rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 30.353
- Πόντοι
- 15.446
Πάλι άλλαξες άβαταρΠώς θα ρωτήσει ο ανιψιός τον υδραυλικό θείο του αν στάζει η βρύση
Χύνει η Βάνα Μπάρμπα;
Ψάξε γιατί λέμε μπάρμπα από την Κορώνη![]()
Πάλι άλλαξες άβαταρΠώς θα ρωτήσει ο ανιψιός τον υδραυλικό θείο του αν στάζει η βρύση
Χύνει η Βάνα Μπάρμπα;
Ψάξε γιατί λέμε μπάρμπα από την Κορώνη![]()
Γαμιοκώλα ;;; στείλε και δολάρια ΚαναδάΕσύ αγγλομαθή επιπέδου Αλ6 πώς λέγεται η γυναίκα που γαμιέται από κώλο
Όποιος το βρει του στέλνω 50 Αμερικής δολλάρια για να πάει στη Φυλής ή δύο φορές Μεταξουργείο![]()
Για πες, πως λέγονται οι Οβραίοι που χορεύουν ;;;Eίμαι κυκλοθυμικός τύπος υψηλής συχνότητας
Αυτό είναι γρίφος, τουλάχιστον δώσε λίγη βοήθεια, όπως εγώ έγραψα ότι η γαμιολοκώλα έχει λίγο αγγλικό μέσαπως λέγονται οι Οβραίοι που χορεύουν ;;;
Θέλει φαντασία, Ραβινορουβάδες σου αρέσει;Αυτό είναι γρίφος, τουλάχιστον δώσε λίγη βοήθεια, όπως εγώ έγραψα ότι η γαμιολοκώλα έχει λίγο αγγλικό μέσα![]()
Υπάρχει και καλύτερο τραγούδι, η Bette Davis είχε βαθύ μπλέ μάτια.Μια και κάθομαι έξω (τα τσακάλια δεν έχουν ακουστεί ακόμη) ας βάλω ένα τραγούδι για την Ελένη που είχε μάτια μπλε:
Δεν το έπιασα είμαι και γενικά ψιλοχάλια - διαβάζω και ειδήσεις περί πολέμουΘέλει φαντασία, Ραβινορουβάδες σου αρέσει;![]()
Οι γαμιόληδες δεν βγάζουν πολλές ειδήσεις στα κανάλιαδιαβάζω και ειδήσεις περί πολέμου![]()
Η ώρα που μαρκαλιώνται οι γύφτοιΝτουντα τι ώρα είναι εκεί ρε ?
Οι γαμιόληδες δεν βγάζουν πολλές ειδήσεις στα κανάλια![]()
Καλήμερα Δάσκαλε, πάλι άλλαξες άβαταρΔωσ' μου το κλειδί της πόρτας (x3)
σκάλα, σκάλα να ανεβώ
σε λαχτάρησα μικρή μου
φέρνω χρήμα νορβηγικό
ΓΑΜΩ ΤΑ ΦΙΟΡΔ ΚΑΙ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΣΑΣ![]()
Περιμένουν τα πράγματα από το χωριό οι φίλοι...Έμεινα απένταρος κι οι "φίλοι" μου χαθήκαν,
ακούσαν ότι ρεφάρισα σα φίδια μαζευτήκαν...
Κορίτσια με αφήσατε ολημερίς να λιώνω,
που ήταν η αγάπη σας στην πίκρα και τον πόνο;
YVFCX
αρχιδιαΠεριμένουν τα πράγματα από το χωριό οι φίλοι...
Έρχονται??