Gangbanger96
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2024
- Like
- 1.912
- Πόντοι
- 216
Τελικά, θα ανέβει προς Θεσσαλονίκη η κυρία?
ελπιζω αδερφεΤελικά, θα ανέβει προς Θεσσαλονίκη η κυρία?
ΕννοείταιΕισαι Απιστευτη.........γυναικα για πολλα 24ωρα---------->
Θα ανέβω σύντομα..Τελικά, θα ανέβει προς Θεσσαλονίκη η κυρία?
Αγορινα μου, σαν να ακουω τον εαυτο μου.Μάγκες, καμιά φορά λέω πόσο άτυχος υπήρξα που δεν γεννήθηκα το παιδί του Βαρδινογιάννη να μπορούσα να έχω Έλλη, Τιτι, larakul πχ για κάνα τριήμερο...
Καύλα!Βικη αλλη μια σαν αυτην παρακαλω αλλα με τον Μαικ, Μαλι, Φρεντι, Ντυλαν και με βροχη.
Θέλουν και πολλά λεφτά οι κυρίες φίλε μου.Αγορινα μου, σαν να ακουω τον εαυτο μου.
μουνες για ατελειωτα γαμησια και παιχνιδια κλεισμενος για πολλα 24-ωρα μαζι τους.............
Τις ταχωνα, δεν με νοιαζειΘέλουν και πολλά λεφτά οι κυρίες φίλε μου.
Τρυπάρες φοβερές.....Για να ζεσταθουμε λίγο...
Που θελουν Γεμισμα........Τρυπάρες φοβερές.....
Άμα ρε Georgekp34 είσαι εσύ αυτός στην φωτό με τέτοια ψωλή και έρθω και εγώ που έχω τέτοια θα μας φοβηθούν οι άλλοι! Όσο για την Βίκυ δεν νομίζω να έχει πρόβλημα! Έτσι δεν είναι Βικάκι: Πλάκα πλάκα δεν αρχίζουμε να οργανωνόμαστε λίγο να το κάνουμε; Εγώ πάντως είμαι μέσα στα σοβαρά. Δεν το έχω ξανακάνει ποτέ δηλαδή παρτούζα και θα ήθελα να το ζήσω. Βικάκι έχω το τηλέφωνο σου θα σου στείλω στο Whatsup. Άντε ξεκουνηθείτε να οργανωθούμε.
Άμα ρε Georgekp34 είσαι εσύ αυτός στην φωτό με τέτοια ψωλή και έρθω και εγώ που έχω τέτοια θα μας φοβηθούν οι άλλοι! Όσο για την Βίκυ δεν νομίζω να έχει πρόβλημα! Έτσι δεν είναι Βικάκι: Πλάκα πλάκα δεν αρχίζουμε να οργανωνόμαστε λίγο να το κάνουμε; Εγώ πάντως είμαι μέσα στα σοβαρά. Δεν το έχω ξανακάνει ποτέ δηλαδή παρτούζα και θα ήθελα να το ζήσω. Βικάκι έχω το τηλέφωνο σου θα σου στείλω στο Whatsup. Άντε ξεκουνηθείτε να
Εγώ αγορίνες θα ήθελα να ήμουν λεφτάς, πρωτίστως για να είχα μια GT3 RS PORSHE και μια Ferrari F40!Αγορινα μου, σαν να ακουω τον εαυτο μου.
μουνες για ατελειωτα γαμησια και παιχνιδια κλεισμενος για πολλα 24-ωρα μαζι τους.............
Φιλε εγω μια ΜΑΚΑΝ θα ηθελα, αλλα οι Μουνες-ΜουνεςΕγώ αγορίνες θα ήθελα να ήμουν λεφτάς, πρωτίστως για να είχα μια GT3 RS PORSHE και μια Ferrari F40!
Σε περιμένουμεΝα μην ξεχνιόμαστε... σε λίγες ημέρες Αθήνα..
Ορθανοιχτη η κωλοτρυπιδα σου.για πολυ ξεκωλιασμα....Να μην ξεχνιόμαστε... σε λίγες ημέρες Αθήνα..
Κουκλιτσα μου, τι σε εξιταρει περισσοτερο στο γαμιση?Να μην ξεχνιόμαστε... σε λίγες ημέρες Αθήνα..
Νομίζω ότι είναι φανερό αν δεις τις ταινίες της Ντίνο μουΚουκλιτσα μου, τι σε εξιταρει περισσοτερο στο γαμιση?
Βικάκι λίγο άσχετο. Τελευταία είχες κάνει ταινία παραγωγής Angelo Godshack. Παίζει να κάνεις καμιά καινούργια;Να μην ξεχνιόμαστε... σε λίγες ημέρες Αθήνα..