Το καλύτερο πρωτάθλημα είναι το Αγγλικό....όχι γιατι είναι το πιο θεαματικό αλλά έχει όλα τα άλλα στοιχεία "Καθαρό", "Ανταγωνιστικό","Χωρίς βία" κ.λ.π.
Ισως υποστηριζεις το Ελληνικο Πρωταθλημα λογω ελευσης του Ριμπο στην ΑΕΚ,πριν λιγες μερες ειχες βγαλει γλωσσα οταν χασαμε απο μια ομαδα σε φιλικο και τωρα σειρα μου να σε πικαρω για την ηττα απο τον Αγ.Δημητριο-Επισης μην ασχολεισαι με ποδοσφαιριστες που σε εχουνε πηδηξει απειρες φορες(θυμισου τελικο κυπελου 3-0 το γκολ του Νερι που ειρωνευεσαι ρε κομπλεξαρα καλοκαιριατικα τι να σου πω....εισαι πολυ μικρο ανθρωπακι με μυαλο νηπιακο
Ισως υποστηριζεις το Ελληνικο Πρωταθλημα λογω ελευσης του Ριμπο στην ΑΕΚ,πριν λιγες μερες ειχες βγαλει γλωσσα οταν χασαμε απο μια ομαδα σε φιλικο και τωρα σειρα μου να σε πικαρω για την ηττα απο τον Αγ.Δημητριο-Επισης μην ασχολεισαι με ποδοσφαιριστες που σε εχουνε πηδηξει απειρες φορες(θυμισου τελικο κυπελου 3-0 το γκολ του Νερι που ειρωνευεσαι ρε κομπλεξαρα καλοκαιριατικα τι να σου πω....εισαι πολυ μικρο ανθρωπακι με μυαλο νηπιακο
Tου τα εχω πει ενα εκατομμυριο φορες να μην ασχολειται με το Θρυλο οπως και ολοι οι αντι-Ολυμπιακοι και δεν καταλαβαινει απο απλα ελληνικα-Τι να κανουμε-Οι κομπλες θα παραμενουν οσο θα εισαι ατιτλος
μαλλον δεν ειδατε το Σαββατο Σεφερλή που σε ενα σκετσ τυπου εκμπομπης Σιας τσακωνοταν η Ρωσιδα γκομενα του με την γυναικα και ελεγε μια μαλακια που δεν θυμαμαι στη μια και στην άλλη ΕΠΙΠΕΔΟΟΟΟΟ.
Στην κοντρα που ξεκιναει αυτο λεω ΕΠΙΠΕΔΟΟΟΟΟ.
και εμενα το Αγγλικο μου αρεσει που ειναι και σκληρο βλεπεις κατι σουτάρες και γινεται και κανα τουρλουμπουκι στη μεγαλη περιοχη!!!
Το αστειο με την ευφυια (πως γραφεται αλήθεια) (και οχι την ιδιουφια) το ειπα σε αλλο thread και δεν το ξαναλέω
Tου τα εχω πει ενα εκατομμυριο φορες να μην ασχολειται με το Θρυλο οπως και ολοι οι αντι-Ολυμπιακοι και δεν καταλαβαινει απο απλα ελληνικα-Τι να κανουμε-Οι κομπλες θα παραμενουν οσο θα εισαι ατιτλος
Φίλε ο καθένας έχει δικαίωμα να ασχολείται με ότι θέλει ...αν εσυ μπορεις να επιχειρήσεις για να τον αντιμετωπίσεις έχει καλώς αλλιώς η κόμπλα μεταφέρεται σε σένα.
Αν λοιπόν δεν έχεις σοβαρα επιχειρήματα καλό θα είναι να μην ασχολείσαι εσύ...
Και εξ' αλλου εδω είναι ένα θέμα για το καλύτερο πρωτάθλημα όχι για την Ολυμπιακοφροσύνη ή Αντιολυμπιακοφροσύνη του καθενός
Αγγλικό! Κι εγώ προτιμώ να θυσιάζω το θέαμα για την ανταγωνιστικότητα! Το αγγλικό κάποτε το έπαιρναν επί 50 (κάπου τόσα) χρόνια διαφορετικές ομάδες! Repeat ήταν άγνωστη λέξη!