Πες μας ποιό είναι το πιο μεγάλο ποσό που έχεις κερδίσει Στοίχημα
Μέχρι τα 2.5-3 χιλιάδες έχω πετύχει (σε δελτία με σκορ φυσικά) και ακόμα ΓΑΜΩ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΓΑΜΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ στη Betshop δεν έχω πάρει το υπολειπόμενο ποσό (τη λουκετώσανε στα ξαφνικά πέρυσι τον Ιούλιο παρόλο που έχουν εγκρίνει οι επιτροπές του πούτσου να επιστραφεί κάπου 1 εκατομμύριο στους χρήστες).
και πότε αν έφτασες κοντά σε μεγάλο ταμείο στο τέλος έπεσε κουβάς.
Τώρα βαριέμαι να ψάχνω τα στατιστικά των κυρΠαντελήδων, το είχα ανεβάσει κάπου κι εδώ => έριξα 7 σκορ σε σύστημα 4/5/6/7 και πετυχαίνω (στημένο από Κροάτη - χάθηκε αυτός μετά) σκορ 3-1 στη Νιγηρία με ανατροπή, 1-1 σκορ σε κάποιο της Λιθουανίας και χάνω στα τελευταία 5 λεπτά δύο σκορ στην 3η Φινλανδίας => αντί για 3-2 έγινε 2-3 νομίζω και το άλλο έληξε 3-2 αντί για 2-3 (κάτι αποδόσεις πάνω από 50 το καθένα).
Εξαργύρωση προφανώς δεν άφηναν οι μπινέδες και φυσικά δεν παίζει όπιο εκεί (να βάλεις οποιαδήποτε στιγμή σκορ είτε πολλαπλών επιλογών) γιατί δεν είναι δημοφιλείς οι κατηγορίες αυτές. Ακόμα και η 4αδα θα έδινε τουλάχιστον 250 χιλιάρικα (μείον οι φόροι).
Ήταν και 19 Ιουνίου εκείνη τη μέρα (το 2018) κι επειδή τότε ήταν και η επαίτειος που πέρασα το τελευταίο μάθημα, κάρφωσε κι ο Κροάτης σκορ στημένο, ε τα κοπάνισα όλα πέφτοντας ηρωικά....