ananeotikos
Μέγας
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2025
- Like
- 15.350
- Πόντοι
- 3.556
Στόχος οι 500 ψήφοι.
Για ποιό λόγο?Ε ΓΚΡ.......
Μπορείς να διαγράψεις όλες και να αφήσεις μόνο τις πρώτες δύο που διαφέρουν με τα μπούνια από την 3η;
Εντάξει θα μείνει ανοιχτή η διαδικασία.Γιατί είσαι γουδάγγελος.....
Τι νόημα έχει να ψηφίσει κάποιος που δεν το έχει κάνει ως τώρα, ας πούμε την Όλγα Φαρμάκη, ενώ οι πρώτες δύο έχουν 110+ (έκαστη) παραπάνω ψήφους ήδη;
Πες μας ποιό είναι το πιο μεγάλο ποσό που έχεις κερδίσει ΣτοίχημαΈχεις καμμιά ιδέα για γκλαφούρνισμα απέναντι;
Μέχρι τα 2.5-3 χιλιάδες έχω πετύχει (σε δελτία με σκορ φυσικά) και ακόμα ΓΑΜΩ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΓΑΜΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ στη Betshop δεν έχω πάρει το υπολειπόμενο ποσό (τη λουκετώσανε στα ξαφνικά πέρυσι τον Ιούλιο παρόλο που έχουν εγκρίνει οι επιτροπές του πούτσου να επιστραφεί κάπου 1 εκατομμύριο στους χρήστες).Πες μας ποιό είναι το πιο μεγάλο ποσό που έχεις κερδίσει Στοίχημα
Τώρα βαριέμαι να ψάχνω τα στατιστικά των κυρΠαντελήδων, το είχα ανεβάσει κάπου κι εδώ => έριξα 7 σκορ σε σύστημα 4/5/6/7 και πετυχαίνω (στημένο από Κροάτη - χάθηκε αυτός μετά) σκορ 3-1 στη Νιγηρία με ανατροπή, 1-1 σκορ σε κάποιο της Λιθουανίας και χάνω στα τελευταία 5 λεπτά δύο σκορ στην 3η Φινλανδίας => αντί για 3-2 έγινε 2-3 νομίζω και το άλλο έληξε 3-2 αντί για 2-3 (κάτι αποδόσεις πάνω από 50 το καθένα).και πότε αν έφτασες κοντά σε μεγάλο ταμείο στο τέλος έπεσε κουβάς.
εισαι τελειως αυτιστικοςΗ ψηφοφορία θα κλείσει: 13 Δεκ 2025.
ΓΚΡ μην αλλάξεις την ημερομηνία ξανά γιατί θα σε ΠΛΟΚ...Η ψηφοφορία θα κλείσει: 13 Δεκ 2025.
13.12.ΓΚΡ μην αλλάξεις την ημερομηνία ξανά γιατί θα σε ΠΛΟΚ...
Ναι,αλλά δεν έχεις ψηφίσει Ινα Λαζοπούλου.Εύχομαι από τα βάθη τηςψυχήςψωλής μου να νικήσει η Λαζοπούλου διότι η άλλη ένα σκέτο κομοδίνο ήταν που μπήκε και στη Βουλή να μασά€ι...
Τα κάστανα είναι μακράν το απεριτίφ του χειμώνα.Τελος τα βραστά κάστανα αφήνω μερικά για τον επόμενο μήνα που θα ανάψω το τζάκι. Αύριο αν βρέχει θα πάω σε όποια κλανιάρα βρω, γιατί δεν νοιώθω καλά, μην γίνω λυκάνθρωπος![]()
δυνατος μαλακαςΔυνατό νήμα.