hardcorepse
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2025
- Like
- 2.679
- Πόντοι
- 456
άρα δεν αξίζει τα 400 και τα 250 ίσως για μια φορά σαν εμπειρία μόνο
Για εμένα όχι όταν με αυτά τα λεφτά κλείνεις 2ωρα και 3ωρα με κοπέλες που πραγματικά ιδρώνουν την φανέλα!άρα δεν αξίζει τα 400 και τα 250 ίσως για μια φορά σαν εμπειρία μόνο
Στείλτε πμΠως μπορούμε να της στείλουμε μήνυμα για να κανονίσουμε ρε παιδια;
Καλησπέρα παιχταρά μου, εγώ έχω βρεθεί με την κοπέλα αρκετό καιρό πριν.
η κοπέλα όντως έχει κωλοτρυπίδα φρεάτιο όντως είναι δεκτική σε πιο Extreme καταστάσεις αλλά σε καμία περίπτωση όχι όπως στις ταινίες της.
Δεν θα πάρει καμία πρωτοβουλία, για το οτιδήποτε πρέπει να την παροτρύνεις εσύ και γενικά εμένα η αίσθηση που μου έβγαλε είναι ότι την νοιάζει απλά να πάρει τα λεφτά (να μου πεις όλες αυτό τις νοιάζει) και όχι να περάσει και ο πελάτης καλά!
Συμπερασματικά τα δεν δικαιολογεί τα λεφτά που ζητάει για τις πιο extreme καταστάσεις!
Ελπίζω να βοήθησα!
Θα ήθελα να προσθέσω κάτι.
Είναι πολύ (υπερβολικά) αυστηρή με τον χρόνο που διατίθεται για τα «ραντεβού». Βάζει ξυπνητήρι και μας σπεύδει να τελειώσουμε και να φύγουμε.
Σας έχουν προειδοποιήσει.
Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους!
Προφανώς και δεν αρέσουμε σε όλους... και κάποιοι έχουν τόσο αρνητική ενέργεια που μας βγάζουν ενδεχομένως παθητικοτητα....Υπάρχει διαφορά μεταξύ παθητικότητας και υποταγής.
Στα ραντεβού, είναι παθητική.
Δεν είναι εκεί για να περάσει καλά, αλλά μόνο για να περιμένει να κάνεις αυτό που θέλεις, χωρίς να σε απασχολεί ή να προσπαθεί να κάνει τα πράγματα ενδιαφέροντα.
Περιμένει παθητικά να περάσει ο χρόνος.
Μπορεί να φαίνεται δυσάρεστη όταν τελειώνει το ραντεβού... και το βρίσκω πολύ αμήχανο.
Θα κάνω μια κριτική αργότερα.
Και εγώ...Είδαμε ο ένας τον άλλον καλά... Έχω τα μηνύματα στο τηλέφωνό μου.
Επιπλέον, η εμπειρία μου είναι παρόμοια με πολλών άλλων που σε έχουν δει.
Εσύ βέβαια συνέχισε το.. εγώ δεν αξίζει να ασχοληθώ άλλο... τα φιλιά μου....Είδαμε ο ένας τον άλλον καλά... Έχω τα μηνύματα στο τηλέφωνό μου.
Επιπλέον, η εμπειρία μου είναι παρόμοια με πολλών άλλων που σε έχουν δει.
Υπάρχει διαφορά μεταξύ παθητικότητας και υποταγής.
Στα ραντεβού, είναι παθητική.
Δεν είναι εκεί για να περάσει καλά, αλλά μόνο για να περιμένει να κάνεις αυτό που θέλεις, χωρίς να σε απασχολεί ή να προσπαθεί να κάνει τα πράγματα ενδιαφέροντα.
Περιμένει παθητικά να περάσει ο χρόνος.
Μπορεί να φαίνεται δυσάρεστη όταν τελειώνει το ραντεβού... και το βρίσκω πολύ αμήχανο.
Θα κάνω μια κριτική αργότερα.
Βίκυ!Πες και το άλλο!Ό,τι και εμείς δεν αρέσουμε σε όλες σας, οπότε με αυτούς που δεν σας αρέσουν, απλώς κάνετε διεκπαιρέωση!Προφανώς και δεν αρέσουμε σε όλους... και κάποιοι έχουν τόσο αρνητική ενέργεια που μας βγάζουν ενδεχομένως παθητικοτητα....
Εσύ βέβηαια συνέχισε το.. εγώ δεν αξίζει να ασχοληθώ άλλο... τα φιλιά μου....
Δύσκολο να την πετύχεις έξω....γιατί ζει εκτός Αθηνών !!Πρέπει να σκεφτούμε ότι η Βίκυ και η κάθε Βίκυ στις ταινίες είναι επαγγελματίας άρα ακολουθεί ένα σενάριο. Στο σεξ με έναν άντρα σίγουρα λειτουργεί και με ένα ποσοστό συναισθήματα και συμμετοχής. Εγώ αν την έβλεπα έξω θα της την έπεφτα σίγουρα.
Στο καλύτερο σημείο "κόπηκε" το βίντεο με την εμφάνιση της Βικάρας!