Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 45
- Πόντοι
- 1.220
το πιο μεγαλο λαθος ειναι να υποτιμας τον αντιπαλο, συνηθως μετα βρισκεσαι στο πατωμα
Αστους μωρε τωρα και εσυ... ασε να ειμαστε εμεις οι γυναικουλες και οι φλώροι.

το πιο μεγαλο λαθος ειναι να υποτιμας τον αντιπαλο, συνηθως μετα βρισκεσαι στο πατωμα

Υποτιμας κατι συνηθως αν δεν ξερεις πολλα πραγματα για αυτο...εγω εχω υπαρξει και στα 2 τα στρατοπεδα για αυτο και μιλαω..χρονια πολλα κιολας σε ολουσ..το πιο μεγαλο λαθος ειναι να υποτιμας τον αντιπαλο, συνηθως μετα βρισκεσαι στο πατωμα
ρε μπολντη σοβαρα τωρα,ξερεις η απλα γραφεις για χαβαλε.προς τους υπολοιπους αν θελετε να γινετε μπραβοι μακρια απο το tkd δεν κανει για τα σκληρα αγορια.απο περιεργεια ποσους ταεκβοντιστες εχετε δειρει
Αληθεια τωρα τυπε πιστευεις οτι η μονη ικανοτητα που χρειαζεσαι για να γινεις μπραβος ειναι να ξερεις μια σκληρη τεχνη?ρε μπολντη σοβαρα τωρα,ξερεις η απλα γραφεις για χαβαλε.προς τους υπολοιπους αν θελετε να γινετε μπραβοι μακρια απο το tkd δεν κανει για τα σκληρα αγορια.απο περιεργεια ποσους ταεκβοντιστες εχετε δειρει
τυπε δεν ξερεις τις γνωσεις και το επιπεδο του καθενως ουτε τι αλλο ξερει και μια που μιλαμε για δρομο και οχι για ρινκ καλο ειναι να προσεχειςΥποτιμας κατι συνηθως αν δεν ξερεις πολλα πραγματα για αυτο...εγω εχω υπαρξει και στα 2 τα στρατοπεδα για αυτο και μιλαω..χρονια πολλα κιολας σε ολουσ..
τυπε αθλημα με 3 χτυπηματα ολα και ολα ειναι... αν παιζετε στο ιδιο επιπεδο τον εχεις, τωρα αν ο ενας ειναι ο ταισον και ο αλλος εσυ θα σε λιωσει. ΑπλαΝα σου πω εγω πως θα σε κερδισει ο πυγμαχος... θα κραταει καλη αμυνα και θα ειναι σκληροτραχηλος οπως σωστα ειπε πριν ο λοπεζ οποτε δεν θα του κανουν και πολλα μερικες κλοτσιες ή μπουνιες σου... οποτε θα κουραστεις και εσυ και μολις βρει ευκαιρια θα σε βουτηξει... εκει παιζει να σε λιωσει αλλα γενικα πιστευω ειναι λαθος να λεμε το TKD ειναι για φλωρους ενω η πυγμαχια για μαγκες..
εγω σε αυτο δεν συμφωνω ειναι αναλογα με ποιον παιζεις.
ρε τρελε συγκρινεις ασχετα πραγματα.η αληθεια ειναι οτι οι πυγμαχοι ειναι πιο σκληροι αυτο ομως δεν σημαινει οτι δεν μετραει το δικο μας αθλημα και οτι αν γινει μαλακια θα μας δειρουν.διαφορετικες φιλοσοφιας αθληματαΚοιτα αμα δεν εχεις μαθει να καλυπτεσαι και σου σκασει καλος του TKD θα χεις σοβαρο προβλημα.
Οι πυγμαχοι παιζουν σαν χελωνες.... κρατανε τα χερια κοντα στο κεφαλι ... εβαλα βιντεο πιο πανω απο πυγμαχο ο οποιος δεν καλυπτοταν σωστα και μολις βρηκε ευκαιρια ο αλλος τον ξαπλωσε.
Για την πυγμαχία λες;τυπε αθλημα με 3 χτυπηματα ολα και ολα ειναι... αν παιζετε στο ιδιο επιπεδο τον εχεις, τωρα αν ο ενας ειναι ο ταισον και ο αλλος εσυ θα σε λιωσει. Απλα
ναιΓια την πυγμαχία λες;
τυπε αθλημα με 3 χτυπηματα ολα και ολα ειναι... αν παιζετε στο ιδιο επιπεδο τον εχεις, τωρα αν ο ενας ειναι ο ταισον και ο αλλος εσυ θα σε λιωσει. Απλα
οχι χρειαζεται και ενα καλο γκανιΑληθεια τωρα τυπε πιστευεις οτι η μονη ικανοτητα που χρειαζεσαι για να γινεις μπραβος ειναι να ξερεις μια σκληρη τεχνη?τυπε δεν ξερεις τις γνωσεις και το επιπεδο του καθενως ουτε τι αλλο ξερει και μια που μιλαμε για δρομο και οχι για ρινκ καλο ειναι να προσεχεις
οκ,κατάλαβα
τυπε το να τρως ξυλο καθε μερα για να μην τις φας μια φορα μου φαινεται ψιλομαλακιαΚοιτα δεν ειναι σιγουρο γιατι αυτοι τρωνε πολυ ξυλο και εχουν συνηθισει στο ξαφνιασμα οχι στις παθησεις παθηση μπορει να παθεις ειτε στην 2η μπουνια ειτε στην 10002η εγω εκει που παω ξυλο δεν τρωω με θωρακες παιζουμε... εκτος και αμα θελουμε να τους βγαλουμε και να φορεσουμε γαντια που γινεται και αυτο.
Και στην τελικη δεν πηγα στο TKD για να βγαινω εξω να δερνω κοσμο... αυτοαμυνα μονο σε περιπτωση που κινδυνευεις... αυτοαμυνα ειναι αφοπλιζω τον αλλον και ζηταω να ερθει η αστυνομια να τον μαζεψει ή σηκωνομαι γρηγορα και φευγω.
και @@ για να το χρησιμοποιησεις ;)οχι χρειαζεται και ενα καλο γκανι![]()
ρε τρελε συγκρινεις ασχετα πραγματα.η αληθεια ειναι οτι οι πυγμαχοι ειναι πιο σκληροι αυτο ομως δεν σημαινει οτι δεν μετραει το δικο μας αθλημα και οτι αν γινει μαλακια θα μας δειρουν.διαφορετικες φιλοσοφιας αθληματα
τι?οκ,κατάλαβα
εντάξει πέρα από την πλακίτσα κάθε τέχνη είναι διαφορετική και δεν υπάρχει νόημα της όποιας σύγκρισης μεταξύ τους.
ούτε μπορεί να κριθεί κάποιος ανώτερος η κατώτερος "μαχητής" στο δρόμο από το ποια πολεμική τέχνη γνωρίζει.
και στον δρόμο γενικά, κανένας σώφρον άνθρωπος που γνωρίζει καλά κάποια τέχνη δεν υπάρχει περίπτωση να απλώσει χέρι σε άλλον άνθρωπο...
υκ
εκτός από κάτι βλαμμένα που καταλήγουν στη στενή συνήθως....
το έχω δει και αυτό.
τυπε αν εισαι 2 μετρα πυγμαχος και τα βαζεις με αχαχουχες σου φαινεται αστειο αυτο που λεω, αλλα δεν ειναι...
νομος 1 δεν ξεκινας μια μαχη που ξερεις το αποτελεσμα ;)εντάξει πέρα από την πλακίτσα κάθε τέχνη είναι διαφορετική και δεν υπάρχει νόημα της όποιας σύγκρισης μεταξύ τους.
ούτε μπορεί να κριθεί κάποιος ανώτερος η κατώτερος "μαχητής" στο δρόμο από το ποια πολεμική τέχνη γνωρίζει.
και στον δρόμο γενικά, κανένας σώφρον άνθρωπος που γνωρίζει καλά κάποια τέχνη δεν υπάρχει περίπτωση να απλώσει χέρι σε άλλον άνθρωπο...
υκ
εκτός από κάτι βλαμμένα που καταλήγουν στη στενή συνήθως....
το έχω δει και αυτό.