athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 73.739
- Πόντοι
- 12.756
βλεπω μπαλα,πινω καφε και σε διαβαζω με ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝti kaneis man![]()
υγ εχεις γαμηθει ολη την μερα εδω εισαι

βλεπω μπαλα,πινω καφε και σε διαβαζω με ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝti kaneis man![]()
διάβαζε να μαθαίνεις για τεχνολογία, πολιτικά και για τα πάντα στη ζωήβλεπω μπαλα,πινω καφε και σε διαβαζω με ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ
υγ εχεις γαμηθει ολη την μερα εδω εισαι![]()
όχι ακριβώςUSER=200673]@Saul[/USER] αυτά θα τα κάνει ο μπάρμπας που έχει smartphone για να βλέπει κώλους σωστά; Γιατί ΕΓΩ ότι και να κάνω στο θέμα ασφάλειας αυτός πάντα θα θέλει την εύκολη λύση.
Άστο δε σωνόμαστε. Με το που θα στείλω το mail σε αυτόν αμέσως θα το διαβάζουν δεκάδες άσχετες εταιρίες στις οποίες έχει δώσει έγκριση. Φυσικά μαζί με το ΔΙΚΟ ΜΟΥ mail. Αμέσως θα γίνει διασταύρωση.
Χρήστης Pixel 9 Pro XL, Adguard, PiHole, Linux, FreeBSD, Mac Mini και Windows.
ναι συμφωνωόχι ακριβώς
όπως σου είπα βέβαια δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις το σύνολο του digital surveillance αλλά ούτε και το χρειάζεσαι.
θες δε θες ένα προφαιλ για εσένα θα το φτιάξουν αυτές οι εταιρείες από πράγματα που δεν μπορείς να ελέγξεις και ιδιαίτερα.
για αυτό υπάρχουν τα vpn, τα disposable mail κτλπ είπαμε δεν μπορείς στο 100% μπορείς όμως να το περιορίσεις.
Η ασφάλεια δεν έχει άμεση σχέση με την ιδιωτικότητα εκτός αν ζεις στην β. Κορέα![]()
πρόσεχε γιατί όταν πας και γράφεις στο searchναι συμφωνω
εμενα με προστατευει η γκουγκλ![]()
δεν ψαχνω τετοια εγω κανω αναζητησεις ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ μονοπρόσεχε γιατί όταν πας και γράφεις στο search
"απίστευτοι κώλοι" και "βυζιά της μπακοδήμου"
η google τα κρατάει και σε φακελώνει
"τερλέγκας live πανυγύρι"?δεν ψαχνω τετοια εγω κανω αναζητησεις ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ μονο![]()
ναι Τερλεγκα εχω παει 6 φορες και τον εχω ακουσει στα μπουζουκια αλλα που να ξερεις εσυ απο μουσικη Μικρε Κυφηνα"τερλέγκας live πανυγύρι"?![]()
ωχ κατάλαβαναι Τερλεγκα εχω παει 6 φορες και τον εχω ακουσει στα μπουζουκια αλλα που να ξερεις εσυ απο μουσικη Μικρε Κυφηνα![]()
παπαρια καταλαβες μιλαμε για ποιοτητα,καψουρα,πολιτισμοωχ κατάλαβα![]()
σε μια θεωρητική κιβωτό του Νώεπαπαρια καταλαβες μιλαμε για ποιοτητα,καψουρα,πολιτισμο![]()
τι σχεση εχει το ενα με το αλλο ΒΡΕ ρυζογκοφρετιαρησε μια θεωρητική κιβωτό του Νώε
θα φρόντιζαν να σώσουν από τη μία τα έργα του Πλάτωνα και από την άλλη τα άπαντα του Τερλέγκα![]()
είναι και τα δύο ανεκτίμητης πολιτιστικής αξίας και πρέπει να διασωθούντι σχεση εχει το ενα με το αλλο ΒΡΕ ρυζογκοφρετιαρη![]()
εντάξει...σαν εταιρεία δεν μπορείς και δεν θέλεις να το αποφύγεις.@Saul αυτό που προσπαθώ να σου εξηγήσω είναι πως ότι και να κάνεις κάποιος άλλος έχει ήδη τα στοιχεία σου. Σου έφερα παράδειγμα με το μπάρμπα. Οι εταιρίες σκανάρουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Και φυσικά σε φακελώνουν. Αυτό δεν το γλιτώνεις ότι και να κάνεις. Και δεν είναι πάντα εφικτό να έχεις 50 mail. Πχ σαν εταιρία πρέπει να έχεις συγκεκριμένα mail για επικοινωνία. Τελείωσες εκεί.
Κάποια στιγμή θα σε διασταυρώσουν.
Μαλλον ακολουθεις καποιον επιτυχημενο οδηγο αυτοβελτιωσηςβλεπω μπαλα,πινω καφε και σε διαβαζω με ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ
υγ εχεις γαμηθει ολη την μερα εδω εισαι![]()
μονο σαουλακο και σαλαμουνα ακα βανταμαΜαλλον ακολουθεις καποιον επιτυχημενο οδηγο αυτοβελτιωσης![]()
Εχεις πεσει στα βαθια κιολας,ξεκινα με κατι πιο αναλαφρομονο σαουλακο και σαλαμουνα ακα βανταμα