Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
[/move]Φιλε σορρυ αλλα ο Βαλχαιμ ηταν συνεργος των Ναζι και λιγο και αν δεν κανω λαθος ηταν να δικαστει για εγκληματα πολεμου.
Η παράθεση είναι απο άλλο thread...δείτε εδώ τα αποτελέσματα από την μεγαλύτερηΆντε να δούμε τι ψάρια πιάνουμε.
Εδώ ας βάζουμε τι νομίζουμε ότι θα βγάλει η κάλπη.
Προσοχή όχι τι θέλουμε να βγάλει.
Και όχι χειραγώγηση/επηρεασμός.
Απλά πρόβλεψη.
Στο τέλος θα μπορέσουμε να δούμε το πολιτικό κριτήριο του καθενός μας.
Και να φάει ο καθείς μας το ανάλογο δούλεμα.
Να μην σχολιάζουμε τι έγραψε ο απο πάνω μας. Αυτά μετά τον θερισμό.
Απλά ποσοστά, διαφορές, νικήτης κτλ.
Ξεκινάω.
Νικήτης Ν.Δ
Εως 2,5% το πολύ η διαφορά.
5κομματική βουλη.
και σίγουρα ποιό έγκυρη
δημοσκόπηση...είναι μία προσφορά των μελών του bourdela.com

Σύμφωνω με το συναγωνιστή.ο συνασπισμός θα πάρει 9.5% όταν θα στερέψει η θάλασσα.
χίλιες φορές να την ρίξω στο κκε παρά στο συνασπισμό, πολύ δήθεν κόμμα
Φίλτατε Τομιτο, δεν έχω να σου προτείνω ούτε έναν αξιόλογο. Δε νομίζω όμως να χάνω το δικαίωμα μου να σχολιάζω όσους διεκδικούν την ψήφο μου...
Αλήθεια η συγκυβέρνηση Πασοκ-ΝΔ τι είναι? Κάτι που θα δούμε ή κατι που το βλέπουμε τόσα χρόνια?
και χωρίς σάλιο ?Επειδή δυστυχώς δεν υπάρχει, πρέπει ο κόσμος να ψηφίσει μικρά κόμματα ώστε να χάσουν τα αυγά και τα πασχάλια κάποιοι, μια και δε καταλαβαίνουν από τίποτε άλλο.
Αλλιώς με το λευκό δεν αλλάζει τίποτα.
Θεώρησε το ''Δεν ξέρω-Δεν απαντώ'' ότι σημαίνει το ''Δεν ψηφίζω''....εξάλλου και στις δημοσκοπήσεις δεν υπάρχει τέτοια επιλογή....Γιατι δεν υπαρχει η επιλογη ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ?
ΝΔ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΜΑΓΚΑ ΠΡΟΕΔΡΟ
Ο ένας του Ταγίπ και ο άλλος ο συγχωρεμένος με τον Γιασέρ(επίσης συγχωρεμένο).....Για τον ίδιο μιλάμε;
Τον κουμπάρο του Ταγίπ;![]()
To αστειο ειναι οτι η Νδ ειχε σιγουρη την εκλογη και εβαλε τον Παπαθεμελη να κανει κομμα για να βγαλει τον Καρατζαφερη εξω απο τη βουλη. Τωρα ομως ακομα και το 1 % που θα παρει ο Παπαθεμελης , μπορει να τους στερησει τη νικη , αν τον ειχαν στις ταξεις τους οπως το 04Οι δημοσκοπησεις ειναι για να ευνοιειται το κυβερνων κομμα και μικρυνε η διαφορα για να συσπειρωθουν και αλλο οι δεξιοι μπας και ξαναβγαινουν αλλα το ΠΑΣΟΚ επεστρεψε και δεν ξαναφευγει, αρκετα με τον GAY πρωθυπουργο