xxx_male
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2022
- Like
- 9.880
- Πόντοι
- 1.056
αφου δεν θελει κανεις να την γαμησει να κανεις τον σταυρο σου , γιατι μονο αυτο δεν εχουμε διαβασει ακόμα εδω μεσα![]()

Μην παίρνεις και όρκο…
αφου δεν θελει κανεις να την γαμησει να κανεις τον σταυρο σου , γιατι μονο αυτο δεν εχουμε διαβασει ακόμα εδω μεσα![]()
Δίνω προκαταβολή στην περίπτωση που αναλάβεις διπλωματική αποστολή διότι υπάρχει ψύχρα μεταξύ εμού και της Βασίλισσας, ψύχρα σκέτη όπως το κρύο του ΚαναδάΤα μεροκάματα αν θέλεις να σου στείλουμε IBAN να τα βάλεις από τώρα![]()
Ψεύδεσαι, ανέβασε σκριν καψιουρπμ
μαλακες κλαιω![]()
Ναι παίρνω κι εγώ, για τη κουμαρορίγανη θα γράψω άλλο κογιότΣτους αγρούς βρίσκεις γαϊδουράγκαθο. Εναλλακτικά πας σε βιολογικά μαγαζιά αν και νομίζω ότι υπάρχει και σε χάπι. Αν τώρα θες να σου πω οδηγίες μαγειρικής, ε βρες κατάλληλη call girl μαγείρισσα
Πάω να κόψω κανένα δρύινο...
τα κούμαρα βγάζουν ρίγανητι ειναι η κουμαροριγανη![]()
Λαδάκη άσε το τζωνακι γιατί τον έχουμε για παιχνιδάκι
Μέχρι και η Μάγκι τον λυπατε και μας λέει μην το γαματε
Όμως ο τζωνακης όλο κάτι λέει αλλά αν τον στριμώξουμε θα αρχίζει να κλαίει
Όμως εγώ του πήρα δώρο μια λοσιον για να κάνει κάνει προμοσιον
κατσε ο υπερτατος γαμιας δεν παταει Γλυφαδα να παμε πλατεια ΒαθηςΨεύδεσαι, ανέβασε σκριν καψιουρ![]()
Τα ινδικά σκορ (όταν κάθονται) σε βοηθούν για να πας σε ακριβότερα κορίτσια με τις αν€σει$ κλπεξ' ου και τα ινδικά σκόρ![]()
παιξε Πακισταν,Ινδια,Ροδεσια,Κονγκο,Ανατολικο Τιμορ κερδισε ΚΑΙ ΦΕΡΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΤα ινδικά σκορ (όταν κάθονται) σε βοηθούν για να πας σε ακριβότερα κορίτσια με τις αν€σει$ κλπ
Βασικά μια παρατήρηση στις αποδόσεις τους είναι, οχι κάτι τυφλοσούρτης όμως τα βάφτισα έτσι προς τιμή του Ινδού μαθηματικού Ramanujan που ασχολήθηκε με τη θεωρία των αριθμών (κι όχι μόνο).
Μια φορά και έναν καιρό είχαμε ένα κόμμα καλό
Ήταν αριστερό αξιοκρατικο με γνωμονα τον πολίτη να κάνει ποιοτικό
Ήταν ο καλός μας ο σύριζα με την κοινωνική πολιτική που έφαγε ψωμάκι όλη η ελληνική γη
Έδωσε Κέα και επιδόματα και γέμισαν φαγητό τα στόματα
Που είσαι καλέ μας σύριζα να ζήσουμε εκείνες τις εποχές
γιατί με την νδ επανω δεν έχουμε μέρες πολλές
Μας λείπει η αριστερά
γιατί με τον κουλή επανω τρωμε μόνο βραστά αυγά
Σύριζα και πάλι σύριζα θα το λέω και θα το φωνάζω και όταν θα ξανακυβερνησει πάλι λεφτά θα βγάζω
Αφιερωμένο στον σύριζα με αγαπη
Θα σού λεγα τώρα τι θα πιάσει από πακιστανικό στοίχημαπαιξε Πακισταν,Ινδια,Ροδεσια,Κονγκο,Ανατολικο Τιμορ κερδισε ΚΑΙ ΦΕΡΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ![]()
μην το πεις εχεις ενα επιπεδο σαν ανθρωπος τι εισαι κανα λεσιΘα σού λεγα τώρα τι θα πιάσει από πακιστανικό στοίχημα![]()
ρε βανταμ εγω σε ηξερα για μουρακλα αλλα μαλλον εισαι τζαμπα μαγκαςΚάτω η ΝΔ σου