Νέα

Ποιό είναι το καλύτερο chat γνωριμιών;

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα sonnylock
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Μηνύματα
3.385
Like
121
Πόντοι
16
Τα είπε όλα ο Jimmy jim, καλύτερα κι απο εμένα που είμαι απο τους τύπους εκείνους τους προβληματικούς που μπαίνουν στο greek chat όποτε κι οτι ώρα μπορούν.
Το καλύτερο απο όλα είναι το blind chat. Το γεγονός όμως πως οι γυναίκες δεν πληρώνουν αλλά αντίθετα οι άνδρες πληρώνουν μου προκαλεί αρνητικές εντυπώσεις για αυτό και σπάνια του δίνω λεφτά. Ενδέχεται και πολλές χρήστριες να μπαίνουν επίτηδες για να νομίζουμε πως υπάρχουν γκόμενες στο τσατ.

:hi:
 

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Μηνύματα
1.928
Κριτικές
26
Like
2.315
Πόντοι
6.955
Με το omegle.com τι γίνεται? Δοκίμασα προ ολίγου να μπω και δεν φόρτωνε στην οθόνη μου.
 

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Μηνύματα
2.067
Like
238
Πόντοι
36
Χαρά στο κουράγιο σας τύποι να μπαίνετε σε τσατ Ρουμ εν στη 2017. Αν καταφέρνετε και βγάζετε γκομενες από εκεί ακόμη και τσαταρωντας αργά το βράδυ σας βγάζω το καπέλο.
Αυτό το fuckbook το έχω ακούσει αλλά μου φαινόταν από το όνομα και την πολυ διαφήμιση, μουφα και δεν το χρησιμοποίησα ποτέ. Το adult theater δεν το γνώριζα.
 

Motardos

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2016
Μηνύματα
649
Like
52
Πόντοι
6
Σε chat μονο μπαζογκομενες μπαινουν.
 

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Μηνύματα
2.067
Like
238
Πόντοι
36
Συγκέντρωση χρυσής αυγής... πηδιούνται οι πουτάνες απο όλες της τρύπες απο το πρώτο βράδυ αλλα θέλει προσοχή.. κάποιες γουστάρουν πολύ scat και piss!!  
Από την μία δεν μπορούμε να σταυρώσουμε Ελληνίδα γκομενα με μια καλή η μέτρια εμφάνιση κι από την άλλη έχουμε αυτές που έχουν περίεργα και αηδιαστικα γούστα. Μόνο στην χώρα αυτή συμβαίνουν τόσο ακραίες καταστάσεις.
Αυτές οι τυπισσες που ζητάνε τέτοια τρελά πρέπει να χαπακωνονται η έχουν ψυχιατρικά θέματα.
 

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Μηνύματα
1.928
Κριτικές
26
Like
2.315
Πόντοι
6.955
Σε chat μονο μπαζογκομενες μπαινουν.

Μην το λες αυτό...εχω βγει με μουνακι μεγάλου βεληνεκούς....όλες όμως όσες μπαίνουν έχουν ψυχολογικά προβλήματα. Εμείς οι μεγαλύτεροι έχουμε γλυκιές αναμνήσεις απο irc για αυτό δίνουμε μεγαλύτερη σημασία στα τσατς απο οτι οι νεώτεροι που δεν γνώρισαν το irc. 
 

Motardos

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2016
Μηνύματα
649
Like
52
Πόντοι
6
Μην το λες αυτό...εχω βγει με μουνακι μεγάλου βεληνεκούς....όλες όμως όσες μπαίνουν έχουν ψυχολογικά προβλήματα. Εμείς οι μεγαλύτεροι έχουμε γλυκιές αναμνήσεις απο irc για αυτό δίνουμε μεγαλύτερη σημασία στα τσατς απο οτι οι νεώτεροι που δεν γνώρισαν το irc. 

Οσε μου εχουν στειλει φωτοφραφιες απο chat ηταν μπαζα και πολυ χοντρες.
 

Επισκέπτης
ζου ... ειμουνα προ φεισμπουκ , εμπαινα για τα παιχνιδια και τσατ καποια στιγμη μενω μονος και λεω θα ψαχτω απο το ζου , βγαινω με μια κοπελιτσα που τα λεγαμε πολυ καιρο , τιγκα στη τριχα , οχι χνουδι και μαλακιες , στη σκια μη φενεται το φωτοστεφανο και γενικως μια περιεργη συμπεριφορα , βγαινω με τη δευτερη ΤΟ ΜΟΥΝΙ νταξει οχι τοσο ομορφη οσο καυλωμενη , υπερμουνο σε ομορφια , φαντασιωπληκτη , φανταστικοι γκομενοι που τη περναν τηλεφωνο φανταστικα σεναρια γνωστοι παντου που παντα για καποιο ηληθιο λογο δε μπορουσαν και μαλλον επαιρνε και φαρμακα τεσπα γνωριζω μια κοπελα ρε φιλε και τα λεμε τη ωραια τι καλα , κανω και σαιμπερ σεξ πρωτη και μονη φορα κανω και τηλεφωνικο  :wanker: μου φτανει η καυλα στο ταβανι παω να τη βρω με σκοπω να τη γαμισω οπου τη πετυχω που λεει ο λογος και μου σκαει το λαστ γιαρ απο τη διαφημηση αλλα με τη φατσα του σλοθ , γνωριζω μια αλλη τη βαζω να βγει στη καμερα οπου τοτε ακομα δεν υπηρχαν τα λαιβ ρετους , υπερκαυλωνω μιας και εχω βρει τον ανθρωπο μου ειναι ακριβως απως θελω και τα λεμε ακομη καλυτερα απο οσο θα μπορουσα να περιμενω , βγαινουμε , αυτη ηταν παντρεμενη αλλα αυτο δε με χαλουσε με τη γκαυλα που χα μαζεψει , η ρουφιανα μυριζε μασχαλιλα απο το αμαξι , βγηκα με μια κοπελα που εχει ψυχολογικα , μπεμπεκιζει κ.α.πολλα αλλα τουλαχιστο εκει το ηξερα οτι η κοπελα βλεπει ψυχιατρο και τα περασα μια χαρα ( στο λουνα παρκ με ενα τριχρονο αλλα με μπουτι ποδηλατριας ) λοιπον , αναμεσα σε αυτες τις .. επυτιχημενες γνωρημιες ειχα και καποιες που κρατισαν κανα μηνα το πολυ και απο ολες αυτες μονο ενα βυζι αξιζε διαφορες αλλαες γνωριμιες που φτασαν το πολυ μεχρι το τηλεφωνο γιατι ειτε θελαν να με γαμισουν η απλα ηταν τουβλα πολυ λαου λαου και να τα πουμε πρωτα κανα δυο τρεις βδομαδες και πολυ μπλαμπλα ναι ρε φιλε , ξεχασα τη ποιο τρελη και αλλη μια περιπτωση καλα γενικα ειχα σχεδον μονο αποτυχιες πολυ χαμενο χρονο και χρημα , καπου εκει που εχω αρχισει να απογοητευομαι γνωριζω ρε φιλε μια ασκουμενη δηκιγορινα μεσ το ναζι και εξυπνη και νταουν του ερθ που λενε στα ξενα , βγαινουμε και ειχε δυο φορες το κεφαλι μου αλλα το μισο λαιμο ηταν σαν πλειμομπιλ που μιλουσε , τη τρελη που λεω ειναι μια ιστορια απο μονη της και αν τη πω ολοκληρη δε θα πιστευετε τπτ μετα , απλα ειχε λεφτα και τρελοχαρτο και οταν τιγκαρε απο κοκαινη εκανε σα το τρακη το γιαννακοπουλο μονο που αυτη δεν ειχε μπραβους και καθαριζε ο κακομοιρος που βγαινει μαζι της , φιαρ εν λοουθ ιν λασ βεγκας ΒΕΡΣΟΥΣ φαιτ κλαμπ η τυπισα

ZOO ΑΠΑΤΗ
 

Επισκέπτης
στο mirc ιδιως στις αρχες ηταν ατομα που τους αρεσε η αλληλογραφια η απλα δε το ξεραν και ειχε αρκετο ρομαντισμο η ολη φαση , ηταν σαν αλληλογραφια μονο που δε περιμενες 15 μερες το ταχυδρομειο , μετα εκφυλιστικαν ολα
 
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ρε παιδια είναι απλο, μια γκομενα την γλυκοκοιταζουν και της την πεφτουν στην δουλεια, της την πεφτουν στο γυμναστηριο, της την πεφτουν και στο κλαμπακι-παραλια-δρομο.

ε γιατι να μπει στο ιντερνετ να βρει γκομενο?
στο ιντερνετ απλα αυξανει τους θαυμαστες της από 10 σε 510 για να ανεβει η ψυχολογια της.
για να ψαχτεί καποια από ιντερνετ το πιο πιθανο είναι να μην βλέπεται ή να εχει καποια μορφη τρελας.
με τις ασχημες αν τ αντεχεις απλα βγαζεις τα χοντρα, με τις τρελες περνας καλα και εχεις και εμπειριες να διηγησε σαν αυτές που μας πεταει φιδια ο ιακωβος
 

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Μηνύματα
3.385
Like
121
Πόντοι
16
Σε όλους αυτούς που λένε γιατί μπαίνουμε στα τσατ και πως είναι όλο φόλες εκεί κλπ ιδού η απάντηση:

1) Τα τσατ βολεύουν εμάς που θέλουμε να κάνουμε παράνομο περιστασιακό παιχνίδι εκτός σχέσης.

2) Στα τσατ μπαίνουν και γυναίκες που έχουν τον ίδιο σκοπό. Τον περασμένο Ιούνιο έβγαλα από blindchat νταρντανομωρό που ήθελε να απατήσει τον δικό της.

3)Τα τσατ είναι γεμάτα παντρεμένες που επιδιώκουν είτε παράλληλη σχέση είτε περιστασιακό πήδημα. Δεν μπορούν να κάνουν παιχνίδι εκτός και εκεί βολεύονται.

4) Όντως υπάρχουν φόλες, όμως υπάρχει ένα 30% που είναι 7+/10. Θα εκπλαγείτε τι ωραίες κοπέλες 30-45 ετών βρίσκεις στα τσατ.

5) Στα τσατ υπάρχουν πολλά νεαρά παστάκια 18-22 ετών με daddy issues. Ακόμα και 40-45 να είσαι, αν είσαι έξυπνος και ατακαδόρος μπορείς να βρεις υποτακτικό παστάκι για απίστευτο γαμήσι τους επόμενους μήνες.

6) Στα τσατ υπάρχουν φοιτήτριες που θέλουν παιχνίδι εκτός σχέσης με άτομα μέχρι τα 30-32. Θα εκπλαγείτε όταν λόγω της προσωπικότητας σας και της εμφάνισης σας κολλήσει μαζί σας 7αράκι 24 ετών που την περνάτε 10 χρόνια.  

 

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Μηνύματα
3.385
Like
121
Πόντοι
16
Για να είμαστε όμως ρεαλιστές... μου έχει τύχει το εξής σκηνικό.

Μιλάω το καλοκαίρι στο chatiw με Ελληνίδα 23 ετών (εγώ 32). Λοιπόν 9/10! Κυριολεκτικά. 9/10. Κουκλάρα. Αυτή μου λέει "να σου στείλω φωτογραφίες μου να μου πεις τη γνώμη σου;" Και άρχισε να στέλνει. Μου κόπηκαν τα γόνατα. Μου λέει "θα πάμε 2 ζευγαράκια σε ένα κότερο κάποιου φίλου στη Ζάκυνθο και θα κάνουμε swing και παρτούζες. Απλά θέλω μια επιβεβαίωση γιατί νιώθω ότι η κοπέλα του άλλου ζευγαριού μπορεί να είναι καλύτερη από μένα". Δηλαδή ένα 9αράκι θα μπει γιατί της το επιβάλλει ο ναρκισσισμός της και όχι για να βγει με κάποιον.

 
 

Κλάρκ

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2017
Μηνύματα
18
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
0
Εγώ είμαι της άποψης πως από αυτή τη στιγμή όλοι ψάχνονται μέσω σοσιαλ μίντια.
Εγώ κάνω πέσιμο με το παραδοσιακό καμάκι από σούπερ μάρκετ μέχρι στα παγκάκι του Συντάγματος. Δεν έχει επιτυχία πάντα αλλά έχει τη πλάκα του. Θεωρώ πως οι γκόμενες γοητεύονται από την εικόνα και από αυτά που ακούν (αν είσαι ετοιμόλογος), ενώ πχ στο φειςμπουκ ξέρουν πως μιλάνε σε μία  φωτό που δεν είναι σίγουρες αν είναι πραγματικές.

Φίλε πολύ καλά κανεις! Η κάθε χαζογκομενα έχει 2000-5000 φίλους. Δε θα γαμήσεις ποτέ απο σοσιαλ εκτός αν είσαι μπάρμαν.
Απο κοντά και ότι βγεί. Κάθε αποτυχία σε κάνει καλύτερο πεφτουλα
 

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Μηνύματα
17.682
Κριτικές
3
Like
4.232
Πόντοι
606
Τα chat στο κινητό τι λένε; badoo π. χ.;
 

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Μηνύματα
2.067
Like
238
Πόντοι
36
ζου ... ειμουνα προ φεισμπουκ , εμπαινα για τα παιχνιδια και τσατ καποια στιγμη μενω μονος και λεω θα ψαχτω απο το ζου , βγαινω με μια κοπελιτσα που τα λεγαμε πολυ καιρο , τιγκα στη τριχα , οχι χνουδι και μαλακιες , στη σκια μη φενεται το φωτοστεφανο και γενικως μια περιεργη συμπεριφορα , βγαινω με τη δευτερη ΤΟ ΜΟΥΝΙ νταξει οχι τοσο ομορφη οσο καυλωμενη , υπερμουνο σε ομορφια , φαντασιωπληκτη , φανταστικοι γκομενοι που τη περναν τηλεφωνο φανταστικα σεναρια γνωστοι παντου που παντα για καποιο ηληθιο λογο δε μπορουσαν και μαλλον επαιρνε και φαρμακα τεσπα γνωριζω μια κοπελα ρε φιλε και τα λεμε τη ωραια τι καλα , κανω και σαιμπερ σεξ πρωτη και μονη φορα κανω και τηλεφωνικο  :wanker: μου φτανει η καυλα στο ταβανι παω να τη βρω με σκοπω να τη γαμισω οπου τη πετυχω που λεει ο λογος και μου σκαει το λαστ γιαρ απο τη διαφημηση αλλα με τη φατσα του σλοθ , γνωριζω μια αλλη τη βαζω να βγει στη καμερα οπου τοτε ακομα δεν υπηρχαν τα λαιβ ρετους , υπερκαυλωνω μιας και εχω βρει τον ανθρωπο μου ειναι ακριβως απως θελω και τα λεμε ακομη καλυτερα απο οσο θα μπορουσα να περιμενω , βγαινουμε , αυτη ηταν παντρεμενη αλλα αυτο δε με χαλουσε με τη γκαυλα που χα μαζεψει , η ρουφιανα μυριζε μασχαλιλα απο το αμαξι , βγηκα με μια κοπελα που εχει ψυχολογικα , μπεμπεκιζει κ.α.πολλα αλλα τουλαχιστο εκει το ηξερα οτι η κοπελα βλεπει ψυχιατρο και τα περασα μια χαρα ( στο λουνα παρκ με ενα τριχρονο αλλα με μπουτι ποδηλατριας ) λοιπον , αναμεσα σε αυτες τις .. επυτιχημενες γνωρημιες ειχα και καποιες που κρατισαν κανα μηνα το πολυ και απο ολες αυτες μονο ενα βυζι αξιζε διαφορες αλλαες γνωριμιες που φτασαν το πολυ μεχρι το τηλεφωνο γιατι ειτε θελαν να με γαμισουν η απλα ηταν τουβλα πολυ λαου λαου και να τα πουμε πρωτα κανα δυο τρεις βδομαδες και πολυ μπλαμπλα ναι ρε φιλε , ξεχασα τη ποιο τρελη και αλλη μια περιπτωση καλα γενικα ειχα σχεδον μονο αποτυχιες πολυ χαμενο χρονο και χρημα , καπου εκει που εχω αρχισει να απογοητευομαι γνωριζω ρε φιλε μια ασκουμενη δηκιγορινα μεσ το ναζι και εξυπνη και νταουν του ερθ που λενε στα ξενα , βγαινουμε και ειχε δυο φορες το κεφαλι μου αλλα το μισο λαιμο ηταν σαν πλειμομπιλ που μιλουσε , τη τρελη που λεω ειναι μια ιστορια απο μονη της και αν τη πω ολοκληρη δε θα πιστευετε τπτ μετα , απλα ειχε λεφτα και τρελοχαρτο και οταν τιγκαρε απο κοκαινη εκανε σα το τρακη το γιαννακοπουλο μονο που αυτη δεν ειχε μπραβους και καθαριζε ο κακομοιρος που βγαινει μαζι της , φιαρ εν λοουθ ιν λασ βεγκας ΒΕΡΣΟΥΣ φαιτ κλαμπ η τυπισα

ZOO ΑΠΑΤΗ
Τύπε βλέπω ότι είσαι λίγο αγχωμενος και τσακωμενος με την τελεια. Γράψε αν θέλεις την επόμενη φορά προτάσεις με καλύτερη σύνταξη γιατί με τον αχταρμα που έβαλες παραπάνω ζαλίστηκα και κουράστηκα μέχρι να καταλάβω όσα θέλεις να πεις.
 

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Μηνύματα
2.067
Like
238
Πόντοι
36
Για να είμαστε όμως ρεαλιστές... μου έχει τύχει το εξής σκηνικό.

Μιλάω το καλοκαίρι στο chatiw με Ελληνίδα 23 ετών (εγώ 32). Λοιπόν 9/10! Κυριολεκτικά. 9/10. Κουκλάρα. Αυτή μου λέει "να σου στείλω φωτογραφίες μου να μου πεις τη γνώμη σου;" Και άρχισε να στέλνει. Μου κόπηκαν τα γόνατα. Μου λέει "θα πάμε 2 ζευγαράκια σε ένα κότερο κάποιου φίλου στη Ζάκυνθο και θα κάνουμε swing και παρτούζες. Απλά θέλω μια επιβεβαίωση γιατί νιώθω ότι η κοπέλα του άλλου ζευγαριού μπορεί να είναι καλύτερη από μένα". Δηλαδή ένα 9αράκι θα μπει γιατί της το επιβάλλει ο ναρκισσισμός της και όχι για να βγει με κάποιον.

 
Ε ρε καμμένες και ανασφαλεις που κυκλοφορούν στο Ελληνικό νετ. Αλλά κι αυτές πάντως δείγμα της πραγματικότητας της Ελληνικής κοινωνίας είναι.
 

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Μηνύματα
2.067
Like
238
Πόντοι
36
Τα chat στο κινητό τι λένε; badoo π. χ.;
Μπες φτιάξε προφίλ στο μπαντου, βάλε φωτό καλές και άρχισε και κάνε λαικ πολλά. Θα δουν ότι τους έκανες λαικ και μετά σου στέλνουν αυτές μήνυμα ή στέλνεις εσυ. Έχει απ' όλα τα φρούτα και στο μπαντου. Κανονικές, παλαβές, βίζιτες, χοντρές, όμορφες, λεπτές κλπ. Στο τσατ είναι λίγο δύσκολο να τις κρατήσεις συγκεντρωμένες στη συζήτηση εκτός κι αν σουτάρουν τους άλλους και αφοσιωθούν σε σένα γιατί σε γουστάρουν είτε λόγω εμφάνισης είτε λόγω της κουβέντας που κάνετε.
 

sapiosexual

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2017
Μηνύματα
429
Κριτικές
18
Like
781
Πόντοι
311
Στο badoo μόνο άθλιες γκόμενες ή πούστηδες σε ολες τις μορφές πλέον.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom