Δεν πέρασες τόσο καλά με Sunny?Εχω γαμησει παλαιοτερα Sunny Wild που ηταν οκ ενα τυπικο στουντιακο γαμησι και Αιμιλια Μπαρακ οπου εγινε χαμος (ανταλλαξαμε βρωμολογα, την πηρα απο κωλο, την εχυσα στην μαπα κτλ, χορταστικο ραντεβου)
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πορνοστάρ που εκδίδονται
- Μέλος που άνοιξε το νήμα louc
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 517
- Εμφανίσεις 254K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
wavemaster69
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2011
- Like
- 829
- Πόντοι
- 81
Ηταν σε στουντιο με την Sunny, οποτε ηταν καλα μεν (και τρομερη κορμαρα για κρεββατι η Sunny) αλλα τυπικα
Φοβερή κορμάρα για σφυροκόπημαΗταν σε στουντιο με την Sunny, οποτε ηταν καλα μεν (και τρομερη κορμαρα για κρεββατι η Sunny) αλλα τυπικα
Lavenerebianca
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2025
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Γνωρίζουμε κάτι για Rebecca Moore, Jasmine Jae και Αva Koxxx?
Επίσης, σίγουρα η Francesca Felucci είναι ενεργή, μιας που έχω επικοινωνήσει μαζί της, αλλά μόνο για εκτός έδρας, δηλαδή, αποκλειστικά στην Πράγα.
Επίσης, σίγουρα η Francesca Felucci είναι ενεργή, μιας που έχω επικοινωνήσει μαζί της, αλλά μόνο για εκτός έδρας, δηλαδή, αποκλειστικά στην Πράγα.
Τελευταία τροποποίηση:
Lavenerebianca
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2025
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Βέβαια, το μεγάλο απωθημένο είναι η νούμερο 1 φαντασίωση μου, η Lezley Zen. Άνετα θα έδινα μέχρι και 3κ για μια ώρα μαζί της. Εάν έχει κάποιος inside info για το εάν μπορούμε να την βρούμε κάπου, θα ήμουν κάτι παραπάνω από υπόχρεος.
olotyxeros
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 24
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.820
Είδα σε στόρυ της ότι η Amy Andersen πάει Μύκονο. Ποιος άραγε να την έκλεισε και για τι ποσό?
Undertaker 1989
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2025
- Like
- 531
- Πόντοι
- 81
dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.896
- Πόντοι
- 3.936
Την είχα πετύχει σε στούντιο. Γιατί τέτοιος υποβιβασμός?Αυτή ειναι η Sunny wild , νομιζω δουλεύει φυλής
dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.896
- Πόντοι
- 3.936
Εγώ έχω φάει Σκάλωμα με Vicky Love. Δυστυχώς (από όσο ξέρω) δεν έρχεται Ελλάδα.Βέβαια, το μεγάλο απωθημένο είναι η νούμερο 1 φαντασίωση μου, η Lezley Zen. Άνετα θα έδινα μέχρι και 3κ για μια ώρα μαζί της. Εάν έχει κάποιος inside info για το εάν μπορούμε να την βρούμε κάπου, θα ήμουν κάτι παραπάνω από υπόχρεος.
Γιαννιος420
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2024
- Like
- 4.074
- Πόντοι
- 456
γτ παιζει να ερθουν ελλαδα;;;Παιδιά μια καλή ανάληψη θα έκανα για την Cory chase η την Holli Hendrix.
Αυτές είναι εξυπηρετικές η ήταν στο παρελθον;;
Ημεδαπος
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 35
- Like
- 7.858
- Πόντοι
- 3.436
Δεν άκουσα κάτι για αν θα έρθουν, απλά ρωτάω αν το πάνε το γράμμα....γτ παιζει να ερθουν ελλαδα;;;
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 35.303
- Πόντοι
- 10.656
Πολλα μπαζα εχετε απωθημενα μαγκες
Νταξ δεν κρινω, οτι ποθει ο καθενας. Εγω για αυτην, αν ζητουσε πιο πολλα απο οσα εχω διαθεσιμα, ληστευα τραπεζα 

(mh=rEHKrYw38PxwT8sn)41717031b.gif)
Μέγας Παπατζής
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 15.358
- Πόντοι
- 2.256
Η Amy Andersen βγαζει καμια 4-5 χαρτια απο only fans.,..νομιζεις αμα κανει βιζιτα θα κανει με λιγοτερα απο 6ψηφιο νουμερο;Είδα σε στόρυ της ότι η Amy Andersen πάει Μύκονο. Ποιος άραγε να την έκλεισε και για τι ποσό?
olotyxeros
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 24
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.820
Σίγουρα. Σε όλες τις χώρες του κόσμου, αν έχεις τα κατάλληλα κονε, κλείνεις και για 4ψηφιο. Υπήρχε παλικάρι εδώ που έχει σταματήσει χρόνια, αλλά πηδαγε πορνοσταρ αβέρτα.Η Amy Andersen βγαζει καμια 4-5 χαρτια απο only fans.,..νομιζεις αμα κανει βιζιτα θα κανει με λιγοτερα απο 6ψηφιο νουμερο;
tsigkoleletos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2024
- Κριτικές
- 21
- Like
- 2.679
- Πόντοι
- 1.206
Αμα έχεις λεφτά για πέταμα. Κυριολεκτικά πια γιατί να πληρώσεις χρυσάφι την amy η την aletta οταν βλέπεις ότι πηδάς ξερό πλαστικό πράγμα??? Λες και ηταν τίποτα άντρες με αλλαγή φύλου έχουν καταλήξει με τόσες επεμβάσεις...Σίγουρα. Σε όλες τις χώρες του κόσμου, αν έχεις τα κατάλληλα κονε, κλείνεις και για 4ψηφιο. Υπήρχε παλικάρι εδώ που έχει σταματήσει χρόνια, αλλά πηδαγε πορνοσταρ αβέρτα.
olotyxeros
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 24
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.820
Εμένα άλλη είναι η αγαπημένη μου έτσι και αλλιώς.. Μπορεί για εσένα να μην αξίζει, αλλά κάποιοι προτιμούν το πλαστικό. Δεν έχει βγει τυχαία το.. Plastic is Fantastic!Αμα έχεις λεφτά για πέταμα. Κυριολεκτικά πια γιατί να πληρώσεις χρυσάφι την amy η την aletta οταν βλέπεις ότι πηδάς ξερό πλαστικό πράγμα??? Λες και ηταν τίποτα άντρες με αλλαγή φύλου έχουν καταλήξει με τόσες επεμβάσεις...
ΣΕΞΟΤΟΥΡΙΣΤΑΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2024
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.189
- Πόντοι
- 361
Δεν ξέρω αν το συγκεκριμένο thread απευθύνεται και σε κόσμο που ενδιαφέρεται να ταξιδέψει, αλλά σαν σωστός σεξοτουρίστας οφείλω να δώσω την πληροφορία ότι εκδίδεται στο LA η Gia Derza.