Νέα

Πορνοστάρ Έλλη/Vicky Sol

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

hardcorepse

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2025
Like
2.679
Πόντοι
456
άρα δεν αξίζει τα 400 και τα 250 ίσως για μια φορά σαν εμπειρία μόνο

ic07

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2022
Like
450
Πόντοι
20
άρα δεν αξίζει τα 400 και τα 250 ίσως για μια φορά σαν εμπειρία μόνο
Για εμένα όχι όταν με αυτά τα λεφτά κλείνεις 2ωρα και 3ωρα με κοπέλες που πραγματικά ιδρώνουν την φανέλα!
Και φαντάσου εγώ την Βίκυ έψαχνα να την κλείσω ραντεβού από την πρώτη ταινία που είχε βγάλει στη SIRINA!
Είχα κόλλημα!

Petrosstama

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2021
Like
10
Πόντοι
0
Πως μπορούμε να της στείλουμε μήνυμα για να κανονίσουμε ρε παιδια;

Jack_of_all_trades

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2019
Κριτικές
3
Like
1.421
Πόντοι
360
Καλησπέρα παιχταρά μου, εγώ έχω βρεθεί με την κοπέλα αρκετό καιρό πριν.
η κοπέλα όντως έχει κωλοτρυπίδα φρεάτιο όντως είναι δεκτική σε πιο Extreme καταστάσεις αλλά σε καμία περίπτωση όχι όπως στις ταινίες της.
Δεν θα πάρει καμία πρωτοβουλία, για το οτιδήποτε πρέπει να την παροτρύνεις εσύ και γενικά εμένα η αίσθηση που μου έβγαλε είναι ότι την νοιάζει απλά να πάρει τα λεφτά (να μου πεις όλες αυτό τις νοιάζει) και όχι να περάσει και ο πελάτης καλά!
Συμπερασματικά τα δεν δικαιολογεί τα λεφτά που ζητάει για τις πιο extreme καταστάσεις!
Ελπίζω να βοήθησα!

Θα ήθελα να προσθέσω κάτι.

Είναι πολύ (υπερβολικά) αυστηρή με τον χρόνο που διατίθεται για τα «ραντεβού». Βάζει ξυπνητήρι και μας σπεύδει να τελειώσουμε και να φύγουμε.

Σας έχουν προειδοποιήσει.

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους!

Εφόσον έχετε συναντήσει την κοπέλα, και οι εμπειριες σας ήταν αρκετά διαφορετικές από αυτές που έχουν γράψει τα 3 μέλη που την έχουν δει στις κριτικές τους, γιατί δεν γράφετε κριτικές να περιγράψετε ακριβώς πώς πήγαν τα πράγματα, τι σας έφτιαξε τι σας ενόχλησε κλπ?

Τα γράφετε εδώ, που αφενός θα χαθούν καθώς περνάνε οι σελίδες του νήματος, και αφετέρου δεν επηρεάζεται και η συνολική βαθμολογία της κοπέλας.

Μπείτε στον κατάλογο των κριτικών της, γράψτε αυτά που βιώσατε, καλά στραβά οτιδήποτε, και για να μείνουν και για να έχει εικόνα κάποιος που πάει να την κλείσει ότι η κοπέλα μπορεί να μην είναι για συνολική βαθμολογία 7,9 που είναι τώρα, αλλά 6,5 πχ.

3 κριτικές έχει όλες κι όλες (δεν αναφέρομαι σε κριτικές από άλλα γραφεία που μπορεί να είναι προπολεμικές). Δεν είναι ότι έχει 30, οπότε δεν θα πείτε και κάτι καινούριο.

Όσον αφορά αυτά που έχουν γραφτεί, εγώ δεν καταλαβαίνω κάτι αρνητικό. Ίσως είμαι εγώ χαζός. Το να βάζει η κοπέλα ρολόι για να ξέρει πόση ώρα μένει για το ραντεβού, το θεωρώ πολύ καλύτερο από τα «Ε νομίζω τελειώσαμε, δεν είδα και την ώρα όταν ήρθα» και να έχουν περάσει 40 λεπτά αντί για 60.

Επίσης, δεν νομίζω ότι τη συγκεκριμένη την προτιμάει κάποιος για τις πρωτοβουλίες της. Αν θες να πάρεις πορνοστάρ να σε βάλει κάτω να σου αλλάξει τα πετρέλαια, μάλλον δεν είναι αυτή η σωστή επιλογή.

Η κοπέλα από τις ταινίες της δείχνει ότι βγάζει ένα υπάκουο submissive στυλ χωρίς να λέει όχι σε εξτριμ καταστασεις, που σε κάποιους από εμάς αρέσει αυτό. Δεν βγάζει vibes «ήρθα να σας γαμησω». Δεν είμαστε ολοι φαν των κοριτσιών που παίρνουν πρωτοβουλίες.

Vicky Sol

Πορνοστάρ
Εγγρ.
18 Σεπ 2025
Like
4.857
Καλό σαββατοκύριακο σε όλους...

Συνημμένα

• Nov-25-2020 08-03-16.gif
    Nov-25-2020 08-03-16.gif
    11,3 MB · Εμφανίσεις: 54

Vicky Sol

Πορνοστάρ
Εγγρ.
18 Σεπ 2025
Like
4.857
Υπάρχει διαφορά μεταξύ παθητικότητας και υποταγής.

Στα ραντεβού, είναι παθητική.

Δεν είναι εκεί για να περάσει καλά, αλλά μόνο για να περιμένει να κάνεις αυτό που θέλεις, χωρίς να σε απασχολεί ή να προσπαθεί να κάνει τα πράγματα ενδιαφέροντα.

Περιμένει παθητικά να περάσει ο χρόνος.
Μπορεί να φαίνεται δυσάρεστη όταν τελειώνει το ραντεβού... και το βρίσκω πολύ αμήχανο.
Θα κάνω μια κριτική αργότερα.
Προφανώς και δεν αρέσουμε σε όλους... και κάποιοι έχουν τόσο αρνητική ενέργεια που μας βγάζουν ενδεχομένως παθητικοτητα....

Vicky Sol

Πορνοστάρ
Εγγρ.
18 Σεπ 2025
Like
4.857
Είδαμε ο ένας τον άλλον καλά... Έχω τα μηνύματα στο τηλέφωνό μου.

Επιπλέον, η εμπειρία μου είναι παρόμοια με πολλών άλλων που σε έχουν δει.
Εσύ βέβαια συνέχισε το.. εγώ δεν αξίζει να ασχοληθώ άλλο... τα φιλιά μου....

Jack_of_all_trades

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2019
Κριτικές
3
Like
1.421
Πόντοι
360
Υπάρχει διαφορά μεταξύ παθητικότητας και υποταγής.

Στα ραντεβού, είναι παθητική.

Δεν είναι εκεί για να περάσει καλά, αλλά μόνο για να περιμένει να κάνεις αυτό που θέλεις, χωρίς να σε απασχολεί ή να προσπαθεί να κάνει τα πράγματα ενδιαφέροντα.

Περιμένει παθητικά να περάσει ο χρόνος.
Μπορεί να φαίνεται δυσάρεστη όταν τελειώνει το ραντεβού... και το βρίσκω πολύ αμήχανο.
Θα κάνω μια κριτική αργότερα.

Τι κριτική θα γράψεις ακριβώς?

Η κοπέλα λέει ότι δεν έχετε συναντηθεί καν. Και δεν είδα να το διαψεύδεις.

Έχεις 20 μηνύματα και είναι όλα στο παρόν θρεντ. Στην αρχη έκανες ερωτήσεις για το τι τύπος άντρα της αρέσει και ποια είναι η Βίκυ Σολ πίσω από τις σκηνές και πόσο θα ήθελες να τη βγάλεις για δείπνο και μετά να της γεμίσεις τον κώλο σπέρμα και να την κάνεις να χύνει σαν τρελή…. Και ξαφνικά (χωρίς να έχετε κάνει ραντεβού, εκτός κι αν δεν κατάλαβα εγώ καλά), αρχίζεις το θάψιμο και τα «έχετε προειδοποιηθεί».

Τεσπα, ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματα του.
Παμ’ παρακάτω.

mpixtis888

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2025
Like
148
Πόντοι
0
Προφανώς και δεν αρέσουμε σε όλους... και κάποιοι έχουν τόσο αρνητική ενέργεια που μας βγάζουν ενδεχομένως παθητικοτητα....
Βίκυ!Πες και το άλλο!Ό,τι και εμείς δεν αρέσουμε σε όλες σας, οπότε με αυτούς που δεν σας αρέσουν, απλώς κάνετε διεκπαιρέωση!

mpixtis888

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2025
Like
148
Πόντοι
0
Να σας αναφέρω ότι δεν έχω βρεθεί ακόμη με τη Βίκυ αλλά αναφέρομαι στην εμπειρία μου με άλλες!Βίωσα και τα δύο!

mpixtis888

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2025
Like
148
Πόντοι
0
Συμφωνώ και με τη Βίκυ, ότι κάποιοι έχουν άσχημη συμπεριφορά ή ζητάνε πράγματα που δεν τα θέλουν οι κοπέλες!

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
44
Like
10.438
Πόντοι
9.086
Το σίγουρο είναι παίδες ότι η Βίκυ είναι ασύλληπτα πιο ομορφη από κοντά!!!!! Και το σώμα της δεν αγγίζει απλά την τελειοτητα, είναι η τελειότητα!!!!!

mpixtis888

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2025
Like
148
Πόντοι
0
Επειδή έχω βρει sex body...Τη Βίκυ την θέλω να βρεθεί με 8 γυναίκες γνωστές μου!Να ανεβάσει και βιντεάκι!

PETROSANAL RIM1

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2016
Like
988
Πόντοι
81

Gangbanger96

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2024
Like
1.912
Πόντοι
216
Πρέπει να σκεφτούμε ότι η Βίκυ και η κάθε Βίκυ στις ταινίες είναι επαγγελματίας άρα ακολουθεί ένα σενάριο. Στο σεξ με έναν άντρα σίγουρα λειτουργεί και με ένα ποσοστό συναισθήματα και συμμετοχής. Εγώ αν την έβλεπα έξω θα της την έπεφτα σίγουρα.

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
44
Like
10.438
Πόντοι
9.086
Πρέπει να σκεφτούμε ότι η Βίκυ και η κάθε Βίκυ στις ταινίες είναι επαγγελματίας άρα ακολουθεί ένα σενάριο. Στο σεξ με έναν άντρα σίγουρα λειτουργεί και με ένα ποσοστό συναισθήματα και συμμετοχής. Εγώ αν την έβλεπα έξω θα της την έπεφτα σίγουρα.
Δύσκολο να την πετύχεις έξω....γιατί ζει εκτός Αθηνών !!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom