Νέα

Πορνοστάρ Έλλη/Vicky Sol

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

PieroDelAnalakis

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2025
Like
157
Πόντοι
0

Vicky Sol

Πορνοστάρ
Εγγρ.
18 Σεπ 2025
Like
5.084

hardcorepse

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2025
Like
2.771
Πόντοι
456
Όσοι την έχετε δει, από κοντά κάνει τα ίδια ή όπως όλες οι άλλες πορνοστάρ, καμία σχέση με τις ταινίες;

ntinos-x

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
1.910
Πόντοι
216
Τι μουναρος ειναι αυτος, ποσο καριολα μπορει να γινει μια γυναικα.....
Βικι μου εισαι γεννημένη για ατελειωτα γαμησια κουκλα μου.......
και οι 3 τρυπες σου μονιμα γεματες......καβλιαρα μου.............

Kwstas545

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2018
Κριτικές
11
Like
1.367
Πόντοι
371
ποτε ερχεσαι αθηνα καυλα?

Kamigawa

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Κριτικές
7
Like
9.463
Πόντοι
1.326

Αποτελεί οξύμωρο σε αυτήν την κοπέλα πως συνδυάζει ένα τέτοιο αστείο παρουσιαστικό με αυτήν τη γεμάτη και ήρεμη φωνή.
Ενώ το ύψος της φωνής της είναι σταθερό χωρίς αποκλίσεις, όπως και διαθέτει καθαρή χροιά με ευκρινή άρθρωση, το πρόσωπο της μου θυμίζει κάτι καρικατούρες ροκάδων σε κόμιξ που τα μαλλιά τους κάλυπταν τα μάτια τους και σκουντουφλούσαν.
Αν δεν μιλούσε και απλώς με κοίταζε θα θύμιζε το σκύλο μου που του δείχνω το στόχο και αυτός κοιτάζει το δάχτυλο μου.

Ευτυχώς βέβαια άλλαξε εντελώς αυτό το ελεεινό early 2010s look όταν ξενιτεύτηκε :priest:

ic07

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2022
Like
450
Πόντοι
20
Όσοι την έχετε δει, από κοντά κάνει τα ίδια ή όπως όλες οι άλλες πορνοστάρ, καμία σχέση με τις ταινίες;
Καλησπέρα παιχταρά μου, εγώ έχω βρεθεί με την κοπέλα αρκετό καιρό πριν.
η κοπέλα όντως έχει κωλοτρυπίδα φρεάτιο όντως είναι δεκτική σε πιο Extreme καταστάσεις αλλά σε καμία περίπτωση όχι όπως στις ταινίες της.
Δεν θα πάρει καμία πρωτοβουλία, για το οτιδήποτε πρέπει να την παροτρύνεις εσύ και γενικά εμένα η αίσθηση που μου έβγαλε είναι ότι την νοιάζει απλά να πάρει τα λεφτά (να μου πεις όλες αυτό τις νοιάζει) και όχι να περάσει και ο πελάτης καλά!
Συμπερασματικά τα δεν δικαιολογεί τα λεφτά που ζητάει για τις πιο extreme καταστάσεις!
Ελπίζω να βοήθησα!

hardcorepse

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2025
Like
2.771
Πόντοι
456
Καλησπέρα παιχταρά μου, εγώ έχω βρεθεί με την κοπέλα αρκετό καιρό πριν.
η κοπέλα όντως έχει κωλοτρυπίδα φρεάτιο όντως είναι δεκτική σε πιο Extreme καταστάσεις αλλά σε καμία περίπτωση όχι όπως στις ταινίες της.
Δεν θα πάρει καμία πρωτοβουλία, για το οτιδήποτε πρέπει να την παροτρύνεις εσύ και γενικά εμένα η αίσθηση που μου έβγαλε είναι ότι την νοιάζει απλά να πάρει τα λεφτά (να μου πεις όλες αυτό τις νοιάζει) και όχι να περάσει και ο πελάτης καλά!
Συμπερασματικά τα δεν δικαιολογεί τα λεφτά που ζητάει για τις πιο extreme καταστάσεις!
Ελπίζω να βοήθησα!
Σε γενικές γραμμές συμφωνώ. Το ίδιο ένιωσα κι εγώ όταν το είδα.
Ναι κατάλαβα…το έχουν πει κι άλλοι αυτό με τις πρωτοβουλίες…στα τετρακόσια κάτι που παίρνει την ώρα για φουλ πρόγραμμα, για μένα θα έπρεπε να παίρνει πρωτοβουλίες, για να έχει ο πελάτης μια φουλ pse μαζί της

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom