dimigoall
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 66
- Like
- 62.687
- Πόντοι
- 36.036
Θα βγάλει την ιλαρά σήμερα ο Τράκηςσε λιγο ρε μουνη

Θα βγάλει την ιλαρά σήμερα ο Τράκηςσε λιγο ρε μουνη
Κώλο σας μουνίκακα.πουτσα μας Παππου![]()
δεν μιλας ομορφα ΕσχατογερεΚώλο σας μουνίκακα.![]()
εχω βαλει αδερφε....τελεια πρε γκειμ μες στο γλαμουρ απο την ειρτΒάλε ΕΡΤ 3 αδερφέ![]()
Παρντόν. Δεν θα επαναληφθεί.δεν μιλας ομορφα Εσχατογερε![]()
500 αλλα οσα εχεις
πουτσα μας Παππου![]()
Ξεφεύγουμε από τον τίτλο του νήματος όμως περί ρομαντισμού και αγάπηςΚώλο σας μουνίκακα.![]()
διαφωνωΞεφεύγουμε από τον τίτλο του νήματος όμως περί ρομαντισμού και αγάπης
ΞΕΦΕΎΓΟΥΜΕ![]()
Τι όμορφο ποίημαΨΨ @Sexyjoanna
Δεν μας στέρεψαν οι γνώσεις
κι ας αυξήθηκαν οι δόσεις (TΣΜΕΔΕ)
όσο υπάρχουνε ωραίες
γυναικάρες αγοραίες
κι αν τις λεν Τζοάννες
θα χτυπάνε οι καμπάνες
για αυτό αλάνια μαζευτείτε
στα ραδίκια μην βρεθείτε!![]()
Θέλεις πολλά ένσημα να κολλήσεις ακόμα;Δεν μας στέρεψαν οι γνώσεις
κι ας αυξήθηκαν οι δόσεις (TΣΜΕΔΕ)
Με χρονοκαθυστέρηση το ερώτημα: μήπως δούλευες στη Να η ευκαιρία της σφίγγας ΕΡΤοχι...ρατσιστικο για τον κωλο
Αυτό ξέρεις εξαρτάταιΘέλεις πολλά ένσημα να κολλήσεις ακόμα;![]()
Η υγεία πάνω απ όλα!!Αυτό ξέρεις εξαρτάται
κι αδιάκριτα ρωτάτε,
μια παράμετρος για φέτος
ήτανε ο Άγιος Πέτρος
Δεν κάνω πλάκα - αντιμετώπισα καλπάζοντα διαβήτη - και δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες όχι για προσωπικούς λόγους - αν και το έχω πει μέσω dm σε ορισμένα μέλη - αλλά κάπου δεν γουστάρω τα συνεχή κι ενοχλητικά κογιότ από τον καθέναν - άλλο από εσένα είτε τα υπόλοιπα καλά παιδιά.
Να ευχαριστήσω κι εγώ με τη σειρά μου τη @Sexyjoanna όχι για την άμεση αντίδρασή της στο ποίημα, αλλά γιατί έχει χαρισματικό χαρακτήρα κι άσχετα αν δεν έχουμε βρεθεί ακόμη, θα είναι μεγάλη μου χαρά να τη δω μόλις καταφέρω να επανέλθω στους προηγούμενους ρυθμούς.
Εννοείται θα ισιώσωΗ υγεία πάνω απ όλα!!
Μόλις ισιωσεις εδώ είμαστε![]()
όχι φίλος την πλάκα μας κάνουμε, αν κάπου βρίσκεις λάθος πες το.Αυτό ξέρεις εξαρτάται
κι αδιάκριτα ρωτάτε,
μια παράμετρος για φέτος
ήτανε ο Άγιος Πέτρος
Δεν κάνω πλάκα - αντιμετώπισα καλπάζοντα διαβήτη - και δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες όχι για προσωπικούς λόγους - αν και το έχω πει μέσω dm σε ορισμένα μέλη - αλλά κάπου δεν γουστάρω τα συνεχή κι ενοχλητικά κογιότ από τον καθέναν - άλλο από εσένα είτε τα υπόλοιπα καλά παιδιά.
Να ευχαριστήσω κι εγώ με τη σειρά μου τη @Sexyjoanna όχι για την άμεση αντίδρασή της στο ποίημα, αλλά γιατί έχει χαρισματικό χαρακτήρα κι άσχετα αν δεν έχουμε βρεθεί ακόμη, θα είναι μεγάλη μου χαρά να τη δω μόλις καταφέρω να επανέλθω στους προηγούμενους ρυθμούς.