια στην πιάτσα το 2002Δεν νομίζω να,δούλεψε σε μπουρδελα
Ναι φίλε μου δουλεψε χρόνια στην πιάτσα το 2002Δεν νομίζω να,δούλεψε σε μπουρδελα
...ποια Σαντρα "εφυγε" ρε παιδια, αυτη η Σαντρα?!?!!?Δυστυχώς έφυγε
Sandra,love της sirina....ποια Σαντρα "εφυγε" ρε παιδια, αυτη η Σαντρα?!?!!?
![]()
Δεν είναι αυτή. Αυτή είναι η willi που δουλεύει σε μπουρδελοSandra,love της sirina.
Ποια είναι πάλι αυτή;Sandra,love της sirina.
Αστο ασχετοςΠοια είναι πάλι αυτή;
πουΔεν είναι αυτή. Αυτή είναι η willi που δουλεύει σε μπουρδελο
Αυτή ειναι η Sunny wild , νομιζω δουλεύει φυλής...ποια Σαντρα "εφυγε" ρε παιδια, αυτη η Σαντρα?!?!!?
![]()
....ναι αλλα Sandra την λενεΑυτή ειναι η Sunny wild , νομιζω δουλεύει φυλής
ναιΈχει πάρει κανεις καμινέρο?
...ποια Σαντρα "εφυγε" ρε παιδια, αυτη η Σαντρα?!?!!?
![]()
Όχι αυτή η Σάντρα λοβε η Γερμανίδα πέθανε....ποια Σαντρα "εφυγε" ρε παιδια, αυτη η Σαντρα?!?!!?
![]()
παιζει καμια προσφορα για ταβλαδορους?Η Lisa Ann κάνει.
Αν είσαι παίκτης του NBA,celebrity κτλπ με πολύ υψηλές ταρίφες.
Τλφ εχειςΤωρα δε γνωριζω.πριν κανα δυο χρονια εκανε σιγουρα.ειχα μιλησει στο βιμπερ.
Οχι το χω διαγραψειΤλφ εχεις
Που μπορώ να βρω το γραφείο που κανει βυζιτεςΟχι το χω διαγραψει
BbwΓιατί σου άρεσε η κυρία;
Της έχω πάρει και της δύο αδερφές μαζί (Silvia&Evelin) πριν 10 χρόνια περίπου στην Βουδαπέστη. Αξίζουν τα λεφτά τους,τα κάνουν όλα non stop.ειχα μιλησει με evelin dellai ζηταει πολλααα
Να συμπληρώσω και Παρίσι και Βουδαπέστη,πριν αρκετά χρόνια οι τιμές ήταν καλύτερες,τώρα έχουν ξεφύγει.Επίσης μέχρι το 2020 το γραφείο GDE,έφερνε καλές πορνοστάρ στην Αθήνα με καλές τιμές ,έχω πάρει Cherry Vine,καιKatie Montana. Η Cherry μια από της καλύτερες που έχω πάρει!!Παλιότερα, επί Ζουζανα, τα καλοκαίρια είχαμε κάποια τουρ από ονόματα που με αφορμή τις διακοπές, έκαναν και ραντεβού. Πλέον μόνο εξωτερικό, Πράγα και Λονδίνο από ότι διαβάζω (για κοντά) και μετά Αμερική.
Οι τιμές φυσικά εκτός ελληνικής πραγματικότητας, αλλά οκ, τόσα θέλουν, τόσα ζητάνε..