You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Sexypistol
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 25.370
- Πόντοι
- 5.956
Πιπα κωλο θασουν τωρα Θεσσαλονίκη... των φώτων σήμεραΚάπως έτσι....

dleivas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.198
- Πόντοι
- 456
εχω πιτσιλισει μ αυτη την ταινιαΚάπως έτσι....
Gangbanger96
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2024
- Like
- 1.911
- Πόντοι
- 216
Τελικά, θα την οργανώσουμε την παρτούζα ?
Εεεε ναιιιιι... αλλά σύντομα θα είμαι..Πιπα κωλο θασουν τωρα Θεσσαλονίκη... των φώτων σήμερα![]()
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Χαίρομαι...εχω πιτσιλισει μ αυτη την ταινια
Εγώ είμαι μέσα.. αλλά πρέπει να οργανωθεί..Τελικά, θα την οργανώσουμε την παρτούζα ?
Καταπληκτική ιδέα... καυλωσα και μόνο στην σκέψη...Βίκυ!Θέλω να σε πάρω απάνω στο καπώ του αμαξιού μου!...Και να μας βλέπει ο κόσμος!!!
georgekp34
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.630
- Πόντοι
- 1.336
ΨηθειτεΕεεε ναιιιιι... αλλά σύντομα θα είμαι..
Χαίρομαι...
Εγώ είμαι μέσα.. αλλά πρέπει να οργανωθεί..
Άμα ρε Georgekp34 είσαι εσύ αυτός στην φωτό με τέτοια ψωλή και έρθω και εγώ που έχω τέτοια θα μας φοβηθούν οι άλλοι! Όσο για την Βίκυ δεν νομίζω να έχει πρόβλημα! Έτσι δεν είναι Βικάκι: Πλάκα πλάκα δεν αρχίζουμε να οργανωνόμαστε λίγο να το κάνουμε; Εγώ πάντως είμαι μέσα στα σοβαρά. Δεν το έχω ξανακάνει ποτέ δηλαδή παρτούζα και θα ήθελα να το ζήσω. Βικάκι έχω το τηλέφωνο σου θα σου στείλω στο Whatsup. Άντε ξεκουνηθείτε να οργανωθούμε.Ψηθειτε
xamenos xamenos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2024
- Like
- 1.750
- Πόντοι
- 206
Σου έχουν χώσει ποτέ πόδι μέσα στον κώλο; Αν ναι πόσο βαθιά πήγε; Πώς σου έκαναν το μεγαλύτερο stretch της κωλοτρυπίδας σου;Καταπληκτική ιδέα... καυλωσα και μόνο στην σκέψη...
Επίσης Βικάκι δώσε μας και καμιά ιδέα για τιμές please!Άμα ρε Georgekp34 είσαι εσύ αυτός στην φωτό με τέτοια ψωλή και έρθω και εγώ που έχω τέτοια θα μας φοβηθούν οι άλλοι! Όσο για την Βίκυ δεν νομίζω να έχει πρόβλημα! Έτσι δεν είναι Βικάκι: Πλάκα πλάκα δεν αρχίζουμε να οργανωνόμαστε λίγο να το κάνουμε; Εγώ πάντως είμαι μέσα στα σοβαρά. Δεν το έχω ξανακάνει ποτέ δηλαδή παρτούζα και θα ήθελα να το ζήσω. Βικάκι έχω το τηλέφωνο σου θα σου στείλω στο Whatsup. Άντε ξεκουνηθείτε να οργανωθούμε.
Αδερφέ, δες και την ταινία που έχει κάνει με τον Τζωρτζιο( τον Έλληνα ψωλαρα της sirina). Έχει χρόνια βέβαια η ταινία, θα την έχεις δει σίγουρα. Αν δεν την έχεις δει, δες την πρώτη ταινία που την έχει στήσει στα 4 πάνω σε έναν καναπέ. Είναι η πρώτη φορά που είδα την Βικαρα σε τσόντα της, να τραβιέται επειδή δεν μπορούσε το μεγεθος και την ταχύτητα. Ο τυπάς την ξέσκισε. Βέβαια η Βίκη άντεξε σε σχέση με άλλες Ελληνίδες πορνοστάρ, αν σκεφτείς ότι όσες άλλες πήρε ο συγκεκριμένος έκλαιγαν στο πρωκτικό…εχω πιτσιλισει μ αυτη την ταινια
Γεια σου Βικαρα. Αντε να μας επισκεφτείς ξανά να σε απολαύσουμε…
psolarmenistiz
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2016
- Like
- 1.214
- Πόντοι
- 206
Είσαι μεγάλη καύλαΚαταπληκτική ιδέα... καυλωσα και μόνο στην σκέψη...
dleivas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.198
- Πόντοι
- 456
ολες τις εχω δει,ειναι η αγαπημενη μου η ελλη/vickyΑδερφέ, δες και την ταινία που έχει κάνει με τον Τζωρτζιο( τον Έλληνα ψωλαρα της sirina). Έχει χρόνια βέβαια η ταινία, θα την έχεις δει σίγουρα. Αν δεν την έχεις δει, δες την πρώτη ταινία που την έχει στήσει στα 4 πάνω σε έναν καναπέ. Είναι η πρώτη φορά που είδα την Βικαρα σε τσόντα της, να τραβιέται επειδή δεν μπορούσε το μεγεθος και την ταχύτητα. Ο τυπάς την ξέσκισε. Βέβαια η Βίκη άντεξε σε σχέση με άλλες Ελληνίδες πορνοστάρ, αν σκεφτείς ότι όσες άλλες πήρε ο συγκεκριμένος έκλαιγαν στο πρωκτικό…
Γεια σου Βικαρα. Αντε να μας επισκεφτείς ξανά να σε απολαύσουμε…
Όοοο ναιιιι!!Βικη αλλη μια σαν αυτην παρακαλω αλλα με τον Μαικ, Μαλι, Φρεντι, Ντυλαν και με βροχη.
victoras_30_
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2022
- Like
- 156
- Πόντοι
- 0
Θέλουμε νέο υλικό με την τρυπαρα σου ρε αρρώστια... Κάνε μας ένα άρρωστο δωράκι...
Trifonbakatsoulias
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 44
- Like
- 16.330
- Πόντοι
- 5.896
Δε χορταινει ψωλες η πατουρα σου.πολυδυνατηΚαλό Σαββατοκύριακο αγόρια!!!!
Εισαι Απιστευτη.........γυναικα για πολλα 24ωρα---------->Για να ζεσταθουμε λίγο...
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 109
- Εμφανίσεις
- 77K
- Απαντήσεις
- 24
- Εμφανίσεις