troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 39.643
- Πόντοι
- 5.506
θειο ρωτα το τσαττζιπιτι τι ομαδα ειναι στην ελλαδα να δω κατι....υπέροχο θείο, ΥΠΕΡΟΧΟ
φοβερή έμπνευση
θειο ρωτα το τσαττζιπιτι τι ομαδα ειναι στην ελλαδα να δω κατι....υπέροχο θείο, ΥΠΕΡΟΧΟ
φοβερή έμπνευση
Μου ήρθε έμπνευση με το σφαγεύς, βάζω ποίημαΠοιητική αδεία το είπα.. μπορεί να τη γνώρισα μπορεί και να μη τη γνώρισα..δε θυμάμαι καλά.. δούλευε Σαπφούς ή σφαγεία?
Πολύ καλό!Μου ήρθε έμπνευση με το σφαγεύς, βάζω ποίημα
Όλη μέρα στα συνεργεία και όπισθεν κλειστών θυρών
να εξάγουν τις μπιέλες και με λάδι αχνιστόν
τα καπάκια,τις βαλβίδες, τα πιστόνια χαλαρά
δίχως πόνο να τα βγάζουν με καρδία ελαφρά
Ποιος κάλαμος γραφίδος, ποιος μέγας συγγραφεύς
μπορεί να περιγράψει την ζωή των μηχανεύς
Σημείωση: όταν ένας αντί να φτιάξει το μοτέρ το χαλάει, λένε μάστορα το έσφαξες.
Eπι της οδού Αφροδίτης ,όλα είναι κοντά στην περιοχή αυτήν.Ποιητική αδεία το είπα.. μπορεί να τη γνώρισα μπορεί και να μη τη γνώρισα..δε θυμάμαι καλά.. δούλευε Σαπφούς ή σφαγεία?
Πάντα πήγαινα λίγο μεθυσμένος..πως ήταν: ξανθιά, με μεγάλο στήθος - σκληρό - πολύ όμορφη?Eπι της οδού Αφροδίτης ,όλα είναι κοντά στην περιοχή αυτήν.
Πάντως αν την γνώρισες θα σου έμεινε αξέχαστη.
Είδες αναβάθμιση τα πρώην Σφαγεία Θεσσαλονίκης;Μου ήρθε έμπνευση με το σφαγεύς, βάζω ποίημα
Όλη μέρα στα συνεργεία και όπισθεν κλειστών θυρών
να εξάγουν τις μπιέλες και με λάδι αχνιστόν
τα καπάκια,τις βαλβίδες, τα πιστόνια χαλαρά
δίχως πόνο να τα βγάζουν με καρδία ελαφρά
Ποιος κάλαμος γραφίδος, ποιος μέγας συγγραφεύς
μπορεί να περιγράψει την ζωή των μηχανοσφαγεύς
Σημείωση: όταν ένας αντί να φτιάξει το μοτέρ το χαλάει, λένε μάστορα το έσφαξες.
Ξανθιά,γλυκειά,με καμπύλες, ,όμορφη,στήθος μέσου μεγέθους προς μεγάλο.Πάντα πήγαινα λίγο μεθυσμένος..πως ήταν: ξανθιά, με μεγάλο στήθος - σκληρό - πολύ όμορφη?
Μπορεί και να τη γνώρισα δε θυμάμαι.. θυμάμαι μια περίπτωση ξανθιάς, αλλά δε θυμάμαι καλάΕίδες αναβάθμιση τα πρώην Σφαγεία Θεσσαλονίκης;
Από τόπος αποτροπιασμου,έγινε τόπος χαρας
Ξανθιά,γλυκειά,με καμπύλες, ,όμορφη,στήθος μέσου μεγέθους προς μεγάλο.
Είναι λάθος και πολύ θλιβερό να πας στα ιδρύματα σουρωμενος,δεν απολαμβάνεις τίποτα και δεν θυμάσαι τίποτα μετά.
Λογικό....ελπίζω να έχεις πολύ πιο χαρούμενες στιγμές στην ζωή σου από το σεξ με ωραίες γυναίκες σε λογικές τιμές και να τις απολαμβάνεις με τις αισθήσεις σου σε πλήρη λειτουργία και όχι μέσα στην ομίχλη του ποτού.Μπορεί και να τη γνώρισα δε θυμάμαι.. θυμάμαι μια περίπτωση ξανθιάς, αλλά δε θυμάμαι καλά
Eισαι ποιητης εκ του προχειρουΑρνάκι άσπρο και παχύ
της μάνας του καμάρι,
εβγήκεν εις την εξοχή,
και στο χλωρό χορτάρι.
Απ’ τη χαρά του την πολλή
απρόσεχτο πηδούσε,
της μάνας του τη συμβουλή
καθόλου δεν ψηφούσε.
«Καθώς, παιδί μου, προχωρείς,
και σαν ελάφι τρέχεις,
να κακοπάθεις ημπορείς,
και πρέπει να προσέχεις»
Χαντάκι βρέθηκε βαθύ,
ορμά σαν παληκάρι,
να το πηδήσει προσπαθεί
και σπάζει το ποδάρι.
ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΡΕ ΜΠΙΝΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!! σε αποκληρωνωEισαι ποιητης εκ του προχειρου![]()
Οχι ρε γαμωτο....που θα βρω πλαστικη καρεκλα και γκαζακι τωρα......ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΡΕ ΜΠΙΝΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!! σε αποκληρωνω
Πεσ'τα ΚΥΡΙΕ Νηματοθετη!!!!φιλος-Τρουμπ με εχει απογοητευσει
...και λάτρηςEισαι ποιητης εκ του προχειρου![]()
Πρέπει να ενθαρρύνουμε τον κόσμο να γράφει ποιήματαφιλος-Τρουμπ με εχει απογοητευσει
Θείο τι ομάδα θες να βγει?θειο ρωτα το τσαττζιπιτι τι ομαδα ειναι στην ελλαδα να δω κατι....
Γι' αυτό αργούν τα πακέτα...Πρέπει να ενθαρρύνουμε τον κόσμο να γράφει ποιήματα
γιατί ο Ντούντας έχει πάει Αυστραλία ( Σίδνεϊ) και μου είπε δεν θα απαντήσει σε κογιότ.
Τύφλα να έχει ο Μαγγελάνος με το Βάσκο ντε Γκάμαεγω φιλε μου εδω παρεα με τον κουβαρντα - δουλευταρα των αρραβωνιαρη τον 7 θαλασσων