Νέα

POLL Νέα ταυτότητα - θα την πάρουμε ή όχι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα unknowndark
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 783
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (5 μέλη και 6 επισκέπτες)

Καινουρια ή Παλια ?

• Θα παρω την καινουρια

Ψήφοι: 245 68,6%
  • Θα κρατησω το μπλε κωλοχαρτο

Ψήφοι: 112 31,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.333
Πόντοι
6.256
αντί να λέτε και ευχαριστώ....:coffee:

OP
OP
unknowndark

unknowndark

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Like
5.581
Πόντοι
1.056
@Saul αυτό που προσπαθώ να σου εξηγήσω είναι πως ότι και να κάνεις κάποιος άλλος έχει ήδη τα στοιχεία σου. Σου έφερα παράδειγμα με το μπάρμπα. Οι εταιρίες σκανάρουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Και φυσικά σε φακελώνουν. Αυτό δεν το γλιτώνεις ότι και να κάνεις. Και δεν είναι πάντα εφικτό να έχεις 50 mail. Πχ σαν εταιρία πρέπει να έχεις συγκεκριμένα mail για επικοινωνία. Τελείωσες εκεί.

Κάποια στιγμή θα σε διασταυρώσουν.

tempmail

aquarius2756

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
1.164
Πόντοι
206
Τουλαχιστον, ας εβγαζαν ενα "πασαπορτι" που να ειναι ταυτοτητα, διπλωμα, βιβλιαριο υγειας, διαβατηριο και οτι αλλο πιστοποιητικο υπαρχει, για να κουβαλαμε μονο ενα μαζυ μας. Οχι τιποτα αλλο, δεν περισευουν και πολλες θηκες θηκες στο πορτοφολι, ρε παιδι μου. Ειναι σχεδον ολες καλυμενες με golden καρτες

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
26.059
Πόντοι
7.046
Τουλαχιστον, ας εβγαζαν ενα "πασαπορτι" που να ειναι ταυτοτητα, διπλωμα, βιβλιαριο υγειας, διαβατηριο και οτι αλλο πιστοποιητικο υπαρχει, για να κουβαλαμε μονο ενα μαζυ μας. Οχι τιποτα αλλο, δεν περισευουν και πολλες θηκες θηκες στο πορτοφολι, ρε παιδι μου. Ειναι σχεδον ολες καλυμενες με golden καρτες
Εγώ δεν κουβαλώ φυσικά αποδεικτικά πάνω μου, όπως ταυτότητα, δίπλωμα, κ.λ.π. Στο κινητό και όλα στο gov wallet, όσα υπάρχουν δηλαδή. Άσε που δεν θυμάμαι απέξω ΑΜΚΑ και ΑΦΜ, όσες φορές και να τα δω, τα βρίσκω πάλι από το κινητό.

Τελευταία τροποποίηση:

aquarius2756

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
1.164
Πόντοι
206
ΑΜΚΑ, ΑΜΑ, ΓΑΜΑ, ΑΦΜ και γαμω τη μανα αυτουνου που τα σκεφτηκε. Ολα σε μια καρτα, συν στο κινητο (διπλη ασφαλεια) και τελειωσαμε. Τι μου ζηταει ο τροχομπατσος, αδεια, διπλωμα, ασφαλεια, καρτα καυσαεριων, ΚΤΕΟ, τελη κυκλοφοριας και στεφανοχαρτι? Ολα με εναν αριθμο, αφου ετσι κι αλλιως φακελομενους μας εχουνε, να μην μας ταλαιπορουν, ρε παιδι μου.
Ενα τσαντακι χρειαζομαι για να τα κουβαλαω ολα αυτα

• Like
Αντιδράσεις: Y13

ΤΙΜΩΡΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
4.574
Πόντοι
736
ΑΜΚΑ, ΑΜΑ, ΓΑΜΑ, ΑΦΜ και γαμω τη μανα αυτουνου που τα σκεφτηκε. Ολα σε μια καρτα, συν στο κινητο (διπλη ασφαλεια) και τελειωσαμε. Τι μου ζηταει ο τροχομπατσος, αδεια, διπλωμα, ασφαλεια, καρτα καυσαεριων, ΚΤΕΟ, τελη κυκλοφοριας και στεφανοχαρτι? Ολα με εναν αριθμο, αφου ετσι κι αλλιως φακελομενους μας εχουνε, να μην μας ταλαιπορουν, ρε παιδι μου.
Ενα τσαντακι χρειαζομαι για να τα κουβαλαω ολα αυτα
Ποτέ.
Αυτά είναι του Σατανά πράγματα.
Το σωστό, το Χριστιανικό, είναι να έχεις 15 νούμερα.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.866
Πόντοι
10.656
Εγώ δεν κουβαλώ φυσικά αποδεικτικά πάνω μου, όπως ταυτότηα, δίπλωμα, κ.λ.π. Στο κινητό και όλα στο gov wallet, όσα υπάρχουν δηλαδή. Άσε που δεν θυμάμαι απέξω ΑΜΚΑ και ΑΦΜ, όσες φορές και να τα δω, τα βρίσκω πάλι από το κινητό.
μα οσο κι αν προσπαθουν οι καχυποπτοι να μην ενδωσουν στην τεχνολογια, αργα ή γρηγορα ολα θα ειναι ηλεκτρονικα :coffee:
Μπορεις να εχεις στο κινητο τα λεφτα σου, τα χαρτια σου, το κλειδι του αυτοκινητου σου, ακομα και το κλειδι του (σμαρτ) σπιτιου σου... Σε καποια χρονια θα ειναι νορμα να βγαινεις μονο με το σωβρακο και με το smart ρολοι σου που θα τα εχει ολα αυτα, οσο δυστοπικο και να ακουγεται :coffee:

(ο αμκα ρε μλκ ειναι 5 νουμερα συν την ημερομηνια γεννησης σου :tooth: μαθε το απεξω)

• Like
Αντιδράσεις: Y13

aquarius2756

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
1.164
Πόντοι
206
μα οσο κι αν προσπαθουν οι καχυποπτοι να μην ενδωσουν στην τεχνολογια, αργα ή γρηγορα ολα θα ειναι ηλεκτρονικα :coffee:
Μπορεις να εχεις στο κινητο τα λεφτα σου, τα χαρτια σου, το κλειδι του αυτοκινητου σου, ακομα και το κλειδι του (σμαρτ) σπιτιου σου... Σε καποια χρονια θα ειναι νορμα να βγαινεις μονο με το σωβρακο και με το smart ρολοι σου που θα τα εχει ολα αυτα, οσο δυστοπικο και να ακουγεται :coffee:

(ο αμκα ρε μλκ ειναι 5 νουμερα συν την ημερομηνια γεννησης σου :tooth: μαθε το απεξω)
Αυτο ακριβως λεω, ρε κλαπαρχιδα, ολα ηλεκτρονικα, ενας αριθμος, τον δινουμε στον τροχομπατσο, υπαλληλο εφοριας,δημου, υπουργειου, νοσοκομειου και οποιου αλλου γαμωφορεα, τσεκαρει και μας ταυτοποιει. Και για ασφαλεια αντε και ΜΙΑ καρτα, σε περιπτωση απωλειας κινητου.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.866
Πόντοι
10.656
Αυτο ακριβως λεω, ρε κλαπαρχιδα, ολα ηλεκτρονικα, ενας αριθμος, τον δινουμε στον τροχομπατσο, υπαλληλο εφοριας,δημου, υπουργειου, νοσοκομειου και οποιου αλλου γαμωφορεα, τσεκαρει και μας ταυτοποιει. Και για ασφαλεια αντε και ΜΙΑ καρτα, σε περιπτωση απωλειας κινητου.
και που διαφωνησα εγω ρε κλαπαρχιδα σε αυτο που ειπες;
δεν εκανα καν παραθεση σε εσενα, μεθυσμενος εισαι;

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
73.743
Πόντοι
12.756
εχω βγαλει νεα ταυτοτητα,προσωπικο αριθμο,εχω κανει το ΙΧΩΡ του κυριου Μπουρλα 3 φορες και αισθανομαι 10 χρονια νεωτερος:sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom