Στέλνεις πμ φίλε.@Vicky Sol πως σε βρίσκω για να κλείσουμε ραντεβού;
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Στέλνεις πμ φίλε.@Vicky Sol πως σε βρίσκω για να κλείσουμε ραντεβού;
Έχω στείλει, αλλά δεν έχει απαντήσει ακόμα, γι’ αυτό ρώτησα…ευχαριστώ πάντως!Στέλνεις πμ φίλε.
να εισαι εκει κ να γλυφεις! μουνι, κωλοτρυπιδα, να σε κατουραει......ΗΔΟΝΗ!!Προς το παρόν αυτό...
Αν μάθεις ρίξε σύρμα και εγώ προσπαθώ να μάθω.Έχω στείλει, αλλά δεν έχει απαντήσει ακόμα, γι’ αυτό ρώτησα…ευχαριστώ πάντως!
Σου απάντησα μόλιςΈχω στείλει, αλλά δεν έχει απαντήσει ακόμα, γι’ αυτό ρώτησα…ευχαριστώ πάντως!
Και εγώ ανυπομονώ.Η Θεσσαλονίκη σε περιμένει
ΥπέροχοΠρος το παρόν αυτό...
τα ίδιαΌσοι την έχετε δει, από κοντά κάνει τα ίδια ή όπως όλες οι άλλες πορνοστάρ, καμία σχέση με τις ταινίες;
Είναι αυτό που λέμε χωράει και περισσεύει...Να μην ξεχνιόμαστε... σε λίγες ημέρες Αθήνα..
Τι μουναρος ειναι αυτος, ποσο καριολα μπορει να γινει μια γυναικα.....

Παίζει κάπου η συνέχεια?
πληρώνεις συνδρομή sirina...Παίζει κάπου η συνέχεια?
Σε ευχαριστώ αρρώστια μου για την υπέροχη θέα που μου χάρισες....Θα τα πούμε από κοντά σύντομα...Προς το παρόν αυτό...
Καλησπέρα παιχταρά μου, εγώ έχω βρεθεί με την κοπέλα αρκετό καιρό πριν.Όσοι την έχετε δει, από κοντά κάνει τα ίδια ή όπως όλες οι άλλες πορνοστάρ, καμία σχέση με τις ταινίες;
Καλησπέρα παιχταρά μου, εγώ έχω βρεθεί με την κοπέλα αρκετό καιρό πριν.
η κοπέλα όντως έχει κωλοτρυπίδα φρεάτιο όντως είναι δεκτική σε πιο Extreme καταστάσεις αλλά σε καμία περίπτωση όχι όπως στις ταινίες της.
Δεν θα πάρει καμία πρωτοβουλία, για το οτιδήποτε πρέπει να την παροτρύνεις εσύ και γενικά εμένα η αίσθηση που μου έβγαλε είναι ότι την νοιάζει απλά να πάρει τα λεφτά (να μου πεις όλες αυτό τις νοιάζει) και όχι να περάσει και ο πελάτης καλά!
Συμπερασματικά τα δεν δικαιολογεί τα λεφτά που ζητάει για τις πιο extreme καταστάσεις!
Ελπίζω να βοήθησα!
Ναι κατάλαβα…το έχουν πει κι άλλοι αυτό με τις πρωτοβουλίες…στα τετρακόσια κάτι που παίρνει την ώρα για φουλ πρόγραμμα, για μένα θα έπρεπε να παίρνει πρωτοβουλίες, για να έχει ο πελάτης μια φουλ pse μαζί τηςΣε γενικές γραμμές συμφωνώ. Το ίδιο ένιωσα κι εγώ όταν το είδα.