Νέα

Ποιοί είμαστε/Νέα μέλη πείτε ένα γειά!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mad_max
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 569K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Ποια είναι η πρώτη εντύπωση των νέων μελών για το σάιτ...????

• θετική

Ψήφοι: 688 73,8%
  • αρνητική

Ψήφοι: 94 10,1%
  • αδιάφορη

Ψήφοι: 106 11,4%
  • δξ/δα

Ψήφοι: 44 4,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    932

MesaStinKavla

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2025
Like
38
Πόντοι
0
Καλησπέρα κι από μένα! Νέος στο σάιτ, παρακολουθώ και καυλωνω πολύ με αυτά που βλέπω εδώ…νέος 32 Άρης με γυναίκα.. όποιος ενδιαφέρεται να μιλήσουμε/ανταλλαξουμε φωτό-αποψεις ας μου στείλει pm θα χαρώ

china-girl-lover13

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2025
Like
46
Πόντοι
0
Καλο μεσημερι σε ολη την παρεα του σαιτ και καλως σας σας βρηκα. 42 χρονων ελευθερος με προτίμηση στις Κινεζες - Ασιάτισσες γυναικες.

Samanos90

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2025
Κριτικές
6
Like
99
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλη την ομάδα του bou. Νεο μέλος εδώ στα δεύτερα αντα. Είπα να δώσω και εγώ τα φώτα μου για την εύρεση σωστών κορασίδων όπως έχουν κάνει και για εμένα πολλές κρητικές συναγωνιστων εδώ.

mettxx

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2025
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας, είμαι νέος εδώ. Έγινα μέλος επειδή σύντομα θα επισκεφτώ την Αθήνα και θέλω να αξιοποιήσω τον ελεύθερο χρόνο μου. Μέχρι στιγμής έχω εντυπωσιαστεί με την ιστοσελίδα.

Oceanic71

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2025
Like
2
Πόντοι
0
Γειά σας, από νησί ταξιδεύω συχνά Αθήνα και ήθελα να ενημερωθώ για ερωτική διασκέδαση

Syntonos

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2025
Like
10
Πόντοι
0
Γειά χαρά σε όλους. Νέο μέλος και εγώ εδώ.

kavlalex

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Κριτικές
6
Like
6.528
Πόντοι
1.336
Καλο μεσημερι σε ολη την παρεα του σαιτ και καλως σας σας βρηκα. 42 χρονων ελευθερος με προτίμηση στις Κινεζες - Ασιάτισσες γυναικες.
Καλώς σε βρήκαμε! Καμία καλή πρόταση στον χώρο του ασιατισσων είναι πάντα ευπρόσδεκτη!

xtream6021

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2022
Like
0
Πόντοι
0
Καλώς σας βρήκα είμαι καιρό εδώ απλώς δεν έχει τύχει να γράψω το site είναι πολύ ενημερωμένο σε πάρα πολλά θέματα ελπίζω να βάλω και εγώ το λιθαράκι μου!!!

nutbug6820

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2025
Like
1
Πόντοι
0
Καλησπέρα και απο εμένα. παρακολουθώ καιρό το σαιτ και ενημερώνομαι αλλά είπα τώρα να γραφτώ που θα ξεκινήσω να επισκέπτομαι πιο συχνά την Αθήνα. είμαι εξωτερικό λόγω δουλειάς

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom